Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabelita226

Samotne po 30-stce...czy szukacie i gdzie szukacie???

Polecane posty

Każdy człowiek jest w swój sposób indywidualnoscią ... wszyscy tacy sami to dopiero było by nudno ;)

Przepraszam was wszystkich że tak znikam ale donie dawna nie było nikogo wiec odszedłem a jak zaglądam to co widze ? ja jestem smoczek nie nikt inny więc jestem jedyny w swoim rodzaju -----choćnie powiem troszkę to mnie zmartwiło co piszecie

Mały - bo my tu jesteśmy po przejsciach - " kto jest kto" .... nie bierz tego do siebie ;) Wcześniej zadałam Ci pytanie - skad dokładnie jesteś ? W przybliżeniu , nie musisz mówić miasta ;)

Nie wiem ;) Teraz znikam na jakiś czas. Mam randkę i to nie w ciemno :) Tylko pewnie ja zniknę a smoczuś się pojawi i znów grom podejrzeń "Who is who" ;) Do zobaczenia 🖐️

Nie zniknął jestem nie wiem czy to normalne ale strasznie z opóźnieniem dostaję od was pytania i odpowiedzi czy tak tu jest ? czy to coś odemnie nie tak chodzi pomorzanko ----odpowiedziałem pomorze wschodnie

Heraklesie - udanej randki :) Mały - nie mam pojęcia dlaczego masz takie problemy z tym że nie widzisz że coć jest juz napisane . Może nie odświeżasz poprostu inaczej rzeczywiście nic nie zobaczysz :) Pomorze wschodnie ....hmmmm Krynica , Sztutowo ?