Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia karolinka

Jak trwale uszkodzi kartę SIM do telefonu żeby nie było to widoczne z zewnątrz

Polecane posty

Gość karolcia karolinka

tylko dopiero po uruchomieniu telefonu? Szef zwolnił mnie z pracy, więc muszę oddac też tel służbowy z wieloma ważnymi dla szefa numerami telefonów. Chcę się zemścić i oddać mu uszkodzoną kartę, żeby miał problemy. Jak to zrobić?? Pomóżcie!! (Szefuńcio był naprawdę świnia w stosunku do mnie.)

Gość uiooooooo
porysuj ta metalowa plytke igla:P co Ci szef moze teraz zrobic? naskoczyc i obtoczyc:P

Gość karolcia karolinka
myslisz ze to wystarczy? :) Ale sie zemszcze! :P

Gość pytanie do autora
Ziobro, to ty?

Gość uiooooooo
pewnie,ze styknie;)Przerysuj ta plykt:P rysuj do skutku;) a pozniej udaj glupia;) "nie dziala?? jak to?":D

Gość karolcia karolinka
Wlasnie o cos takiego mi chodzilo. :P Dzieki ;) Sam telefon jest moj, oddaje tylko karte sim, wiec pewnie nie bede musiala udawac glupiej jak nie bedzie dzialala. :) Pewnie nie bedzie jej przy mnie sprawdzal :P

Gość jfjkhfkl
czyli w mikrofali podgrzac ?:)

Gość na szczęście jestem ateistką
magnezowanie coś da ? ;)

Gość skrytka
nie rysuj, bo to będzie widoczne uszkodzenie. Zamaluj płytkę lakierem bezbarwnym. Styku nie będzie :O

Widzisz,w twoim przypadku,to ten szef mial chyba racje.Zastanow sie,czy jak piszesz-mszczac sie nie rownasz do jego poziomu.?A moze nie musisz rownac?

Gość karolcia karolinka
zwolnil mnie, pomimo ze kontrakt mam do konca wakacji. Jedna z tlumaczek firmy zrobila blad podczas tlumaczenia i firma musi zaplacic 25 000 euro kary, wiec szef stwierdzil, ze musi szukac oszczednosci i przez jakis czas poradzi sobie bez osobistej asystentki. Tyle. Nie wkurzyloby to cie?? Zwlaszcza ze powiedzila, ze bardzo sobie mnie cenil i nigdy go nie zawiodlam!! Toz to przeciez swinia!

Gość karolcia karolinka
ktory sposob zemsty najskuteczniejszy i niewidoczny??

Gość choćby nie wiem jak dużych
oszczędnosci szukala firma, to nigdy nie zwalnia się dobrego pracownika, bo o takich teraz trudno. skoro cię zwolnił, to miał powód, ale podał taki, w który ty naiwnie uwierzyłaś.. sądzac po tym co piszesz, to wiem na pewno, ze ja też bym cię nei zatrudnił, a jeśli nawet, to też szukałbym pretekstu by jak najszybciej naprawić ten błą :O

--> choćby nie wiem jak dużych I jak każde uogólnienie twoje też jest fałszywe. Pracowałem w dużym magazynie 160 osób zatrudniał.. Gdy firma straciła strategicznego kontrachenta tpsa, zwolnili połowę z osób. \"Góra\" pozwalniała wg stażu pracy. A siląc się na obiektywizm polecieli na bruk również tacy co pięć lat pracowali i uważam że byli o wiele lepszymi pracownikami niz ci co pracowali 8 czy 6 lat. Ja tam pracowałem 3 miesiące więc średnio mnie to obeszło.. atmosfera była tam taka że poczułem prawdziwą ulgę. Do autorki.. nie znając tak naprawdę sytuacji.. się nie wypowiem a zemsta z reguły jest złym pomysłem. Po za tym za takie cos spokojnie może podać cię do sądu i wygra sprawę. Jeśli tam będą uszkodzenia mechaniczne.

Gość sadgulcbykruebcvur
martna prowokacja pseudo asystentni pana ziobry.. pfff

Gość pawel0x81
Włącz Pin, zrestartuj telefon oraz wpisz go 3 razy błędnie.