Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek_28

powazny problem z dawna kolezanka dziewczyny

Polecane posty

Gość marek_28

Mieszkam razem z dziewczyna, mamy male dziecko. Nagle odezwala sie do niej jej dawna kolezanka z ktora sie nie widziala od lat. Nawiazala kontakt przez internet, facebook. Dzisiaj przyjechala z wlasnym jedzeniem do nas... Mysle ze jest to podejrzane, nie bede tego jadl, ale jak mam powiedziec swojej dziewczynie ?? Nie chce zeby ona jadla podejrzane jedzenie. Z tego co wiem ta kolezanka leczyla sie w psychiatryku , kiedys zaatakowala czlowieka. Jestem przerazony i wsciekly na swoja dziewczyne za to ze pozwolila jej do nas przyjechac.. CO mam robic??

Gość idź do lekarza /

Jesteś panem domu :) Wypierrdol jej jedzenie do kosza, a jej strzel kopa z półobrotu w potylice i wyrzuć przez balkon :P🖐️ ))

Gość strzelilbym jej plaskacza
tzn tej kolezance

Gość laona
co to znaczy wlasne jedzenie? jesli jest normalnie zapakowane to chyba nie jest zatrute? :P

Gość strzelilbym jej plaskacza
jak wlasne jedzenie to niech sama je wpierdala,przeciez wy nie musicie jesc

Gość marek_28
nie jest zapakowane, powiedzialem ze nie jestem glodny..

Gość nienawidze wasss
jak nie jest zapakowane? na talerzach przyniosla?

Gość laona
cos krecisz. po pierwsze jak to Twoja dziewczyna to z nia normalnie pogadaj na ten temat, ale nie w formie oskarzenia tylko normalnie. powiedz jej to co tu napisales. jednak cos bardzo dziwnie mi to wyglada i prognozuje ze to zwykla prowokacja forumowa :P

to że ktoś sie leczył to nie znaczy że jakiś psychol i cie otrujeO_O jednak ludzie są nietolerancyjni biedna ta koleżanka chciała być miła i coś przyniosła żeby kłopotu nie robić i nie narażać was na koszta a ty jeszcze takie coś odwalasz TOTALNY SZOK

Gość ////////////////////////
:O

Gość marek_28
nie jest to zadna prowokacja. jedzenie przyniosla w plastykowych pojemnikach , nie rozumiem tylko PO CO???? Mamy mnostwo jedzenia w lodowce i nie prosilismy o to. Jest to bardzo dziwne , dlatego wydaje sie podejrzane. Moze wcale nie jest zatrute - nie wiem. Ja tego nie jadlem , moja dziewczyna nadal jest z nia , pija herbate. Zobacze co sie stanie

Gość marek_28
weszły obie nagie do pokoju, okazuje się że zawsze chciały zobaczyć jak jest ze mna i gy one są dwie. teraz liżą mi wacka mmmmmmm. super

Gość marek_28prawdziwy
podszywaczu, rozumiem ze nikt nie chce twoich pryszczy i jestes skonczonym onanista

Gość xxxnnn
normalnie, wez dziewczyne na bok i popros zeby nie jadla tego jedzenia no i zawsze nich ktos z nia bedzie a w ogole to brzmi jak jakas twoja paranoja. jesli jednak uwazasz ze twoje obawy sa uzasadnioe to tak zrob

Gość u drzwi u drzwi
to, że koleżanka ją odwiedziła nie jest złe. a jedzenie przyniosła bo pewnie myślała, że nie stać was na nie. weź się chłopie ogarnij, ile masz lat?

Gość skrytka
Ja jak odwiedzam do kogoś, nieważne, czy do rodziny, czy znajomych oczywiście jeśli to ma dłużej potrwać, to zawsze staram się coś przynieść do jedzenia. Czy to paczkę ciastek do kawy, czy kawałek miesa do obiadu jeśli jestem zaproszona. Po prostu tak mam. Ludziom się teraz nie przelewa i wolę wydać parę zł i coś kupić, niż czuć się źle, że kogos objadam.

Gość ..llla ....
ja tez tak pomyslalm, ze nie chciala was objadac... o ile twoja dziewczyna tego nie je to niech sobie je swoje jedzenie moze ma diete swoja wlasna??? ale chyba sie horrorow naogladales osttanio co ?? :P

Gość Yeysmin_
To rzeczywiscie powazny problem. ;-) Pewnie dziewczyna chciala sie ladnie zachowac, wziela jedzenie zeby was nie objadaac i tyle. Ty przeciez nie musisz tego jesc. :-D

Gość tesse
Masz manie prześladowczo-maniakalną.Teraz ty się lecz;P

Gość jagamama
Zyjecie? :)

ona jest psychiczna wezcie nie jedzcie tego jedzenia bron Boże!!!! i wyjebac ją z chaty jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!