Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola1001

Upławy a raczej woda

Polecane posty

Od ponad trzech miesięcy gdzieś od 10 do 20 dnia cyklu mam wodne upławy a raczej zauważam na wkładce - po prostu jakby wode - plame wody. Muszę zmieniać wkładkę co godzinkę, bo jest dosłownie mokra. Ta wodna wydzielina jest raczej bezzapachowa, nic mnie nie swędzi. Tak jakby wylatywała ze mnie jakas woda. Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym, bo nie wiem co to. /upławy grzybicze kiedys miewałam i wiem jak wyglądają/ Proszę o jakies porady.

Gość muza dobra+
Raczej masz nietrzymanie moczu.

Gość cytrynkaaaaaaaaaaaa
grzybica, tez tak mialam i nic nie pieklo ani nie swedzialo

najprawdopodobnie to nie jest nic złego.. tzn żadna grzybica.. jesli jest przeźroczyste i bezwonne to nic innego jak owulacja :D tym bardziej że to jest połowa cyklu:D a boli cię jajnik?

Dzięki za odpowiedzi :) Muza dobra + : nietrzymanie moczu odpada na 100 %, ale dzieki za poradę. Cytrynko: może to i grzybica, ale jakaś dziwna. Teraz do Agiie: możliwe, ze to owulacja, podbrzusze najczęściej też mnie wtedy pobolewa. Jednak najdziwniejsze jest to, ze nigdy wcześniej nie miałam takich dziwnych \"wodnych upławów\", zaczęły sie one gdzieś rok po urodzeniu Córeczki (miałam cesarkę). Teraz Córka ma 17 miesięcy, a te upławy nadal mnie prześladują :/

Gość pchlasachrajka
agiie ma racje, a jak wygladala u Ciebie do tej pory cytologia ? ktora mialas grupe ?

Do Pchlasachrajki: jak dotychczas miałam II grupę, ale ostatnią cytologię miałam prawie rok temu :/ Kurcze też mam nadzieję, że Agiie ma rację i że to po prostu taka mało typowa owulacja. Dzięki za odpowiedź :) Jak znajdę trochę czasu to wybiorę się chyba w końcu do gina, ale dzięki Wam trochę się uspokoiłam :) Dzięki :*

Gość pchlasachrajka
do ginekologa marsz ;) mysle ze nie masz sie czym martwic, ja tez miewam takie uplawy jak woda i moj ginekolog mowi ze to zwiazane wlasnie z tym, ze mam II grupe - wowczas cos tam sie niby dzieje ale sie nie dzieje ;) zrob ponownie cytologie i sie uspokoisz :)