Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zdolowana

sex po mc znajomosci - czy taki zwiazek przetrwa?

Polecane posty

Gość makinka23
każdy ma prawo do swoich poglądów:) idę spać, pozdrawiam:)

Nie wyobrażam sobie żebym mogła po miesiącu znajomości wejść do łóżka mężczyźnie. Nawet gdybym była pewna że Go kocham to dla mnie zbyt szybko. Ludzie muszą sie troche poznać w różnych sytuacjach. Zresztą , czasami mi sie wydaje, ze ludzie nie oddzielają popędu od miłości . To jest wielka różnica być zakochanym a kogoś kochać. Najpierw odpowiedzialność za tą drugą osobę i za siebie a później przyjemność. To może nie dzisiejsze pogląda ale tak uważam.

Gość ja przespałem się na
odpowiadam , wcale nie kłamię i nie prowokuje, swoją przyszłą żonę znałem, już dość długo, a był to rok 1992 a więc nie tak odległy, a czasy zawsze są takie same tylko więcej lub mnie głupi ludzie, tak samo byli głupki co robili z naturalnej potrzeby ludzi jakieś wielki halo, i nie dajmy się ogłupiać. Dzięki takim idiotkom jak wyżej mogą prosperować burdele

Trochę przesadziłeś ale nie będę tego komentować, szkoda słów

Gość PSYCHOSIC
nie do wiary!! co za bzdury!! do założycielki topicu: NIE SUGERUJ SIĘ WYPOWIEDZIAMI INNYCH!! MIEJ WLASNY ROZUM I SAMA ODPOWIADAJ ZA WLASNE CZYNY!! SPROBUJ POJSC NA KOMPROMIS SERCA Z ROZUMEM!! SWOIM ROZUMEM!! ZYCZE SZCZESCIA:)

lojka:o chryste:o to niekomentuj dziewcho i tyle zalezy od faceta jezeli faktycznie mu na tobie zalezy to nie zwroci tak naprawde na to uwagi.....

Gość inna lala
ej dziewczyny a co jesli facet mowi ze nie lubi latwych dziewczyn? kiedy dziewczyna uchodzi za latwa?

Gość inna lala
nie zart...serio pytam :( czemu myslisz ze zart? ( placz)

Gość oooo raaaanyyyyy
aż sie slabo robi jak sie to czyta " nie ma szans na faceta" takie zwroty tu sie pisze a co to facet ??? jakieś szczęście nieosiągalne ???? można by pomyśleć jak sie was czyta że wyjście za mąż to jedyny cel w życiu kobiety zapewniający wieczny nieskończony raj na ziemi buchachachacha a jak jest wszyscy doskonale wiedzą, cóż to za raj opierać dupe i gotować żarcie , o rodzeniu dzieci nie wspomne i użeraniu sie z rodziną wybranka cheche jakiemuś dupkowi, który nie dosyć że uważa was za tepe i ograniczone to nawet nie uważa za stosowne pomóc albo podziekować za to że gnom ma cichy , cieply , czysty dom o lataniu z fiutem na boki już nie wspomne a wy sie zastanawiacie kiedy pojść z kimś do lóżka ??? WTEDY KIEDY MACIE NA TO OCHOTE !!!! jesteście wolnymi istotami , które mają prawo do swojego życia i swoich wyborów żaden facet nie bedzie sie zastanawial czy kobieta uzna go za latwego bo poszedl z nią do lóżka a wy wiecznie macie ten problem i co to w ogóle za określenie .... latwa ??? seks jest dla wszystkich ludzi masz ochote na pierwszej randce to idz, nie masz nie idz i nie pozwól żeby jakiś patalach jeden z drugim ocenial cie czy masz prawo czy powinnaś itd CHCIAłAŚ i to wystarczy !! tak samo jak nie powinno go obchodzić ilu mialaś facetów , jaki z nimi seks itd. jeśli mu opowiadasz o tym to znaczy ze jesteś kretynką, to twoja sprawa i tylko twoja tak samo jak on nie tlumaczy ci sie ile lasek przelecial i jak

Gość smutna zdolowana
tylko ze jak to poznac czy jemu zalezy ? to chyba nie takie proste

oczywiście że wszystko zależy od waszego podejścia... ja ze swoim lubym poszliśmy do łóżka po miesiącu właśnie, byłam dziewicą, teraz jesteśmy już 2 lata razem i planujemy ślub :)

Gość upupupupupupuppppppppp

oooooo ranyyyyyyyy dobrze gada :) chcesz isc z kims do lozka to idz, nie chcesz nie idz. To twoj wybor, a na palantow ktorzy mowia - o ta to puszczalska, a ta to szybko nogi rozklada - ne ma co w ogole zwracac uwagi. Bo podupczc to sobie chca, ale jak maja byc w powaznym zwiazku to wybrzydzaja na prawo i lewo. hahahhaa :D:D

Gość uwazam ze stac mnie na porzadn
a kobiete. co nie daje szybko dupy i nie miala wielu partnerow

Gość dajcie ludzie spokój
ja to chyba pobije wasze rekordy. poszłam do łóżka po 12 godzinach od pierwszego zobaczenia się:) wczesniej znajomośc internetowa. to był mój drugi facet, bardzo silne uczucie, nie tylko czysty sex. niczego nie żałuję.

Gość taisha77
sex wczesniej niż po miesiącu i związek przetrwał, wiedzialam że to ten, pragnelismy się i bez sensu było czekać, lojka5 mozna czekać nawet trzy lata zeby się przekonać czy sie kocha i poznawac się w róznych sytuacjach, tylko po co.gwarancji nigdy nie ma.

ale po co mi kobieta co miala wielu partnerow i szybko im dupy dawala? skoro stac mnie chyba na porzadna

Gość taisha77
wszystkich masz w domu?

a czeku pytasz? mam cala rodzine w domu, nie jestem z jakiejs niepelnej

zalezy mi na kobiecie, ktora bede w stanie szanowac i beda uwazal ja za porzadna i nie bedzie mi ona sie kojarzyc z dziwka

Każdy mierzy swoją miarką. I każdy może wypowiadać sie o sobie, a nie co powinna zrobić autorka tematu. A życie jest nieprzewidywalne.

Gość kobieta powinna sie starac byc
porzadna maxymalnie

Gość Proteus
moja ex poszla ze mna do lozka po kilkunastu dniach,oboje bardzo tego chcielismy ,a nasz zwiazek przetrwal ponad 3 lata , wniosek taki ze tu nie ma zadnej reguly :P

Gość upupupupupupupupupupuppupppppp
porzadna kobieta ma byc porzadna!