Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeyB

Gdy mieszkaliście z rodzicami gdzie uprawialiście seks?

Polecane posty

Gość KeyB

Lub jeśli mieszkacie z rodzicami (ewentualnie w akademiku) to gdzie uprawiacie seks?

Gość ergot
na zyrandolu

Gość pod stolem
:classic_cool:

Gość A różnie bywało
We własnym pokoju obserwując drzwi czy nikt się nie zbliża... w łazience gdzie niby wychodziliśmy na fajkę :)

Gość KeyB
A różnie bywało- :)

Gość A różnie bywało
Wiesz, mieszkanie tylko 3 pokojowe to trzeba było kombinować ;). Dobrze, że rodzice wiedzieli, że trzeba pukać do drzwi i nie wchodzili za często ;). brak miejsca to odwieczny problem... a jak masz już miejsce to znowu nie ma z kim :D

Gość tomaszek z krainy igraszek
raz ojciec mnie nakrył jak mialem z 19 lat od tamtej pory nikt nie przeszkadzał jak u mnie była jakas laseczka, smieszna sytuacja bo np. jak dzowonił tel i było domnie to mamuska podchodizłą do drzwi i mowiła telefon do ciebie hehe nie pukajac czy wchodzac.

Gość Kasia T. córka prime minister
Ja uprawiałam w łóżku moich rodziców, było duże i wygodne. A tatulek jak matkę grzmotnoł to leżała ogłuszona w łóżku, przez godzinę. A ja obok ze swoimh chłopakiem szybki numerek lub dwa. A tatulek w kanjpie siedział.

Gość K-r-i-s-2
Heh, czyli w domu rodziców też się da!! :)

Gość Lamanna
W domu chłopaka na strychu.

Gość Agnes...
w łózku rodziców

Gość serduszko123
hehe ;D ja to w domu normalnie w pokoju choć dzwi niezamkały sie na klucz, ale na szczęście nikt nigdy nie wszedł ;d pzdr zboczuchy ;d

Gość chwileczke....
u siebie w pokoju. jak bylam mlodsza i mieszkalam jeszcze z rodzicami to rodzice nigdy nie wchodzili do mnie do pokoju zawsze pod drzwiami " zrobic wam cos do jedzenia?"....hehe:) kochani.... a jak pusty dom u niego/u mnie to wiadomcio:) oooogroooomne luzzzziooo rodzicow i bzyyyku:P ale mnie emocje poniosly jak sobie o tym pomyslalam:P

Gość mieszkam z rodzicami
i robimy to u mnie w pokoju. Moi rodzice nigdy nie wchodzą, gdy jest u mnie mój chłopak.Jak maja jakąs pilna sprawę to pytają przez drzwi albo pukaja i pytają czy moga wejść

Gość gość
Owszem, miałam nawet zamontowany zamek w dzrzwiach, żeby nikt nie przeszkadzał.

tu gdzie zwykle :/ w swoim pokoju, ale że mam dwa, to w tym drugim żeby było dalej od reszty domu :P a ten pierwszy przechodni zamknięty na klucz :P

Gość alaaaaa2900
a ja w swoim pokoju to robie z chlopakiem... a rodzice i tak nie przeszkadzaja jak sa w domu

Gość flatca móh
raz nas przyłapał ojciec dziewczyny.robiliśmy to w kuchni na stole ale od tego momentu był spokój nikt nie przeszkadzał.teraz jestesmy już na swoim i jest super!!!!!!

Gość cherry chapstick
Nie rozumiem takiego chowania się przed rodzicami. Macie 13 lat czy co? Ja kiedyś mamie powiedziałam wprost, żeby nie wchodzila do pokoju gdy jest u mnie mój facet, bo możemy akurat być rozebrani :P Powiedziała, że weźmie to pod uwagę i nigdy nam nie przeszkadza :)

Gość honda accord
prawiczek na jakim świecie ty żyjesz?jeśli nie pozwolisz to usłyszysz od sąsiadów i znajomych że twoja córka "daje gdzieś po krzakach"-samo życie

Gość doprawiczek
Twoja głupota przepędza nawet moją depresję :D .. normalnie zostanę Twoją fanką :D

Gość no to tak
na klatce schodowej, w lesie, w toalecie w knajpie, u niego (jego rodzice nigdy nie wchodza, moi tak), na wyjezdzie, na imprezach u znajomych. U mnie w domu odpada bo rodzice jak tylko sie zrobi ciszej w pokoju, albo uslysza jakies niepokojace odglosy to od razu mi sie pchaja do pokoju. Moja mama wtedy akurat musi nam podac ciastka albo kawe, a tata nagle chce sprawdzic czy moj telewizor tez ma jakies zaklocenia.

Gość gosietta
u mnie rodzice wchodzą wiec niema jak ale u chłopaka mozemy do woli. jego ojciec nakryl pare lat temu jak byl z inna wiec teraz to tylko krzycza jak chcą cos

Gość gosietta
no to tak. u mnie to moja mama tez a chcecie kawę tata po jakieś zeszyty wchodzi a tak to wogole z nich niekorzysta

Gość aspro
ja mieszkałam z teściami koło 1,5 roku w kawalerce!!!!! w kuchnia służyła za kuchnie i nasz pokój!! więc sobie wyobraźcie jak myśmy uprawiali sex :D:D:D:D:D:DD:D:D

Gość gosietta
nio to naprawde ekstremalne warunki

Gość miśśśka1987
w pokoju dzień w dzień niestety już dwa razy miałam sytuacje że wlazła moja starsza siostra i było "o kórwa" od tego czasu zawsze puka:)

Gość myślcie ludzie
prawiczek i kropka 1987 ale ty jestes zaklamany!! co za roznica czy corka zrobi to pod twoim dachem czy pod innym.. a na 100% i tak to zrobi! ja piernicze jakies zasciankowe myslenie

Gość kkajsianisa
w szpitalnym kiblu :p