Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sergtyh

czy wedlud was durzo zjadlam

Polecane posty

Gość sergtyh

mam 162 cm wzrostu ważw 60-61 i chce się odchudzić lecz ciężko mi to wychodzi dodam że z moim stanem zdrowia żaden wysiłek nie wchodzi w gre dzziś zdjadłam 2 skrzydełka z kurczaka ugotowane i jogurt activia zamierzam jeszcze wybić herbate czerwoną czy to durzo

Gość dórzo stanofczo za dórzo
błendóf na kafeterji

Gość slownik zjedz
zjedz

Gość sergtyh
a co byście proponowali i co powinam jesc a czego nie

Pewnie,ze mozesz zjesc.Nie ma sensu sie glodzic,bo predzej czy pozniej dopadnie Cie jo-jo.Jakies owoce wcinaj chociaz.A spacer nikomu krzywdy nie zrobil.Ja mam problemy z sercem.Ostatnio zaczelam cwiczyc na orbitreku i jak z niego schodzilam po 5 minutach,to strasznie krecilo mi sie w glowie i czulam,ze wiecej po prostu nie dam rady,bo nie chcialam miec bolow serca. Ale z kazdym dniem wydluzalam sobie cwiczenia i wczoraj wytrzymalam 35 minut :) Bylam siebie dumna.Dlatego jesli bedziesz powoli wydluzac cwiczenia to na pewno wszystko bedzie dobrze:)

Ja dzisiaj wyczytalam,ze nie je sie jogurtow... :/ Trzeba unikac weglowodanow,a jesc produkty,w ktorych jest jak najwiecej bialek i tluszczy i nie patrzy sie wtedy na kalorie... Nie wiem ile w tym prawdy. Ja do godziny 15 zazwyczaj zjadam jedna bulke z serem i ewentualnie jedna sucha jesli czuje sie glodna,i zawsze jablko.No i herbata.