Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_ze_wschodu21D

Kolega ze studiów.....

Polecane posty

Gość Kasia_ze_wschodu21D

Proszę powiedzcie mi jak to rozegrać.... kolega ze studiów..spodobałam mu sie, a problem tkwi w tym że on mi nie wpadł specjalnie w oko :) dosyć czesto rozmawialismy, w pewnym momecie zaczał rzucac podtekstami az w koncu wprost powiedzial ze na mnie leci

Gość Kasia_ze_wschodu21D
tylko tyle. No a ja coz...unikam tematu , szybko zmieniam temat - łatwo mi idzie bo zawsze rozmawiam ze znajomymi na pol powaznie;P i obracam wszystko w zart. Troszke to dziecinne,ale coz... zaprosil mnie na kawe...przeciagam to spotkanie i ciaglemowie ze nie mam czasu, a to egzaminy,a to jakis wyjazd....

Gość Kasia_ze_wschodu21D
w koncu bede musiala sie z nim spotkac. a boje sie, bo to koles ktory latwo nie odpuszcza. a ja chcemiec swiety spokoj ! ;P

Gość Kasia_ze_wschodu21D
halo ???

Gość powiedz mu ze wolisz
drobne brunetki :D

sama jesteś sobie winna, trzeba był powiedzieć prosto z mostu że "będziecie tylko przyjaciółmi" ;)

pogadaj szczerze - powiedz ze milo sie czujesz wiedzac ze mu sie podobasz ale ze to uczucie jest tylko w jedna strone i tyle im bardziej bedziesz krecic tym dluzej bedziesz musiala go znosic...

a teraz on uznał że jeśli nie zareagowałaś czyli coś może być na rzeczy :P więc... może powinnaś go poinformować o twojej decyzji a nie to przeciągać ;)