Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MnMnMnMnM

Bólemenstruacyjne 2 tygodnie przed okresem?

Polecane posty

Gość MnMnMnMnM

Witam, Kończę już 3 opakowanie Cilestu. Nie miałam żadnych skutków ubocznych od początku ich stosowania. Jedyną dolegliwością były i są trochę nabrzmiałe i powiększone piersi. Zażywam te tabletki regularnie, ale teraz jestem poważnie zaniepokojona, ponieważ mam momentami strasznie bóle w podbrzuszu. Są identyczne jak podczas okresu, ale u mnie nigdy nie występowały one aż 2 tygodnie przed okresem! Dlatego mam do Was pytanie: czy to ból związany z zażywaniem tych tabletek, czy z ciążą? :O

Gość moze ......
moze z owulacja?

Gość MnMnMnMnM
Też tak pomyślałam, ale od tylu lat mam okres i pierwszy raz tak się zdarza, że mam takie częste bóle 2 tygodnie przed :( Czy któraś z Was miała coś podobnego, stosując regularnie tabletki?

Gość MnMnMnMnM
Jeszcze jedno...Normalnie, w czasie owulacji, bolały mnie jajniki, ale nigdy podbrzusze, tak jak podczas miesiączki...

Gość MnMnMnMnM
UP!

Czy ja dobrze rozumiem? Bierzesz tabletki i podejrzewasz u siebie ból owulacyjny?? A wiesz w ogóle, jak działają tabletki? Jeżeli bierzesz je prawidłowo, nie zażywasz leków wchodzących w interakcje ani nie masz chorób mogących zaburzyć wchłanianie tabletek - to jak Ty chcesz zajść w ciążę? Wybacz, ale drugiego cudownego poczęcia nie będzie.