Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clara80

Jaki krem pod oczy

Polecane posty

dla 28latki? Niestety zmiarszczki się pojawiają od częstego uśmiechania się...Krem nie musi być drogi ale żeby był skuteczny i przez Was sprawdzony.Dzięki

Ja osobiscie uzywam z Ziaji:-)-Aretina Q,zreszta uzywam tylko kosmetykow tej firmy. Jesli chodzi o zmarszczki to trzeba uzywac kremow przeciw zmarszczkowych zanim sie one pojawia. Trzeba sie konserwowac i tyle:-D:-P

ja uzywam z avonu żelu pod oczy i na powieki ale żeby były konkretne efekty to bym nie powiedziała więc szukam czegoś lepszego no i skutecznego.

Dziewczyny jakich używacie kremów pod oczy??? Dobrych.Jutro popatrze i poczytam w sklepie na etykiecie o Ziaji.A jakieś inne sprawdzone?

Gość karolcia karolinka
Hej, ja ci z ręka na sercu polecam Nutridermist Garniera. Świetny kremik właśnie dla 28 latki. Na tubce jest napisane - regenerujacy krem pod oczy przeciw cieniom i opuchnieciom. Usuwa tez pierwsze zmarszczki. Ja jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość Jowitasrita
Moja dobra rada jest taka. Zadnych kosmetyków z Avonu ani tym innych pierdół. Polecam wybrac sie do apteki albo przez internetowa wysyłkową. i poprosic babke o dobry krem pod oczy. Mają tam bardzo dobre dermatologiczne kosmetyki, hipoalergiczne ,które mnie wyleczyły z tradziku i wstretnych krost.Teraz mam buzie bez skazay. Po syfie z Avonu maiałm tylko setki krost.

dzięki wielkie za rady-wezmę je sobie do serca no i dziś kupię jakiś kremik. :)