Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Ada...

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość ...Ada...

w poprzednim poscie pisalam o tym ze wpadłam z chłopakiem... pekłą gumka coprawda pojechalismy odrazu do szpitala po recepte na tabletki "po" wzielam je po 3 godzinach, ale cos chyba jest nie tak... po tabletkach dostalam okres 3 dni za Wczesnie 5go stycznia teraz niedawno znowu dostalam tyle ze byly to bardziej plamienia niz normalny okres...trwal krotko i nie byl intensywny... 2 razy w miesiacu dostac? dziwne... pozatym moja temperatura w pochwie wynosi ok 37,2 i z lewej strony moj brzuch jest bardziej opuchniety:( piersi bola mnie po boku...ehh czy to moze byc ciąża?

Gość ...Ada...
jutro ide zapisac sie do giny ale wolalbym sie przygotowac psychicznie na nowiny... bylabym bardzo wdzieczna gdybyscie mi napisali co o tym myslicie

Gość jak dla mnie
to nie ciaza!!!!!!!!!! po takiej dawce hormonow mozliwe sa takie wariacje organizmu!!!

Gość jak dla mnie
a i jesli nie mierzysz temp stale, to trudno okreslic, czy akurat jest podwyzszona czy nie!!

Gość ...Ada...
no taka temp utrzymuje sie juz prawie tydzien, wczesniej nie mierzylam

Gość ...Ada...
ile takie wariacje moga trwac? skoro bralam te tabletki 15go grudnia a dzisiaj jest juz 31 styczen

Gość jak dla mnie
skoro wczesniej nie mierzylas temp to nie ozesz wiedziec jaka jest "normalna", czy jest podwyzszona, czy nie. Ja nigdy nie bralam tabletki "po", ale wydaje mi sie, ze to nie ciaza!! Zreszta jak pojdziesz do ginekologa, to sie wszystko wyjasni, a teraz nie ma co gdybac.

Gość ...Ada...
ehh chyba za duzo sie na tym forum nie dowiem, "jak dla mnie" dzieki ze odpisalas :)

Gość ...Ada...
no tak w sumie to racja, no ale to nie zmiania faktu ze normalna temp w pochwie nie jest az taka wysoka

Gość ...Ada...
jak sie dowiem co i jak to moze tu jeszcze wpadne:) dzieki:)

skąd wiesz że \"normalna temperatura w pochwie nie jest aż tak wysoka\"??? umnie właśnie jest to ok 36,9-37,4 i nie jestem w ciąży, nie jestem chora ani nic z tych rzeczy! a po tabletce \"po\" to i kilka miesięcy organizm dochodzi do siebie :)

Takie tabletki to wielka ingerencja w organizm i jego zaburzenie. Ale polecam sie zabezpieczac i robic to z głowa. Jako przyklad moge dac moja kolezanke, ktorej tabletka "po" wcale nie pomogla, usunela w 4 tygodniu innym sposobem. Lekarz jej powiedzial, ze dziecko moze sie urodzic chore, po tej tabletce wczesnoporonnej...