Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutejsza

WLASNIE WROCILAM Z BARU I

Polecane posty

Gość tutejsza

zaluje,ze poszlam:(nie mam tego czegos ,nie potrafie sie odezwac w towarzystwie,siedze cicho:( nigdy nie mam nic do powiedzenia bo nie wiem co powiedziec:(juz niechce mnie nigdzie zapraszac przez to:( w dodatklu mam taki cichy glos:(nienawidze siebie

i właśnie dlatego w życiu nie przyjąłbym jakiegokolwiek zaproszenia do baru, jak trafił by się ktoś na tyle głupi żeby próbować mnie zapraszać, bo skończyło by się tak samo

Gość tutejsza
to takie smutne i bardzo mnie przygnebia:(wpadam w depresje:(

Pierdoły.. mnie nikt nie zaprasza do barów co prawda.. ale mam to na tyle gdześ że nie muszę pisać o tym na forum.. :D

Gość a co piłaś
;)

Moze nie takie towarzystwo? Ale czasem alkohol rowiązuje tez jezyk, tylko bez przesady...

Gość tutejsza
chyba bede przed impreze brac cos zeby byc chociaz troszke towarzyska:(

Gość mam ten sam problem
i tez myslalam zeby przd imprezami moze cos wypic, ale jak widze takie ciche jak wypija i pierdola bezsensu to mi sie odechciewa, w sumie mam to w dupie jak inni na mnie patrza ale niesmiala jestem nie wiem poprostu co mnie tak zawstydza ;/

jak tak ci zle w tym barze, to na starcie wychylasz pokala i juz powinno byc lepiej. ;]

No coś mnie tkneło ...i taka niespodzianka! Bardzo rzadko bywam, głównie wieczorami

mam ten sam problem -> pierdoli sie bez sensu dopiero, jak sie wypije za duzo. masz w dupie, jak ludzie sie na ciebie gapia i jednoczesnie jestes niesmiala? to moze zdefiniuj ta swoja niesmialosc?

E.. r techno jest nie do przebrnięcia przezemnie.. :| Ide po browca.. :P

Gość mam ten sam problem
nie umie jej zdefiniowac bo sama tego nie rozumie, do dupy... :( W sumie to mi to wszystko jedno, staram sie mowic, ale nie wiem co, np jak jestem sama z chlopakiem to potrafie gadac i gadac, pojawia sie trzecia osoba to slow mi brak, naprawde sama tego nie rozumie

co do linku, zacytuje: "Nie dla mnie cale to tekno, bo od tekno mozna z nudow zdeknac..." :p

Gość nie wy jedyne moje drogie
tez mam ten problem:/

Gość mam ten sam problem
no widocznie sie wstydze, tylko sobie caly czas wmawiam ze bardziej sobie szkodze nic nie mowiac niz mowiac byle co, ze nikt mnie nie zje jak cos powiem, ale to na nic jakas taka blokade wewnetrzna mam, tzn nie jest tak do konca ze siedze cicho ale np sama z siebie nie umie nic opowidziec, ani byc takim centrum uwagi wsrod wiekszej grupy ludzi

Gość mam ten sam problem
moze to troche egoistyczne ale ciesze sie ze nie jestem sama z tym problemem :)

mowienie byle czego, aby mowic nie jest fajne. sto razy lepiej nie mowic nic, niz pieprzyc trzy po trzy. moze ustosunkuj sie najpierw do tego, co ktos mowi, a dopiero potem wyraz wlasne zdanie. i spytaj sie siebie, czy ty naprawde chcesz byc w centrum uwagi wiekszej grupy, czy po prostu chcesz miec jakis autorytet?

Gość nie wy jedyne moje drogie
ale to czasami tak juz jest...ja np w gronie najblizszych znajomych mogerozmawiac duzo mowic itp, ale gdy jakies wyjscie z wieksza grupa, albo impreza-nowi ludzie-jakas tam blokada sie zaczyna...przeszkadza to troche...

Do warszawakiego.. i albert czynny tylko do 23.. :o teksty z nocnego na Królewskiej.. Każda wypowiedz kolejno podchodzącego klienta , przedemną oczywiście.. :P - dwie paczki kameli.. -sześć królewskich paniusiu.. (starszy gość) -pół litra wyborowe i ltr coli poproszę.. -dwa leszeczki.. -elemy 2 paczki.. -chołeła droga pani... (lekko się bujając) jak kurwa stąd na Wilsona się dotać ? :|

E.. tam... są gorsi.. ten chciał zarąbac tylko kasę. W warszawie ja k rok (może wiecęj) jeden podłożył atrapy bomb w autobusach do dziś go znależć nie mogą.. :| A co by było gdyby to nie były atrapy.. ? I co jeśli to prowokacja policjii ?