Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnarka

ALE MI SMUTNO

Polecane posty

Gość smutnarka

tak bardzo chcialabym juz sie ozenic z moim facetem:(jestesmy 2lata ze soba a ja tak marze o bialej sukni,o wspanialym weselu:( a on niechce nawet slyszec o tym,:(

rozumiem Cie ja ez o tym marze.my o tym rozmawiamy chcemy sie ohajtac ale piercionka ani widu ani slychu:(

Gość bo trzeba przestać na to
czekać, a na pewno nie pokazywać ze się czeka. i wtedy przyjdzie w niespodziewanej chwili

Gość a co to za test
a ile macie lat?

Najlepiej postawić sprawę jasno! allbo jesteśmy ze sobą już na zawsze i bierzemy ślub, albo się rozstajemy, bo widocznie mamy inne plany na przyszłość...faceci czasem niepotrafią się określić, niby chcą a nie mogą. Trzeba dać im do myślenia.

latwo mowic,dla kogos kto bardzo tego ptragnie nie jest to takie latwe....

Gość jak juz to wyjsc za maz

a co to za test-czy to wazne?wazne ze sie kogos kocha i chce sie spedzic z ta osoba calw zycie...

Gość jak juz to wyjsc za maz
chyba, ze jestes facetem i w zwiazku homo robisz za zone;)

Gość a co to za test
zakłada taka top, czeka na wpisy a jak ktos kulturalnie zapyta o wiek to się jeży. Ja ci powiem dlaczego nie chce się z tobą żenić- bo głupia pipa z ciebie

Gość smutnarka
23lat a nie jeze sie,nie siedze na kafe ciagle,dziekuje za chamstwo

Gość a co to za test
spadaj loluś, wróże ci staropanieństwo

do smutnarka Młoda jesteś dziewczyno, po co się spieszyć?? :)

Gość flower by kenzo
sluchaj ja biore slub po 7 latach bycia razem, 3 latach mieszkania razem. a i tak uwazam, ze to jeszcze za wczesnie. ale kochamy sie i tak kiedys ten slub wezmiemy, wiec po co dalej czekac. nie rozumiem twojego pedu do slubu. tym bardziej, ze jestes mloda i jestescie ze soba tylko 2 lata. facet tez pewnie mlody, to czego oczekujesz? wyluzuj dziewczyno, na kazdego przyjdzie pora. i daj mu spokoj, bo sie wystarszy i ucieknie od ciebie - serio. faceci nie lubia byc naciskani.

Gość smutnarka
kurde a ja juz czuje,ze to jest ten czas zeby wyjsc za maz:(

piszecie ze 2 lata to za amlo, a ile ona ma czekac? za kolejne 2 lata powie jej to samo, a jak postawi sprawe jasno to moze ja zostawic, tu nie chodzi o to ze 2 lata to krotko czy dluzo, czy ze ona ma 23 lata, tylko o to ze ona tego chce a facet niebardzo, smutnarko, ja mam prawie 24 lata jestem z moim 26 miesiecy, wczesniej tez mialam taki ped do slubu, ale ostatnio mi przeszlo, niewiem dlaczego moze ta pogoda bo nic mi sie nie cche, moze nie jestem pewna swoich uczuc tak abrdzo do konca bo widze ze czasem mamy odmienne zdanie, a on nie chce slyszec teraz o tym czy w ogole nie chce slubu?

Gość smutnarka
narazie niechce slyszec wcale:(eh

Gość smutnarka
:(

moze zacznimy od tego że ona naciska na slub oboje mają po 23 lata ona moze czuc sie gotowa ale facet nie koniecznie to co ze sa 2 lata autorko zacznij od rozmowy powiedz co oczekujesz i wysłuchaj jego zapytaj go wprost za ile on chce o ile chcce załozyc rodzine dowiedz sie wszytkiego czy chce dzici i żone ale spokojną rozmową a nie krzykiem fochem bo tym nie załatwisz nic

Gość Do takiej decyzji trzeba
dojrzeć i trzeba czasu:-))) Nigdy nie naciskaj,mnie narzeczony naciskał po roku znajomości i mało się nie pokłóciliśmy! Jesteśmy razem 6 lat mieszkamy ze soba 3 lata a decyzję o ślubie podjeliśmy razem wspólnie w styczniu rok temu,decyzja sama przyszła,ślub mamy 4.10.2008! Radzę Ci nie spiesz się,pomieszkajcie sami razem przed ślubem,bo wtedy zycie wygląda inaczej:-)) Pozdrawiam Cię

fdokładnie jak sie mieszka to sie inaczej patrzy na wszytko trzbe sie dotrzec i lepiej bo czasem wychodzi że sie nie pasuje do kogos

pozatym naciskanie no faceta denerwuje on musi sam dojrzec do decyzji

OŻENIĆ z facetem? :P hmmmmm ciekawa rzecz, widocznie Ty tez jestes facetem i tka się pdozieliliście? ;) hehe