Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowana_ja

Nie gruba a bardziej kobieca

Polecane posty

hehehe11112 musztardka chyba nalezy do tych 80 bo po 1 sie zapienila a po 2 nie zrozumiala wpisu bo tam nie bylo zadnych zali tylko podsumowanie takich jak ty Same żale. Dokładnie tak. Trzeba jednak umieć czytać między wierszami. Niestety nie wszystkim to jest dane.

Gość zaczarowana_ja
Możliwe, że jesteś chuda, ja w każdym razie jestem przeciętna, chuda na pewno nie. Nie wiem z czego to wynika, może inaczej postrzegamy chudość.

Gość a od kiedy to
można być szczupłym a mieć kobiece kształty. Niedobrze mi się robi, jak kobiety sobie wmawiają, że jak złapały parę kg tłuszczu są seksowne. Seksowne jest ciało okrągławe gdzie trzeba, umięśnione, sprężyste...a nie galareta, ble

Gość klogonta
ja jestem chuda i zazdroszcze ci bo bardzo bym chciala miec wiecej kobiecych ksztaltow...ciesz sie ze podobasz sie swojemu mezczyznie i nie bierz sobie do serca tych glupot-zawisc to glowna cecha forumowiczow

Gość zaczarowana_ja
Gdzie Wy ludzie czytacie, że ja jestem tłusta, galaretowata i ogólnie wyglądam jak bezkształtna masa?Bo zaczynam się martwić, że forum kontroluje mój umysł i nie wiem co piszę. Poza tym, że przytyłam ćwiczę regularnie, dbam o siebie i naprawdę nie jestem aż takim wstrętnym paszczurem;]

Gość zaczarowana_ja
kloonta, nie biorę. A chude też może być kobiece, zależy jak "podane";)