Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleksanderKos

Czy jest na forum kobieta, która potrzebuje motywacji ??

Polecane posty

Gość AleksanderKos

Cześć chciałbym opowiedzieć Tobie historię i jednocześnie zmotywować do działania i tworzenia. Kto się zgadza ??

Gość AleksanderKos
Oczywiście zrobię tak jak obiecałem ale potrzebuję jeszcze z 2 kandydatki. :)

Gość ja też potrzebuję
ale do czego właściwie??

Gość AleksanderKos
Chciałbym na forum wystosować monolog do wszystkich kobiet, które nie wiedzą, dokąd iść, lub potrzebują motywacji. Dlatego proszę, zrelaksuj się, usiądź wygodnie, rozluźnij się, a następnie przeczytaj poniższy tekst. Nie będę mówił o SZCZĘŚCIU, nie chcę abyś wyobrażała sobie SUKCES, nie śmiałbym namawiać Cię do TWORZENIA rzeczy nowych, nie zmuszam Ciebie do POZNAWANIA ciekawych osób. Zachęcam jednak, abyś uwierzyła w to, co przeczytasz za moment. Więcej odwagi w dążeniu do wyznaczonych wcześniej celów, więcej wiary w siebie, więcej pozytywnego myślenia, więcej radości w życiu codziennym, więcej inspiracji z otoczenia, więcej mobilności wśród swoich znajomych, więcej kreatywności w tworzeniu własnych umiejętności, więcej ciekawych pomysłów, więcej „szaleństwa” :) więcej wyrozumiałości dla facetów (facet to tylko duże dziecko) , więcej odwagi w dążeniu do celów (czasem nawet irracjonalnych) – Dążenie do sukcesu to piękna droga, lecz wyboista i stroma, kto dotrze na szczyt musi rozejrzeć się wokół i wyznaczyć kolejny kres swoich możliwości. Nie wolno się zatrzymywać, nie wolno zwątpić w siebie, w siły wewnętrzne. Każdy człowiek zna samego siebie w średnio 30 – 50 % w zależności jak intensywnie żyje/żył. Pamiętaj, pozostaje, co najmniej jeszcze raz tyle ciekawych doświadczeń przed nami, co za nami, tylko od nas samych zależy, czy osiągniemy swój Target. Pokłady energii są niewyczerpalne, więc nie zostaje nic innego jak walczyć i odkrywać samego siebie. Psychika i podświadomość w większości dyktuje nam drogę, więc zdajmy się na własną intuicję w dążeniu do celu. Jeśli na powyższy tekst reagujesz pozytywnie (uśmiech, głębokie przemyślenie, zmiana światopoglądu, itp.) to odniosłem ogromny sukces. Ty także możesz go zdobyć. Pozdrawiam.

Gość AleksanderKos
:) każde emocje wywołane textem są mile widziane nawet te negatywne, brak zadowolenia, satysfakcji po wcześniejszym entuzjazmie mówi o słomianym zapale, niedojrzałości i młodzieńczym wieku :) jednak każdy psycholog ma prawo się mylić.

Gość Oki sprobujemy
Oj nie bądzcie takie niewdzięczne. Mimo wszystko to było kochane 🌻

Szczerze nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.. nawet doczytać mi się nie chciało.. Pewnie na studiach dopiero co? i to pierwszy rok?

Gość AleksanderKos
" 22:55 anormalna troszke z jakiej strony to wkleilas? " do : anormalna troszke. Nie jestem kobietą więc nie wleiłam :) Alexander to psełdonim polecam www.biznesnaobcasach.pl text o motywacji mojego autorstwa.

Gość Oki sprobujemy
Uciekaj stąd Aleksandrze tu nie uświadczysz dobrego słowa :P

Gość AleksanderKos
Pamiętaj hellisbloodystorm sugestia nie zawsze musi być prawdą nie jestem psychologiem nawet nie napisałem w pierwszej osobie iż wykonuję zawód doradztwa z zakresu psychologi. Luźne słowo, stwierdzenie dało tobie możliwość rozwinięcia fantazji na temat psychologa od 7 boleści i pozwoliło zmarnotrawić Twój czas dzisiejszego wieczora.

Gość AleksanderKos
jeśli chodzi o biochemię to sam bym chętnie wrócił do owego zagadnienia, pamiętam jak studiowałem na ochronie środowiska i na 2 roku miałem biochemię cóż to był za wspaniały przedmiot z sentymentem wracam myślami do tamtych nie odległych czasów. Wiedz że jak skończysz, zaliczysz bio to będziesz z siebie dumna. Teraz potraktuj to jako wyzwanie skup się i przestań marnować czas na forum :) pozdrawiam ciepło.

Gość AleksanderKos
typ hellisbloodystorm to osoba anonimowa o niskim poczuciu wartości chowająca się za anonimową maską internetowego forum, nic nie wnoszące wypowiedzi powodują iż osoba ma nikłe pojęcie o manipulacji w którą coraz bardziej ślepo brnie. Nie zawsze widzialna postać tekstu jest szczerą intencją autora. Często ma wywołać emocje które łatwo zbadać.

nie ma w tym nic czego bym nie wiedziała, ale nie zmowtywowało mnie to, bo właśnie brak mi chęci do działania

Gość AleksanderKos
rozumiem twoje rozgoryczenie AGRAT nie mogę pomóc jednak osobie tak mocno zniechęconej, jesteś bardzo daleko od osiągnięcia swoich maxymalnych możliwości. Nie pomoże tu słowo pisane *(anonimowe) brak autorytetu

"Garnier bo jesteś tego warta" czy to zmieniło wasz światopogląd i z niskiej samooceny nagle stałyście się pewnymi siebie kobietami :D ???Oj mój drogi...to bardzo miłe ale nie wiele dają takie teksty...:P