Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfdsfvdsgv

nie mam chlopaka

Polecane posty

Gość dfsfdsfvdsgv

nie mam chlopaka, a rodzice mi o tym caly czas przypominaja, a bo kuzynki mlodsze i juz maja, ty tez moglabys sobie kogos znalezc naprawde chcialabym, ale co mam szukac na sile? te gadki sa dolujace, wystarczy, ze sama sie tez tym doluje to jeszcze ich gadanie:/

Gość dfsfdsfvdsgv
63

Mnie by chyba szlag trafił, gdyby rodzina tak komentowała moje życie osobiste:o Powiedz im wprost, że nie życzysz sobie, żeby wtrącali się w Twoje prywatne sprawy

Gość dfsfdsfvdsgv
20

Gość dfsfdsfvdsgv
tzn., 20 lat jestem na emeryturze

Gość a too tylko ja
no co ty? moi sie ciesza, znaczy nie mowia nic ale widze tą satysfakcje na ich twarzy jak znajomi opowiadaja o chlopakach córek, ze oni nie maja takich problemów:) sa zadowoleni ze corka sie powaznymi sprawami zajmuje (znaczy sie studiami i praca) zamiast za facetami latac:) mam 21 lat, a Ty? myślalam ze rodzice pchaja w odwrotnym kierunku, zadziwiasz mnie:)

Gość a too tylko ja
a juz widze ze Ty 20

mi babcia ciągle zwraca uwagę :/ rodzice na szczęście jeszcze nie są tak chamscy.. ale czuje nacisk ze strony rodziny :P i sama widzę, że młodsze kuzynki mają kogoś, tylko ja nie mam, ale usilnie nad tym pracuję :D 🖐️

Gość dfsfdsfvdsgv
tez studiuje i oni twierdza szczegolnie mama ze powinnam sobie znalezc jakiegos studenta, zreszta tata tez kilka razy juz mi dogadal i to w przykry sposob

Gość a too tylko ja
a w ogóle co to za podejście "kuzynki mlodsze i juz maja" ??? czy to jest od wieku zalezne??? jak w islamie - 15 lat ślub, a jak nie to wstyd bo 14 letnia kuzynka juz zamężna? powiedz rodzicom ze to nie wyścig, a ty nie musisz podreperowywać sobie poczucia wlasnej wartosci chlopakiem bo masz swoje

moi starzy też mi marudzą ale to puszczam mimo uszu ale Tobie współczuję, bo zgodnie z tradycją, facet bez kobiety obleci, ale samotna kobieta staje się obiektem bezprecedensowych komentarzy :classic_cool:

Gość dfsfdsfvdsgv
madre slowa, ale wiesz oni maja juz inne myslenie, "kuzynki mlodsze i juz maja wszystkie fajnych facetow, a ja siedze sama"

Gość dfsfdsfvdsgv
tez zgadzam sie a a too tylko, nie mieszkam na wsi raczej w malym miasteczku ale co za roznica he

Gość dfsfdsfvdsgv
nie no bez przesady dziadkami to pewnie jeszcze nie, wiem, ze to glupie ale przez to, to juz mnie doluja i wpedzaja w kompleksy

mi to się nie mieści w głowie, żeby w rodzinie jakiś terror wprowadzać, że powinnaś, powinieneś kogoś mieć, albo że domownicy śledzą poczynania na studiach, wypytują o sesję itp. u mnie czegoś takiego nie ma, moi rodzice w ogóle nie pytają, nie naciskają, ważne żeby wszystko było ok i tyle

Gość dfsfdsfvdsgv
no to tylko pozazdroscic, tez chcialabym zeby nikt nie wtracal sie w moje zycie

Gość Ja teraz
już jestem raczej stara ale pamiętam że jak miałam 15, 16, 17... lat to mój ojciec miał mi za złe że nie siedze cały czas w domu i próbował na mnie wręcz wymuszać żebym wyszła na dyskoteke :O

Gość Ja teraz
Tfu miało być że mój ojciec miał mi za złe że siedze cały czas w domu. Pamiętam że byłam bardzo nieśmiała i sama w sobie miałam doły a przez te presje ojca czułam się jeszcze gorzej :/

Gość a too tylko ja
moze dlatego moi maja takie podejscie bo jestem z Warszawy:) moze faktycznie w malych miastach jest inaczej... ale za cholere nie moge zrozumiec ojca zaganiającego córkę do obcego faceta:) jakby Was nakryli w łózku z chlopakiem tez by sie tak cieszyli? :P