Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zdolowana

sex po mc znajomosci - czy taki zwiazek przetrwa?

Polecane posty

Gość smutna zdolowana

czy jezeli pojdzie sie z kims szybko do lozka tzn ze zwiazek sie rozleci bo facet uzna taka dziewczyne za puszczalska i ja rzuci? i czy jest roznica czy zrobi tak dzieczyna ktora spala juz kims wczesniej czy jest dziewica?

Gość oczywiscie ze roznica
im wiecej miala partnerow tymbardziej puszczalska, im szybciej pojdzie do lozka tym latwiejsza

ja sobie nie wyobrazam byc z dziewczyna co szybko pojdzie ze mna do lozka, albo miala wczesniej wielu partnerow, jest tyle porzadnych dziewczyn, ze nie musze byc desperatem co lapie sie takiej "szybkiej"

Gość bułka paryska
sex po miesiącu znajomośći to twoim zdaniem szybko!!?>?? nie , no proszę cię!! Szybko to po trzech randkach....!

to zależy co Was łączy - uczucie i jaki ten sex był .. ;) hehe

dla mnie szybko, sa dziewczyny co czekaja pol roku lub rok. poza tym porzadna dziewczyna seks uprawia dopiero jak jest milosc

Gość zjadłam batona
ja to zrobilam po dwoch ale my mieszkalismy od siebie 300 km i rzadko sie widywalismy\ zwiazek trwal 2 lata

kazdemu facetowi zalezy zeby miec porzadna kobiete, a nie puszczalska

Gość rimmel2
ja z moim facetem przespałam się na 3 randce. i co? jesteśmy już rok razem i bardziej troskliwego i kochającego faceta jeszcze nie miałam!

skoro tak szybko poszlas do lozka z obecnym, to pewnie sporo mialas wczesniej facetow, z ktorymi spalas...

Gość ja przespałem się na
pierwszej randce i jesteśmy już dwadzieścia lat razem

Gość do ja przespałem się na
klamiesz i prowokujesz. wtedy to sie czekalo do slubu, albo prawie do slubu. kobieta co szybko szla do lozka nie miala szansy na meza

Gość upupupupupupupupupupp

Gość rimmel2
do "oczywiscie ze roznica". mylisz sie! wcześniej spałam tylko z jednym facetem.

nie można uogólniać:)wszystko zależy od Was,od intensywności Waszego związku,częstotliwości spotkań,tego,co tak naprawdę Was łączy,jakie macie spojrzenie na dalszą Waszą znajomość,bo jeśli grzmi i pioruny strzelają,nie musicie sztucznie przeciągać tego omentu:)tak myślę:)

Gość z moim mezem z ktorym
jestem od wielu lat bylo po tygodniu

Gość makinka23
My na 4 randce. Tak mi sie podobal.. był moim pierwszym Jestesmy juz ponad 2 lata ze sobą i planujemy rodzinkę on doskonale wiedzial, ze jest pierwszy, ze wczesniej zaden inny nie byl tak blisko- ja sie wczesniej przed zadnym nawet nie rozebralam, mimo tego, ze mialam facetow, nawet z jednym bylam 7 miesiecy po prostu moj ukochany tak na mnie podzialal a ja na niego i nie widze w tym nic zlego gdybym tak postepowala co miesiac z innym to byloby to puszczalstwo ale tamto bylo czyms magicznym i nieziemskim dla mnie i nie żałuje po pewnym czasie spotykania sie gdy juz sie swietnie poznalismy doszlismy do wniosku, ze zyc bez siebie nie bedziemy mogli i jestesmy dla siebie stworzeni i tak juz jest ponad 2 lata:)

Gość do makinka23
czyli mialas wtdy 21 lat??? to smutne ze tak mlode dziewczyny tak szybko ide do lozka :((((( ja rozumiem kobieta po 30stce to ok, ale nie ledwo 20 lat:(((

Gość makinka23
ale mnie t spotkało akurat wtedy ja spotkałam mężczyznę, którego kocham właśnie wtedy, miałam mu powiedzieć-przyjdź jak będę miała 30?:) my naprawde się kochamy, rozumiemy, podchodzimy do naszego związku bardzo dojrzale i myślę, że to najlepsze co mogło mnie spotkać, poznać go:)

Gość Rozepcha Nacipa

Gość smurnisia
mi sie wydaje ze facei troche inaczej do tego podchodza..zalezy jaki z niego typ dla jednych to nie problem nie widza w tym nic zlego a inni beda taka uwazac za puszczalska

Gość makinka23
o mnie raczej nie mogl tak pomyslec, byłam dziewicą co najwyzej moglby sie bac, ze z innymi bede probowac ale nie boi sie,bo doskonale mnie zna

Gość do makinka23
moim zdaniem zwlaszcza jak dziewica idzie szybko do lozka do zle o niej swiadczy :(

Gość do makinka23
jak mozna sciagnac majtki przed facetem, ktorego sie tak krotko zna, na dodatek sie go jeszcze nie kocha (bo nie mozna nikogo tak szybko pokochac)

Gość makinka23
Twoim zdaniem Możesz mieć inne zdanie ale ja znam siebie doskonale, to była jednorazowa sytuacja w moim życiu Mój kochany też doskonale mnie zna i dlatego nie myśli o mnie źle Wiesz, nie chcę tu się tłumaczyć, ale takie coś może zdarzyć się i porządnej dziewczynie, takie szaleństwo, raz w życiu, taka namiętność nie do opanowania poza tym to, że dopiero 4 randka to była, to nie znaczyło, że go wcześniej nie znałam i nie wiedziałam z kim idę do łóżka no nic, lecę spać pozdrawiam ciepło:)

Gość makinka23
ej ale chyba umówienie się na randkę nie dotyczy tylko nieznajomych ?

Gość do makinka23
jakbym sie dowiedzial, ze moja dziewczyna wczesniej z kims do lozka za szybko poszla, albo miala seks bez milosci to bym ja rzucil

Gość makinka23
no ok ale chyba, ze mnie zrozumiano, przespalismy sie na 4 randce, ale znalismy sie kilka miesiecy na stopie kolezenskiej

Gość do makinka23
moim zdaniem porzadna idzie gdzies tak po pol roku, lub przynajmniej kilku miesiach zwiazku do lozka

Gość do makinka23
jak mi sie jakas za szybko odda to ja rzuce. zawsze bede mogl miec porzadniejsza