Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zaskoczona

czy ktoś mi odpowie??

Polecane posty

Gość totalnie zaskoczona

mam 28 lat niedawno poznałam faceta. układało mi sie z nim lepiej niż ze wszyslimi do tej pory. zanim sie poznaliśmy miał dziewczynę. jakiś czas spotykaliśmy sie w tajemnicy ale póżniej wyznał mi ze mnie kocha. zaczeliśmy sie spotykać oficjalnie razem bywać na imprezach itp. staliśmy sie zwyczajnie parą. wiedziałam ze miał dziewczynę ale skoro chciał zebym to ja byla jego dziewczyną i póżniej po kilku miesiącach od tego wyznał mi ze mnie kocha to myślałam ze z tamtą skończyl. ale niedawno odkyłam ze niestety bylo inaczej. mało tego kiedy zrobiłam awanture on powiedział ze kocha i mnie i ją i spotyka sie i z nią i ze mną. az mnie zamurowalo. jakby tego było mało nie widział w tym nic dziwnego ze powiedział ze kocha dwie.tak jakby to było tak normalne i zwyczajne jak to ze po nocy jest dzień. czy ktoś miał podobną sytuację?? zaangażowałam sie za mocno w związek z nim. wiem ze powinnem go zostawić. czy ktoś mi może powiedzieć czy to w ogóle możliwe ze można kochać dwie czy dwóch??

Gość vvvvv
niezły cwaniak

Gość totalnie zaskoczona
cwaniak??

Gość totalnie zaskoczona
ja bym to trochę inaczej ujęła

Gość faceci potrafia
nawet 4 a żadnej prawdziwą miłością

Gość totalnie zaskoczona
też tak pomyślałam. ze żadnej nie kocha

Gość faceci potrafia
on uważa, ze kocha...... alle cóż z takiej miłosci :(

Gość totalnie zaskoczona
ale wszystko wydawało sie takie realne najgorsze jest to ze ja widzialam po nim ze on naprawde wierzył w to co mówił ze prawde ze mnie kocha i tą drugą też:/

Gość zapomnij o nim
jak najszybciej

Gość totalnie zaskoczona
łatwo powiedzieć

Gość totalnie zaskoczona
był taki jak prawie zaden facet IDEALNY szkoda ze nie pod tym względem też dosłownie nie mogę w to uwierzyć

Gość nic dziwnego skoro dla faceta
miłośc = seks

Gość kwasss
A jak to widziałaś po nim? Sorry, że zapytam, ale slyszałaś o tym, że ludzie potrafią kłamać w żywe oczy?

i nic więcej był idealny ?! chyba nie skoro był nieuczciwe wobec ciebie i tamtej....dla mnie to zaden ideał

Gość kwasss
Idealny. Taaa. Jesteś dla Niego niesprawiedliwa. Powinnaś Go teraz otoxzyć sczególną opieką i troską, bo dla Niego to napewno cięzki okres. Zrób to dla Niego, przecież Go kochasz i nie chcesz stracić.

był podły bo nawet się nie krył ze znajomością z Tobą nie bał sie że pewnego dnia będąc z Tobą na imprezie spotkacie tamtą ? albo że ktos życzliwy Cię uświadomi ? chyba miał w nosie to co się stanie, widocznie nie bał się że moze stracic was obie, może już następną miał na oku ?

Gość totalnie zaskoczona
ale o to właśnie idzie ze to nie był tylko seks facet byl jak z bajki pod KAŻDYM WZGLĘEM zachowania traktowania elokwencji wypowiedzi wiedzy wyglądu itp zalezało mi jak cholera na nim

Gość totalnie zaskoczona
nie nie ma następnej na oku a ja już go zostawiłam nie miałam skrupułow

No ale skoro miedzyczasie byl z toba i tamta to musial dzielic ten czas miedzy wami? Nie mialas poczucia ze zbyt czesto go nie ma, ze jest nieosiagany jak dzwonilas do niego?

Gość kwasss
No skoro to taki królewicz to przymknij oczy i żyj dalej w bajce.

Gość totalnie zaskoczona
słyszałam o dwulicowych ale nadal nie mogęwyjść z podziwu ze tak można było powiedzieć i nie widzieć w tym nic nienormalnego

taaaa elokwentnie to potrawił bajery i bajki wciskac ja pierdzielę, ale Cię wkrecił że Ty jeszcze za nim szlochasz bajerant był, obeznany w te klocki, wiedział co mówic by Cię wkręcic, pewnei do tego przystojny itp no i pewnie non stop słyszałaś jaka wyjątkowa jesteś...buhaha i jak bez Ciebie życ nie może....tia poza tym pewnei nieźle musiał lawirowac by miec czas na spotkania z Tobą i tamtą...aż dziw że wcześniej nie połapałaś się że nie zawsze ma dla Ciebie czas i nie zawsze moze z Tobą rozmawiac przez telefon

Gość totalnie zaskoczona
tak to wszystko robił ze niestety nie widzialam ma własną firme może wyjśc kiedy chce i siedzieć do póznego wieczora z resztą nie mieszkaliśmy razem

Gość totalnie zaskoczona
pogodziłam się już z zerwaniem ale nie z tym ze to wszystko robił

jak ktoś nic nie czuje to udawanie i oszukiwanie przychodzi mu łatwo bo po prostu się nie angażuje uczuciowo tylko wszystko ocenia na trzeźwo, to tylko gra mówi co chcesz uszłyszec by osiągnąc swój cel są ludzie którzy zawsze kłamią i nie potrafią inaczej w sumie żal mi takich, bo prędzej czy później sami wpadają w siec własnych krętactw

Gość totalnie zaskoczona
widziałm go niedawno wyglądał jakby mu pół rodziny umarło jakby nie spał z tydzień wrak dosłownie i dobrze:)

dla takich ludzi manipulowanie innymi jest jak sport ekstremalny, gra taktyczna, lubią się w to bawic to co innym wydaje sie bez sensu i podłe dla nich jest atrakcyjną rozrywką mnie nie kręciłoby spotykanie sie z kolesiem który mnie się nie podoba i nic do niego nie czuję, nawet jakby ten koleś miał na moim punkcie bzika...po prostu nie chciałabym tego bo i po co tracic na takie coś czas....ale jak widac innych to bawi tym bardziej nie bawiłoby mnie lawirowanie między dwoma kolesiami i ciągłe kombinowanie by jeden nie dowiedział sie o tym drugim, męczyłoby mnie to zamiast dawac jakąś chorą satysfakcję

Gość totalnie zaskoczona
wtedy jak to usłyszałam stwierdziłam ze jest nienormalny nie pogodzić z tym ze tak sie dałam szkoda mi tego co poświęciłam czasu

naiwna jesteś sądząc że on to przeżył przecież jest jeszcze ta druga i pewnie nawet nie wie o Tobie więc on raczej nie cierpi na nudę i samotnośc zrozum, on toczył tą grę celowo, celowo oszukiwał Was obie, to nie stało sie przypadkiem i przez pomyłkę, wiedział co robi przypadkiem to można raz będąc zalanym na imprezie pocałowac koleżankę.....ale nie spotykac się z kimś majac inną partnerkę