olaf46 0 Napisano Styczeń 31, 2008 ... ciuszki dla niemowlaczka? Jestem przyszla babcia i chcialabym kupic troche rzeczy dla niemowlaczka w Lodzi a nie mam pojecia o takich zakupach. Czy mozecie mi pomoc i podac kilka sklepow w Srodmiesciu? Bede bardzo wdzieczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Luty 1, 2008 sluchaj nie wiem czy sa jeszce wyprzedaze ale moze wybierz sie do manufaktury lub galerii chyba sa jeszce przeceny 70% wiec wyjdzie taniej niz w niejednym sklepiku i jakosc bedzie lepsza. masz do wyboru 5 10 15 , h&M ma super ciuszki jakosciowo wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaf46 0 Napisano Luty 1, 2008 dziekuje ci bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Luty 2, 2008 h&M jakosciowo wspaniale??????? no chyba zartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Luty 2, 2008 W H&Mie ubranka dla dzieci są śliczne:) Poza tym wcale nie są kiepskiej jakości. Bratowa mojej przyjaciółki swoje dzieciaczki ubiera właśnie w H&Mie i zawsze pięknie wyglądają:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaf46 0 Napisano Luty 6, 2008 dziękuję wam kochane za porady,już kupiłam piękne ciuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach