Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbytowy odbyt

ten topic jest tylko dla czarnych nicków

Polecane posty

Gość odbytowy odbyt

:)

Gość dupo dlaczego tylko czarne

Gość ufolog
A twój -pomarańczowy ?

Gość czarne nicki

Gość czarny nicek
🖐️

Gość fgfgfgfgfggf
wiedziałem ze tak bedzie:)

Gość ufolog
Ja wiedziałem że tak będzie aha aha ja wiedziałem.

Gość odbytowy odbyt
Uczę swój odbyt aportować patyki, jednocześnie oglądając kolejny fascynujący odcinek teleturnieju"Jaka to melodia".

Gość fgfgfgfgfggf
poczym czytajac topic o fansówce zastanawiam sie czy jego autora nie opętaly demony

Gość Black Nickfjkf
ffjfkhghvjlhll

Gość Gwózdek z agregatu od lodófki
Pewnego razu zepsuła nam się lodófka i mój tata wezwał do niej fachowca. Kiedy przyszedł i przebadał sprawę stwierdził, że padł agregat. Fachowiec ten poszedł przygotować narzędzia by go naprawić, a ja zaczęłam oglądać ten agregat. Nagle zauważyłam, że agregat ten drgnął parę razy mimo, że lodófka była wyłączona. Po chwili przyjrzałam się dokładniej i zauważyłam, że przy wgłębieniu w agregacie jest mała ciemno miedziana sfansowana końcóweczka. Zaczęłam ją pśtrykać aż wypadła. Włożyłam ją do słoiczka i zakręciłam szczelnie. Wzięłam mały odtwarzacz MP3 z dyktafonem wyszłam daleko w pole tam gdzie nie było żadnych zagrożeń fansowych i nagrałam na nim dwie godziny nieustannego uporczywego papkowania. Odtwarzacz umieściłam w tym słoiczku i zakręciłam go. Odtwarzało się na nim wcześniej nagrane prze zemnie agresywne wręcz uporczywe papkowanie. Obserwowałam co się dzieje z tą koncóweczką. Nagle zaczęła ona podskakiwać w tym słoiczku i lekko się giąć, w sumie miała około 5 mm długości. Po chwili zauważyłam, że denko od słoika zaczęło się łuszczyć i rdzewieć, a końcóweczka się wydłużyła przeszła przez nie i kierowała się w moim kierunku by mnie ókóć. Po chwili miał już 10metrów długości i dalej się wydłużała chciałam uciec przez drzwi ale wszystkie zamki w nich odpadły i runęły na ziemie i z każdego wychodził gwózdek, to samo było z klamkami w oknach. W kuchni pojawiło się bardzo dużo gwózdków kremowych, kłótników i innych groźnych zjawisk fansowych. Siedziałam schowana w kącie, ale gwózdek mnie w końcu ókół.