Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizka

CZY JEDZAC W TAKI SPOSOB wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość pizka

sn-musli z mlekiem a pozniej 2duze jogurty i 2jablka, plus 30min cwiczenia,ile mozna schudnac w miesiac???waze 60kilo mam 161cm wzrostu

Gość ka zaczniesz tak jeść
to po miesiacu sama sie przekonasz ile schudniesz:-)

Taka dieta nie ma w ogóle sensu. Na pewno schudniesz i to sporo, pytanie tylko na jak długo - poza tym w międzyczasie możesz się rozchorować, organizm potrzebuje różnorakich składników których nie ma w diecie którą opisałaś. Chcesz schudnąć - zmień sposób odżywiana na stałe, odstaw cukier (w tym także ten znajdujący się w napojach gazowanych i innych świństwach typu \"nektary\" i mocno słodzonych sokach), ogranicz produkty mączne (ale nie rezygnuj z nich całkiem, dobra jest owsianka i pełnoziarniste pieczywo), spożywaj jedynie okazjonalnie tłuszcze zwierzęce i tłuste mięsa, wędliny itp, w zamian jedz mniejszą ilość tłuszczów roślinnych, chudy drób, ryby. Ogranicz słodkie owoce na korzyść mniej słodkich, jedz dużo jarzyn. Szybkie chudnięcie przy pomocy drastycznych diet najczęściej kończy się efektem jo-jo. Gdy już schudniesz możesz powoli zacząć wprowadzać zakazane produkty - ale raczej jako smakołyk raz na jakiś czas, bo znów przytyjesz, poza tym są niezdrowe :) Tak to już jest że to co dobre jest niezdrowe ;) Ja w ww sposób, w niecały rok po urodzeniu dziecka, zrzuciłam 14 kilo które zostały mi po porodzie. Dodam że ani razu nie chodziłam głodna :)

Gość kasssienkaffffffffffff
tak nie schudniesz bo musialabys jesc wazzywa i owoce