jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 31, 2008 I zamknąć się, bo będę miała okres lada chwila i mogę zabić A do tego nażarłam się jak mops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to teraz jeszcze Napisano Styczeń 31, 2008 sie nachlaj jak świnia i będzie git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anormalna troszke 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ja juz mam okres ale humor raczej płaczący niz zabijający ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Chlania nie ma:P Poważnie, to już nudne. Przekomarzacie się jak dzieciaki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 31, 2008 deska - przybijam, dodatkowo życzę rozumu co poniektórym osobnikom o postawie "co to nie ja...w necie" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anormalna troszke 0 Napisano Styczeń 31, 2008 mowi sie zrzygac a nie zerzygac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jezu.... Napisano Styczeń 31, 2008 moze ci w cycki pojdzie to zarcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość racaj racja Napisano Styczeń 31, 2008 spotkajmy się na live to ci tak deską przypier... :D że już nigdy na PiS nie zagłosujesz :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Styczeń 31, 2008 Przecież wiem, jak się mówi To miał być taki żart A rzygać nie będę przecież:O Nie znacie się:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anormalna troszke 0 Napisano Styczeń 31, 2008 spiep.przaj dziadu! deski górą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noramlna więcej Napisano Styczeń 31, 2008 a co za różnica ? "zrzygac a nie zerzygac..." ? efekt taki sam :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anormalna troszke 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ale błysnęłaś nickiem. tymi poprzednimi tez.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noramlna mniej Napisano Styczeń 31, 2008 "jestem deską przegrałam życie -Przecież wiem, jak się mówi" a wiesz jak"sie pisze" ? :D:D:D Brawo deska ! w dechę temat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach