Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiat lotosssu

Jego była....

Polecane posty

Gość rogi masz do nieba
ma Cie za idiotke ???

Gość nie wyglada
:o

Gość ona2682
zapytaj go wprost o co chodzi a nie rob podchodow jak jakas 12 letnia dziewczynka to ze chcesz wiedziec co on ma w telefonie to moze odbierac jako brak zaufania,natomiast jesli juz jestes taka dociekliwa to po prostu mu powiedz ze jesli nie ma nic do ukrycia to co mu zalezy zreszta jak bedzie chcial z nia pogadac przez tel to zrobi to na wiele roznych sposob i niekoniecznie przy tobie

Gość dziewczyno skąd Ty się wzięłaś
Dla mnie oczywiste!!! po pierwsze ten tel... nie ma tak jak Ci coś nie pasuje to bierzesz i patrzysz (gdyby to był jakiś obcy nr to by nie kasował) po drugie to zdięcie za bardzo tu śmierdzi i te głupawe wymówki :o on Ci kit wstawia jak mało który :O zadzwoń do byłej z jego tel i zobacz jak się z "nim" przywita albo napisz smska jak on gdzieś wyjdzie cześć kochanie i zobaczysz co Ci odpisze... jeśli nie masz takiej możliwości to zazadaj tego od niego, zawsze może potem jej napisać że się pomylił...

Gość naiwność nie zna granic
:O

Gość to ja motylek
ona2682 i co ona go zapyta a on jej powie?????????????????? ludzie skąd Wy się bierzecie -głupich nie sieją, sami rosną!!! Przecież jak on ją zdradza to chyba oczywiste ze jej tego nie powie!!!!!!!

Gość kawiat lotosssu
ehh... zapytalam... tylko sie wkurwil i sie do mnie nie odzywa...powyzywal od psycholi i tyle... i stwioerdzil ze bzdury gadam. Fakt prawdy to on mi nie powie jesli rzeczywiscie ma z nia kontakt... co ja mam zrobic?? nie chce go stracic, ale kurde nie chce zeby mnie oszukiwal! jak sprawdzic czy mowi prawde??

Gość kawiat lotosssu
i co mam teraz robic?? prtzeprosic go o to ze go podejrzewam czy co???

Gość nie wyglada
NIC go nie przepraszaj!!!!!!! ZA co??? On Cie oklamuje i jeszcze wyzywa!!! Niezle on sie obrazil!!!:-o Dopytaj sie Twoich znajomych, ktorzy go znaja!!! I ustalcie, ze nie skrywa sie z komorka, bo jak nie ma nic do ukrycia, to w czym problem!!! I napisz z jego komorki smsa do tej bylej i zobaczysz jak odpowie!!!

Gość kawiat lotosssu
wlasnie nie mam jak napisac tego smsa z jego kom do bylej...:/ bo nie mam dostepu do jego tel. A wypytac wlasnie nie mam jak bo ci znajomi tez jego znaja wiec nie wiem czy powiedza prawde i w ogole glupio mi pytac.. lipa troche...

Gość taa padnij na kolana
i zrób mu loda w nagrodę... ON TOBĄ MANIPULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i własnie wygrał z Tobą bo on nawywijał a Ty masz poczucie winy.. Tak właśnie zaczynają się toksyczne związki z manipulantami :o Dziewczyno gdyby on nie miał nic do ukrycia to niczego by nie chował nie kasował nie dzwonił po kątach.... Standardowy tekst: warjatka.. itp

Gość jejku nie wiem co robic
to oczywiste, ja tak robilam.... nosilam telefon zawsze przy sobie w razie czego. masz rogi rzeczywiscie az do niebo, i czym ty sie przejmujesz? nie wyjdziesz na idiotke to on wyjdzie na klamce! jesli dobrze wszystko zorganizujesz...

sprawdz jeszcze w telefonie do kogo wysylal smsa... bo sie zapisuja numry ostatnio wyslanych wiadomosci. jesli bedzie skasowany - wszystko jasne

ja tez wszystkie oskarzenia odpieralam - ze to niemozliwe, co on gada itd :O bo to jest reakcja obronna.... zlosc, ja wrecz wrzeszczalam jak slyszlaam takie zarzuty, choc byly one prawda... musisz sledztwo przeprowadzic ;) w delikatny sposob zeby sie nie skapnal ;)

Gość hmmmmm wyglada podejrzanie
ale musisz miec pewnosc, zeby zadzialac, osobiscie jakiejs inwigilacji nie polecam, zalosne to szczerze mowiac, obserwuj chlopaka, badz czujna, ale udawaj, ze jest wszystko ok, bo na razie tak racjonalnie nie masz sie do czego przyczepic, a jesli chlopak jest w porzadku-co tez jest w koncu mozliwe, to to twoje iwigilowanie go moze cie tylko w jego oczach obrzydzic, a tobie samej zostanie wstret do siebie, zajmoij sie chlwowo soba, udaj nieco dystans do niego, pewne idsuniecie sie zastosuj i wyobcowanie;), a sprawa mysle sama sie niedlugo wyjasni.

Gość kawiat lotosssu
wiecie co zrobilam... kolezanka za mnie dodala komentarz pod tym zdjeciem na naszej klasie "przeciez wy juz nie jestescie razem? wiec o co kaman?" zobaczymy co ona na to....

Gość kawiat lotosssu
nie moge udawac ze wszystko jes ok bo juz zaczęłam dyskusje:( nie weim co robic... chcialabym zeby to wszystko nie bylo prawdą....

Gość taa padnij na kolana
no i co Ci to da ?? zakładasz ze on gadał z bylą a może gadał z obecną?????

Gość kawiat lotosssu
no i sie dwiedziałam. Dupek leci na dwa fronty i to od dawna! jaka ja naiwna bylam!

Gość kawiat lotosssu
on oczywiscie zaprzecza

Gość nie wyglada
to daj sobie spokoj z takim DUPKIEM, dobrze, ze sie dowiedzialas!!! A ciekawa czy niby byla wie, ze jest z tez z Toba?

Gość jak się dowiedziałaś
??????????? :o