Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Route 9

Ślub w 2010, kiedy zacząć przygotowania?

Polecane posty

Gość Route 9

Wydaje mi się, ze w 2009 zupełnie wystarczy, ale koleżanka z pracy-mężatka zbiła mnie dziś z tropu, mówiąc, że powinnam juz teraz sie rozglądać pewnymi sprawami, a dla mnie to stanowczo za wczesnie... Co wy na to?

Myślę, że jeśli chcesz mieć wesele w obleganym miejscu to rezerwacje powinnaś już dziś robić- teraz to sie sale rezerwuje przynajmniej 1,5 roku wcześniej jeśli chce sie mieć sale jaką sie chce i termin który sie chce. Możecie sie tez rozejrzec za orkiestrą, bo te najlepsze mają mnóstwo terminów juz zajetych. Myśle że lepiej wcześniej niż później w tym wypadku. Pozdrawiam!

Gość motylekkolorowy
Ja i moj facet chcemy sie pobrac w przyszlym roku latem - w naszej ulubionej restauracji pierwszy wolny termin to ....listopad 2009.... teraz bedziemy musieli sie zdecydowac na jakis inny lokal...:(

Gość Route 9
Ojej, naprawdę, aż takie są jaja:) nie byłam świadoma! Dzięki za wypowiedzi

Gość Dżejms Błąd
Myśle, że już najwyższy czas zacząć się rozglądać, zacząlbym od poszukiwania partnera z deklaracją ze do 2010 się nie rozmyśli. No a sale są już pozajmowane najwyżej będzie ślub w 2011 albo 2012 co zrobić jak kocha to poczeka. Powodzenia na nowej drodze życia, Z poważaniem

zalezy skad jestes, czy masz jakas konkretna sale na oku... Są miejsca gdzie czasem trzeba i na 2 lata do przodu rezerowac, są takie gdzie 1,5 i takie gdzie wystarczy 3 miesiace Czasem moze trafic się fart , ze akurat ktos zrezygnuje i wtedy wskakujesz na jego miejsce, tylko jak tu zoorganizowac potem cala resztę? Dobry fotograf, kapela, to moze juz byc spory problem na 3 miesiace przed, nawet jak bedziesz miec salę. Dlatego ja mysle, ze rok wystarczy spokojnie, chyba ze mieszkasz w takim miejscu jak ja , ze wszysyc powariowali na temat slubow. Polecam rozejrzeć się w okolicy i popytac znajomych. No i wszytsko tez zalezy, czy chcesz miec wesele w grudniowy piatek czy czerwcową sobotę.

Gość Route 9
Mam już wybraną datę 20/02/2010 - w moje urodzinki;) Nie będę szaleć, poczekam sobie spokojnie do lutego, przyszłego roku i wtedy zadziałamy:)

Gość Route 9
No tez tak mi sie wydaje, dlatego nie bede szalec:) A tak swoja droga, to juz doczekac sie nie moge:))

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI