Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jankesa

jestem , tęskniliście

Polecane posty

macham dawno mnie nie było . spodziewałam sie rudzielców z tekstami typu(wyp......) :p . a sie miło zdziwiłam 🌼girls

pracuje ,:D chorowałam:(. teraz jestem w domciu przez dwa wieczoy . potem znowu kierat w robocie . . i dobrze i żle . ale jeśc po grypie nie moge , a to juz tydzien po . gine na wadze :(

pracuje , ale tylko 4 nocki w tygodniu po 6 godzin , zawsze cos , tez sie z tego ciesze . tylko tak sie przestawiłam na spanie od 2,3 w nocy ,ze nawet jak nie chodzę -to spać nie moge . dobrze ,że moje myszy mają ferie to moge odespać :)

Gość zwijaj się stad
sio!

Perełka ,tylko ,że ja chodze głodna ,a jak cos zjem to jestem pełna , straciłam na wadze 6 kg. w 9 dni . z jednej strony dobrze z drugiej zle . dobrze ,że piwko wchodzi :P :D. wasze zdrowie kolezanki

to będe wstawac po 2 godzinkach snu i wysyłac i odprowadzac , tak jak przed feriami . a potem kimono na 3 hour's . juz troche pracuje ,tylko nie miałam kiedy pisac . a właściwie nawet mi sie kompa nie chciało odpalic :(

Gość pytacz pospolity
a kto to jest Jankesa??????????????

Gość pytacz pospolity
no nie zasnę z ciekawości :D bo nie wiem kim jesteś pozdro np kojarzę a ciebie nieee

Gość gość
Cześć Starucha;)🖐️Możemy sobie podac dłonie.....mnie tez choróbsko wymęczylo, że aż mi słabo sie robi jak wchodze po schodach:o:(

Bujda, Ty żyjesz? :D ufff... miałas się zgłosić po receptę :classic_cool: (już byłem w strachu ;) ) eee... witam, Jankesa (kurtuazyjnie :P) pozdrowienia dla obecnych znajomych i nieznajomych ;) 🖐️