Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana_ja

Nie gruba a bardziej kobieca

Polecane posty

hej zaczarowana, nie zwracaj uwagi na te zołzy, co chą Ci posuć humor na początek weekendu :) jak facet mówi, że jesteś bardziej kobieca, to znaczy że "jesteś bardziej kobieca" i ma co doprawiać do tego żadnej filozofii. Znaczy to również, że ten facet nie zwraca uwagi na to , czy ważysz 50 kg czy 75kg, tylko po prostu Cie kocha i chce z Tobą być :)

co to jest ziellonytyrrys? to jakas odmiana zielonego tygrysa? :P

nowa krzyżówka :D dobrze ze sie to nie powiela:D

Gość zaczarowana_ja
:) Dziękuję Wszystkim za chwilę rozmowy, a wszczególności za "uszczypliwe" uwagi, porawiły mi humor.:) Idę już sobie do mojego chłopaka, który właśnie wrócił(niby od kolegi, ale ja i tak wiem, że był z tą chudą Kryśką z gazowni:P)

Gość ziellonytyrrys
to prawda faceci nie zwracaja uwagi oni widza iogolny obraz ale ja taka juz jestem -wredny charakter sama dla siebie jestem idealem wygladu wiem, ze moge wygladac perfekcyjnie i dla mnie fatalnie zaczyna sie zarazpo perfekcyjnie tak jest we wszystkim ja nawet faceta nie pytam czy jest ok. wiem ze jest ale i tak jestem w furii dopoki nie jest perfekcyjnie. nie nalze do kobiet ktore sie obrazaja na siebie/faceta lub caly swiat. naleze do furiatow. nie jest ze mna latwo bo wiem czego chce i jestem wsciekla kiedy mam co innego chocby bylo tez fajne zielony tygrys komiczne to tygrys-furiat

Gość ziellonytyrrys
(niby od kolegi, ale ja i tak wiem, że był z tą chudą Kryśką z gazowni ) :D:D:D no wlasnie. dla faceta nie ma sie co odchudzac bo oni niewiele wiedza o swiecie. ja mam taka zasade - dopoki sie za mna nie ogladaja KOBIETY nie uwazam ze wygladam super.

dzieki za wyjasnienie dotyczące tyrrys\'a... to coś jak przyczajony tygrys ukryty halibut :P

Gość moja droga1
Czego sie spodziewalas?Ze ludzie z tego forum Ci pogratuluja i beda sie cieszyli Twoim szczesciem?Zrozum 80 % to osoby bardzo nieszczesliwe,niespelnione,samotne,ktore wiekszosc swojego czasu spedzaja przed komputerem bo tak naprawde nie maja nic innego do roboty-wiec nawet jakbys napisala ze jestes szczupla to by Ci dogryzali ze jestes zarozumiala,zapatrzona w siebie i pewnie i tak przytyjesz haha a w najlepszym razie facet Cie i tak rzuci bo jest klamca i tak naprawde wcale mu sie nie podobasz.Ciesz sie wiec udanym zwiazkiem a im trzeba tylko wspolczuc przegranego zycia...zawistni desperaci.

to akurat prawda zeby dla faceta wogóle z sobą coś robić..:P trzeba dla siebie robic, sobie sie podobać:D

typowa ściema :-) że kobiety się na to jeszcze łapią :-)

Gość ten temat jest bez sensu
wcześniej byłaś chuda- nawet bardzo chuda, więc chyba logiczne że jak przytyłaś do normalnej wagi to mu sie podoba :o

jak moglas przytyc ?? patrz na moja stopke jestes ochydnie gruba ja na miejscu twojego chlopaka od razu bym zerwal!!!

Gość do zaczarowana_ja
moja przyjaciolka raz wazyla 53kg przy 168 cm a pozniej przytyła do 60 kg i wcale nie jest gruba. jak dla mnie jest ona bardzo atrakcyjna. nic jej sie nie wylewa i ma zachowane proporcje. poza tym ta waga jest odpowiednia do wzrostu wiec takie przytycie to nie problem. ja mam lekką niedowagę(BMI 17,8), ale lubie swoje cialo. moj chlopak rowniez uwaza ze jestem piękna. jednak mowi czasem ze tak kocha moje cialo ze nie obrazilby sie gdyby go trochę przybylo:D

Gość zaczarowana_ja
Jacek, widzę, że poczucie humoru dopisuje:) Bardzo dobrze:)

Gość zaczarowana_ja
Gruba baba może tak, ale ja ani gruba:P ani babiasta nie jestem:P Tylko kobieca:) A Ty męski mężczyzno tryskający testosteronem napisz swoje wymiary, bo na pewno są powalające:)

Gość hehehe11112
no tak-taki casanowa pewnie poznaje same fajne lalki-no ale na seks-czacie kazda pisze ze jest zajebista....biedaku odejdz od kompa a zobaczysz ze zadna pieknosc nawet patykiem cie nie tknie...kolejny samotny desperat ktory zazdrosci ze ktos ma partnera...zenujacy

Gość zaczarowana-a jak myslisz
jak on moze wygladac spedzajac zycie siedzac na czatach??i to jeszcze kobiecych hehe

Gość zaczarowana_ja
He hee:):) Nie no..nie widziałam, to nie oceniam..bo kto wie, może to niezłe ciacho.. Bueheeeeee:P

nie słuchajcie smetów. Jeden woli szczupłe drugi Kobiece. Ja wole te Kobiece. Wiec spoko:) Pozdrawiam włascicielki Kobiecych kształtów:)

moja droga1 Czego sie spodziewalas?Ze ludzie z tego forum Ci pogratuluja i beda sie cieszyli Twoim szczesciem?Zrozum 80 % to osoby bardzo nieszczesliwe,niespelnione,samotne,ktore wiekszosc swojego czasu spedzaja przed komputerem bo tak naprawde nie maja nic innego do roboty-wiec nawet jakbys napisala ze jestes szczupla to by Ci dogryzali ze jestes zarozumiala,zapatrzona w siebie i pewnie i tak przytyjesz haha a w najlepszym razie facet Cie i tak rzuci bo jest klamca i tak naprawde wcale mu sie nie podobasz.Ciesz sie wiec udanym zwiazkiem a im trzeba tylko wspolczuc przegranego zycia...zawistni desperaci. A Ty moja droga, jak mniemam, mieścisz się w tych 20% osób, które są szczęśliwe, spełnione i jakże życzliwe innym... To po jaką cholerę wylewasz swoje żale, zamiast pogratulować Autorce wspaniałej figury i niemniej wspaniałego faceta?

Gość dlaaaaa
Durne dziewczę i z czego ty się cieszysz? Na tycie masz caaałe życie. Utyjesz po dziecku, utyjesz po kolejnym, utyjesz gotując mężusiowi obiadki, utyjesz po 30-tce, utyjesz koło 40-tki, roztyjesz się do końca po klimakterium. I będziesz jedną z tych baboch z wielkim brzuchem i takim brzuchem, co do których naprawdę wysilając nawet wyobraźnie trudno siobie wyobrażać, że kiedyś były atrakcyjne. Nie więc ile masz latek, po głupocie sądząc niewiele, staraj się słonko NIE TYĆ, bo twojemu factowi zaiste braknie w końcu taktownych odpowiedzi i powie ci w końcu: przestań żreć, bo nie mogę na ciebie patrzeć.

Gość hehehe11112
moja droga tutaj sami superpraystojniacy siedza nie wiedzialas??????????????????????????????a jak ty sie przyznasz do jakiejs wady to jada z toba jak z dzika swinia. tylko dlaczego to ty masz sie do kogo przytulic a im zostaje w reku klawiatura?tu masz odpowiedz dlaczego to robia...

Gość hehehe11112
musztardka chyba nalezy do tych 80 bo po 1 sie zapienila a po 2 nie zrozumiala wpisu bo tam nie bylo zadnych zali tylko podsumowanie takich jak ty

Gość zaczarowana_ja
dlaaaa, ależ ja się zgadzam z Tobą, przynajmniej po części. Naprawdę nie zamierzam tyć nie wiadomo ile, naprawdę wiem, że powinno się dbać o swój wygląd, sylwetkę,itp. chociażby dla zdrowia, a już na pewno dla tego błysku w oczach partnera, który na mnie działa piorunująco:) A jak mi facet powie, żebym "przestała żreć", to będę wiedziała, że mówi to w trosce o mnie i nasz związek i "przestanę żreć":) hehehe11112, zauważyłam, że tu prawie same cudy świata siedzą:) Dlatego tu jestem.Chcę się ich blaskiem napawać:)

Gość a od kiedy to
tłuszcz jest kobiecy ? :)

Gość zaczarowana_ja
A od kiedy to wystające kości są:P i nie tłuszcz a krągłości:P he hee:):)

Gość ten temat jest bez sensu
ma 170 ważysz 60- czyli normalnie:o wcześniej ważyłaś 52 więc byłaś chuda jak szczypior :o nie masz kobiecych kształtów ani krągłości sama waże 58 przy tym wzroście i przydało by mi sie z 5-7 kilo bo jestem CHUDA :o

Gość klogonta
tlumaczysz ze to nir tluszcz juz pare razy ale do tych idealow nie dociera-daj sobie spokoj.ktos mial racje-to nieudacznicy chcacy podwyzszyc swa wartosc kosztem innych.zrozum-oni sa juz i tak na przegranej pozycji