Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelita226

Samotne po 30-stce...czy szukacie i gdzie szukacie???

Polecane posty

Pomorzanka, przestań z depresja!!!! Takie wypowiedzi to ja jednym uszkiem wpuszczam, drugim wypuszczam, toz to mało powiedziane, że porazka, to KATASTROFA! Póki co jestem zadowolona ze swej wagi i proporcji ;) i nie staram sie skupiać ani roztrzasac jakichs wymyslanych kompleksów

Zreszta, juz tak baaardzo poważnie - najwazniejsze ze same siebie akcetujemy, dobrze sie czujemy w swoich ciałach a kto co mówi to mało wazne, wrecz niewazne.

Lubuszanka - ja sie z tego poprostu śmieje :D ani myślę wpędzać się w jakieś bezsensowne kompleksy . Troszke żal mi tych dziewczyn ....niestety podążają jeszcze za modą ;)

Lubuszanka masz rację ....wesz co ja dopiero teraz rozkwitłam .A może to jakieś inne spojrzenie na samą siebie ;)

Ale musze sie Wam dziewczyny do czegos przyznać - jestem strasznym leniem jesli chodzi o dbanie o swoja kondycje. Zero mobilizacji, uporu i konsekwencji. Nie chce mi sie ćwiczyc, meczyc, oblewac potem, itp. A najgorsze ze uwielbiam slodycze :( Ostatkiem sil powstrzymuje sie przed pochlanianiem łakoci, wszystko po to by zachowac figure. Ech, cieżkie mam zycie :(

ja tez nie moge sie zmobilizowac zeby troche pociwczyć juz kilka razy posiadałam karnet na aerobic i zawsze po tym jak sie karnet konczył to nie przedłużałam na następny hehe ;)

Pomorzanko, to swieta prawda, ze kobieta 30-letnia to najbardziej wartosciowa kobieta, znajaca siebie, swoje pragnienia i mozliwosci, bedaca u szczytu swojej kobiecosci.

Lubuszanka , to prawda chyba ... ale ja to raczej wiążę z rozwodem i zaczęciem nowego życia :) Dziewczyny z ćwiczeniami niestety mam tak samo :D Brrr ... Spokojny spacerek jest dla mnie ekstremalnym ćwiczeniem :D :D:D;)

Lubuszanka - Gnomik pewnie będzie :) - tylko Makarence on line pomaga już pewnie przy reanimacji kompa :) Drugą kolacje musze isć robic - te moje chłópy maja na prawdę chyba jakigoś tasiemca :D Zaraz wracam :D

Aha, zapomnialam, przeciez Gnomik - informatyk mial pomóc Makarence. Oby tylko zdolal pomoc i by sie dziewczyna pozbyla tych robali

Podczytująca - jestem juz pewnie u Ciebie :) - liczę na rewanżyk :) Lubuszanka - ja myslę że Gnomik załatwi szubciutko problem Makarenki . Chociaż na pewno on line jest trudniej :)

Bede sie zbierac, bo naprawde dziewczyny jestem padnieta po dzisiejszym dniu w pracy a jutro jeszcze gorzej (potezna dostawa) pracownice mi sie pochorowały, praktykantki maja jakis kurs tak wiec malo nas bedzie do pracy :( Wiec ide wskoczyc do wanny, a później do łóżeczka. Musze wyspac te swoje 7-8 godzin :D

To miłej nocki Lubuszanka -śpij i śnij :D ... i niech Ci sie przyśni jakis fajny brunecik 190 cm :D dobranoc 🌻

Tak wiec zycze milego, owocnego pisanka (tak bym miala jutro co czytac :) ), kolorowych snów i spokojnego jutrzejszego dnia. No i pozdrówcie ode mnie Gnomika :)

Lubuszanka - pewnie dopiero jutro z Gnomkiem jakaś stronkę nastukamy :D Ja też już długo nie posiedzę :)

Lubuszanka - ja sie pocieszam że chociaz we snach :D A jak przyjdzie czas na real to będzie wtedy pięknie :D

Ja tam wole w snach nie spotykac przystojnych, wysokich brunetów. Spotkam takiego we snie, rano obudze sie i trach! Bruneta nie ma a ja zostaje z palcem w nocnku :) Oczywiscie nie doslownie :D

Ja tam lubie sobie pośnić - mam jeszcze potem poł dnia o czym mysleć ;) Miałam okres że w ogóle nie śniłam i dziwnie mi było . Ale doszłam do formy i pogrążam sie znowu z marzeniach sennych :D

No wlasnie a u mnie na odwrót. Kiedys bardzo wyraziście pamietalam swoje sny i przyznam, mialam fajne sny, a teraz jakos ich nie pamietam. Nie wiem, moze to zabieganie, ped codziennego zycia, brak czasu, moze to wszystko w jakis sposob odbija sie naszej podswiadomości i stad moje niepamietanie snów? :(

Kurcze, troche mi glupio tak zostawiac Cie Pomorzanko samą ale mam nadzieje, ze wkrótce tu ktos sie zjawi by dotrzymac Ci towarzystwa. Ja juz zmykam, definitywnie. Milej nocki Pomorzanko i wszystkim innym.

Lubuszanka - myśle że coś w tym jest . Jak byłam w gorszym stanie poprostu zaliczałam zgon i nic nie pamiętałam jeśli nawet się coś sniło . A teraz znowu sny sie pojawiły :) Chyba oznaka zdrowienia na duszy ;)