Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koraaaaaa

gdy mąż jest ciapą

Polecane posty

Gość koraaaaaa

kocha mnie przeogromnie bardzo świata poza mna nie widzi ale /te zasrane ale / ...jest niedojdą taką życiową 1000 zł pensji, niemozność jazdy samochodem brak wizji na zycie chyba brak testosteront ja juz sama nie wiem acha i wiem --widziały gały co brały

Gość valerian
a ty kochana ile zarabiasz ?

Gość kobiety to materialistki
a ponoc nie jestescie materialistkami ? glupia szmata :-o

Gość nie daj sie nie daj
wiem jak to jest, ale staraj sie go "naprawiac", niech dorosnie, niech sie stara, niech zejdzie na ziemie.. pogadaj z nim. wazne, ze kocha....

mi by wystarczyło gdyby ktoś mnie tak kochał. niestety ja nie jestem do kochania... więc może przynajmniej mój przyszły mąż będzie dużo zarabiał. :D :D

Gość koraaaaaa
materialistkami??! czy ty /pewnie chłopie :O/ nie zapedziłeś sie trochę? 1000zł na czynsz ,opłaty,zarło powinno mnie satysfakcjonować?

Gość miła pani
niestety mój mąż też jest niedorajdą...wszystko musze robic za niego...on (plus że zajmie się dziećmi) jak Al Bubdy: kibelek, dobre jedzenie, piwko...no i słucha muzyki...reszte ma w d...pie

Gość powiedz ile sama zarabiasz
tylko bez zmyślania 1000 zł to bardzo dużo ludzi zarabia:P

Gość miła pani
najgorsze że muszę jezdzic z autem do mechaników, lakierników, kombinować jak automat się zrzani albo kran przecieka...szkoda gadac...

Gość koraaaaaa
miła pani-mozemy sobie rece podać!! wszystko koło auta robi mi ..ojciec ach

Gość miła pani
koraa u mnie też:-) tylko na niego mogłam liczyc dopóki żył a teraz musze rdzic sobie sama:-(

Gość krisss
a kobieta to co, raczek nie ma ? na dom ma zarabiac tylko facet ? to jest wlasnie materialistyczne podejscie !!! zarabiac powinna zarowno kobieta jak i mezczyzna a nie tylko facet i pozniej wypominanie mu ze w domu jest cienko... sama nie pojdzie do pracy a narzeka ze facet malo zarabia jak to nazwac ? MATERIALIZM !!

Gość koraaaaaa
ile zarabiam ile zarabiam a jak powiem ze 5 tys to cos zmieni??

Gość pewnie tyle samo zarabiasz
tylko naczytałaś się kolorowych gazetek, jak to sie w Polsce dobrze zarabia:P 1000 zł czy 1500 to norma w Polsce:P

Gość miła pani
kriss a co powiesz na to że pracuje w 2 zakładach i mama mnie czesto wspomaga z zagranicy = łącznie wiecej od niego...(choc nie wymawiam mu tego że teraz ma mniej ode mnie bo bywało odwrotnie)

Gość koraaaaaa
ludzie przeciez tu nie chodzi TYLKO okase czy wy nie umiecie czytac miedzy wierszami? chodzi ogólnie o oparcie w mężczyznie o to ze ja czasami ! chciałabym byc słaba kobietką /czasami/ gdy stane na srodku drogi to wyciagne tel to moge zadzwonic do męża i on mi pomoze z samochodem ,że on załatwi rózne sprawy on zadecyduje a nie tylko ja i ja

Gość krisss
Zarabiam sprztajac psie odchody z ulic mojego miasta

Gość krisss
Tez jestem głupim nieudacznikiem co nie potrafi zarobić na zachcianki swojej pani;) wybaczcie że ośmieliłem sie mięć inne zdanie od jedynego słusznego zdania - facet to nieudacznik :classic_cool:

Gość miła pani
chodzi ogólnie o oparcie w mężczyznie o to ze ja czasami ! chciałabym byc słaba kobietką /czasami/ gdy stane na srodku drogi to wyciagne tel to moge zadzwonic do męża i on mi pomoze z samochodem ,że on załatwi rózne sprawy on zadecyduje a nie tylko ja i ja dokładnie o to chodzi...chciałabym aby mój facet okazał dojrzałość i zapewnił mi poczucie bezpieczeństwa w każdym calu...kobieta lubi czuc sie bezpiecznie w "ramionach" swojego faceta

Gość dirty_dotts
Myslisz ze kazdy facet musi umiec naprawiac krany, samochody itd. itp ? Otoz nie musi. Tak jak sporo kobiet nie potrafi gotowac itd. Od napraw sa fachowcy. Trzeba bylo wyjsc za mechanika. :-P

Gość miła pani
i czesto nie chodzi o kase ale o to cos : słowa, przytulenie w odpowiednim czasie...czasem sie zastanawiam kro"nosi spodnie" w moim domu:-(

Gość facet bez samochodu i prawka
to DNO

Gość dejot
to się nazywa równouprawnienie....a może faceci też chcą się poczuć bezpiecznie w waszych ramionach co ???

Gość miła pani
Od napraw sa fachowcy. Trzeba bylo wyjsc za mechanika. Ojejeju ale mądrością zawiało:-/ Fachowcy kosztują i nie sztuka takiego wynając ale sztuką zrobic cos samemu albo chcoby przynajmniej zorganizowac sobie naprawe wśród znajomych (ale tu dobrze byc komunikatywnym i umiec gadac z ludzmi)...ech...bez sensu tłumaczenia

Gość konkretna babka
Nie nie facet bez samochodu to nie jest dno. Facet ktory ma prawko i zachowuje sie jak burak na drodze lub cwaniakuje i jezdzi jak chce nie przestrzegajac przepisow to dno:) Czesto takich widze:)

Gość monis 27
a ty ile zarabiasz

Gość jakby zarabiala duzo to by sie
tak nie zalila:P

Gość samodzielnaa
Moze ja nie mam takiego duzego doswiadczenia, nie byl to moj maz, nie mielismy dzieci... Ale wlasnie po 2 latach postanowilam sie z nim rozstac dokladnie z tego powodu- o wszystkim musialam myslec ja. I co z tego, ze nosil mnie na rekach, ze w ogien by skoczyl, jak zachowywyal sie jak 3 lletnie dziecko. Jest mi ciezko teraz, ale mialam ten komfort, ze moglam to skonczyc, bo nic nie przynosilo skutku. Wam moge zyczyc powodzenia, zawsze warto zawalczyc i uswiadomic tym facetom pare spraw...

Gość dirty_dotts
Ojejeju ale mądrością zawiało:-/ Fachowcy kosztują i nie sztuka takiego wynając ale sztuką zrobic cos samemu albo chcoby przynajmniej zorganizowac sobie naprawe wśród znajomych (ale tu dobrze byc komunikatywnym i umiec gadac z ludzmi)...ech...bez sensu tłumaczenia Ojejeju, rzeczywiscie od Ciebie tez zawialo madroscia. Czemu sama nie nauczysz się naprawiac rozne rzeczy? Jesli chcesz oszczedzic to do dziela. Kobiety sa tak samo zdolne jak mezczyzni, uwierz w siebie i do dziela. :-P