Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zepsutykwiat

prawda o moim zyciu

Polecane posty

Gość zepsutykwiat

szkoła nikt mnie lubił wszyscy sie ze mnie wyśmiewali nauczycielka darła sie na mnie albo brała za włosy ta sama naucycielka chciała mie oddać do szkoły dla specjalnych dzieci w domu upokarzała nie matka i obrywałam xza wszystkie złe oceny liceum to samo studia nie radze sobie czuje ze jestem juz do niczego przez całe zycie czuje tylko upokorzenie wstyd zal do losu nie mam nikogo zadnych znajomych nigdzie nie wychodziłam mlodosc przeleciala mi przez palce przechodziiłam 3 zawody miłosne zastanawiam się po co ja żyje po co Bóg chce zeby takie \\\"nic \\\"żyło ?

Gość a ile masz lat...

Gość Ju...
Żyjesz po to, żebyś sama odkryła, po co żyjesz.:)

Gość zepsutykwiat
25

:( to smutne co napisałaś. Nie myśl tak o sobie. Każdy człowiek ma swoją wartość i cel swojej egzystencji.

Gość tak mi przykro
wiem kochana co czujesz,,,,,,,,ja tez nie mam latwo,, wszystko mi sie nie udaje. jeszcze nic w zyciu mi sie udalo! mam problemy na kazdym kroku!! a dlaczego nie wiem??????? innym wokolo sie wszystko udaje,zadowoleni sa tez,,, ja cale zycie niezadowlona i smutna!! caly czas kompleksy i kompleksy,,,tylko tyle i moje zycie to jeda wielka pomylka

Gość żyj na złość
tym wszystkim głupim szmatom- ja tak robie;) im bardziej chcą mi dokopac tym bardziej pokazuje im moje szczęście- nie mogą tego znieść:)

Gość Ju...
A czego chcesz od życia? Jaki masz cel? Co chcesz osiągnąć?

Gość zepsutykwiat
ja poporostu nie wiem jak dalej zyć

Cześć Chyba masz żal do całego świata ale wiesz zapewne o tym , że jest takie powiedzenie \'nikt nikomu nie obiecywał, że będzie i musi był łatwo w życiu\' , więc głowa do góry i pierś do przodu, czasem się trochę uśmiechnij i małymi kroczkami do przodu :)

Gość zepsutykwiat
mam clele ale one tez nie sa wcale łatwe do zrealizowania

Wyznacz sobie jakieś cele i idz do przodu, spełniaj się, miej marzenia i wierz w to że się spełnią. A reszte... olej

Gość zepsutykwiat
do pirwszy lepsz ja nie myslałam ze w zyciu jest łatwo ale ja nie mam nawet nikogo z kim mogłabym o tym pogadać

Gość Ju...
To dobrze, że nie są łatwe.:) A ja nie mam, więc wegetuję sobie i nie chce mi się myśleć nad sensem, więc i tak masz lepiej.

Gość zepsutykwiat
bo co to za życie jest w nim pustka i gorycz

Najważniejsze jest aby się nie załamywać , nie zawsze wszystko wychodzi i plany idą w łeb, nic Tobie nie uciekło , najpiękniejsze lata masz przed sobą :)

Gość zepsutykwiat
jestem na studiach juz mam jedno poprawke ale szykuja mi sie kolrejne nie rozumiem tego co jest napisane w tych ksiazkach męcze sie juz 2 razy rzucałam studia

Gość zepsutykwiat
młodos juz mi dawno umkneła

Chyba rozumiem jaki masz problem, prawdopodobnie masz teraz wielkiego doła, niespokojna glowa, pochłonięta myślami i wspomnieniami i nie potrafisz się odnaleźć i skoncentrować na tym co teraz jest najważniejsze , brak chęci do wszystkiego i nie masz się komu wyżalić i wywalić z siebie ten żal. Do kina lub do teatru nie pójdziesz sama , do kawiarni też nie , więc co pozostaje ? Chyba tylko telefon do przyjaciela :)

Co Ty mówisz dziewczyno, co to za wiek 25 lat.Wez się w garść.

Gość Ju...
Kafe zostaje:D:P

Gość Ju...
Mówią, że trzeba żyć tak, jakby każdy dzień miał być tym ostatnim. Bo być może jest. :P

Napisałaś , że w szkole się dzieci z Ciebie wyśmiewały w szkole, że otrzymywałaś tylko upokorzenie i czułaś wstyd ..... ale z jakiego powodu ?

Nie dołuj się , bo Ci tak zostanie. Będziesz łapać dół za dołem.Postaraj się znalezć w swoim życiu coś pozytywnego i naucz się tym cieszyć. Pomyś o ludziach którzy mają gorzej, są niepełnosprawni a jednak uczą się , pracują, walczą...

Gość zepsutykwiat
dzieci sa okrutne niestety kazdego wysmieja z wygladu charakteru wiem ze inni mogaja gorzej choroby itp i rozumiem to nie mam telefonu do przyjaciela więc nie zadzwonię

Nie dostaniesz tu gotowej recepty na szczęśliwe życie. Musisz zacząć chcieć żyć a nie wegetować. Tylko od Ciebie zależy co zrobisz ze swoim życiem . Powodzenia. 🌻

Każdy i każda pamięta jak to było w szkole ale chyba zawsze stosowałem taką taktykę , śmiali się ze mnie to również się śmiałem ale za kilka minut śmiałem się z nich :) nikt nie jest doskonały i wszyscy błędy popełniamy a jeżeli mój błąd kogoś śmieszy to znaczy , że jest pustakiem , za moment taki pustak mnie dać może trochę uciechy ale co to za zaszczyt śmiać się z pustaka, niech idzie wolno przed siebie i krzywdy nikomu nie robi,

Gość zepsutykwiat
dziękuje wszystkim za słowa dobre i złe pozdrawiam