Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda....

zachowanie w kinie

Polecane posty

Gość mloda....

ide na radke do kina i zupelnie nie wiem jak sie mam zachowac w przypadku gdy facet polozy mi reke na kolanie i np. zacznie piescic moje nogi? Mam udac ze tego niezauwazylam? Poprosic zeby przestał? Czy powiedziec cos mu cos milego? A co ja mam zrobic z rekami? Polozyc na jego nogach? czy moze na jego dloni wodzacej po moje nodze? Wiem ze to moze smiesznie wszystko brzmi, ale naprawde nie wiem jak sie zachowac? A nie chcialabym go tez odstraszyc :) prosze o poważne wypowiedzi....

Gość kup bilet trzy rzędy niżej
i najlepiej wybierzcie się na poranek

powinnaś wiedzieć że to sygnał że w jego organizmie zebrała się nadmierna ilość spermy:classic_cool:

Gość mloda....
To pierfsza randka :) dlatego sie boje !

Moim zdaniem, na pierwszym spotkaniu możecie się najwyzej po dłoniach pomiziać :P Jak położy rękę na kolanie to albo ją lekko odsun, albo połóż reke obok jego dloni tak, by nie mogl sunac reka wyzej.

Gość hbbht
buhahaha to chyba prowokacja, słuchajcie jak facet was dotyka to musi jego dotyk sprawiać wam przyjemność, jeśli ani trochę nie odczuwacie przyjemności-zawsze możecie jego rękę odsunąć i nie ma tu niczego na chama, pozwalajcie się dotykać tylko wtedy kiedy tego chcecie i uważajcie na zboczeńców

pierwsza randka? w takim razie wątpię żeby coś takiego zrobił nawet, pewnie boi się i przejmuje bardziej od Ciebie :P 🌼 miłego wieczoru