Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estel87

prezerwatywa pękła

Polecane posty

pewnie głupio zabrzmi to pytanie... ale zastanawiam się czy jest mocno widoczne to, że prezerwatywa pękła? Czy można to przeoczyć?

ponawiam pytanie!! dziewczyny odpowiedzcie, to dla mnie ważne!!

Gość Jowitasrita
Przekonasz sie po tym jak laska zajdzie w ciąże :)

Gość fioletowa ksiezniczka
raczej nie, podobno zwija się wtedy w taki pierścień, poza tym dla pewności oglądaj gumkę po stosunku. ;]

Gość Soooooojkaaa
wystarczy dmuchnac zobaczyc czy powiettrze ucieka nie?

Gość Soooooojkaaa
a jak ktos woli nie dmuchac, to wystarczy rekna przeciaganc zobaczyc czy wycieka, a jak nie ma co, to nalac wody i wtedy, chyba nie trzeba byc bystrym zeby wpasc na to

Gość my zauwazylismy bo
az wycieklo wszystko. a pozniej jak sikalam to jeszcze ze mnie wylatywalo... :P a innym razem tak pekla ze kawalek zostal we mnie! malo nie zwymiotowalam jak pomyslalam ze kawalek gumy mam w sobie. ale mysle ze z okresem wylecialo.

Gość tyty
to prezerwatywy mogą pęknąć ? Chyba że Pani w kiosku dziurkuje prezerwatywy bo ma świra :)

Gość salatkagrecka
mój partner i ja też używaliśmy tylko gumek (Durex, Elite lub Extra Safe)przez 5 lat i nigdy nie mielismy żadnej wpadki z gumkami, a kochalismy sie w kazdy dzien, rowniez płodny i do konca...ale oczywiście , zdarzyć się zawsze może- i zawsze miałam "pod ręką" Postinor by zażyć o razu w razie czego. Liczy się wprawa...najlepiej kiedy zaczyna się stosowac dopiero [najwięcej wpadek w pierwszym roku stosowania], zabezpioeczac sie dodatkowo np.nie wspolzyc w dni plodne,lub poczatkowo uzywac pigulek (jeśli dziewczyna może) no i..nabierac wprawy;) wszystkie pęknięcia to niestety....ale w 99% wina uzytkownika;) ja odstawiłam tabletki po kilku latach..i....libido wrocilo do normy, odzyskałam radosc zycia ;) pozdrawiam! :)