Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonistka

Czy zaglądacie do telefonów swojego faceta?

Polecane posty

Gość telefonistka

Ja jeszcze nigdy nie zajrzałam mu do jego komórki, nie sprawdzałam książki telefonicznej, połączeń, sms-ów.. Ale strasznie mnie korci... Cholera, chyba przy najbliższej okazji to zrobię!

sprawdzam :] ale nie zeby go kontrolowac tylko z czystej babskiej ciekawości i jak sparwdze to mu mówie ze tam sobie pogrzebałam

Gość telefonistka
czipsik, i co znalazłaś tam coś ciekawego? :classic_cool:

Gość czy zagladam...
? Tak ;) ALe, zeby zdjecie cyknac, cus tam zobaczyc, bajera jakiegos czy cus ;) Smsy i polaczenia mnie nie interesuja ;)

Ja dlugo sie powstrzymywalam nawet wtedy kiedy moj facet przetrzepal mi gg i telefon( oczywiscie nic nie znalazl), ale pewnego razu stwierdzilam,ze odplace mu sie tym samym i sprawdzilam tel......no i szczeka mi opadla.....same polaczenia do jakis dziewczyn...i te slodkie smsy....a myslalam,ze jak mi takich nie pisze tzn. ze nie lubi bawic sie w takie wiadomosci ....takze dziewczyny zaufanie zaufaniem, a telefon to skarbnica wiedzy o facecie...

Gość na chwile
glupie pipy jestescie , niedlugo bedzie wachac im majtki czy nie czuc damskich perfum i szukac na kolnierzykach sladu szminki, zwiazek = zaufanie a wy co robicie ? zalosne i zenujace

I kto tu jest zenujacy....zaufanie trzeba na czyms oprzec, a naljepiej na faktach.

ja nie sprawdzam bo mu ufam poza tym moj facet kazdego esa ktorego dostanie od razu kasuje wiec nawet nie mam po co sprawdzac:P

oczywiscie ze zagladam a nawert z niego korzystam tak jak i on z mego .. zamieniamy sie czasem jak nam sie nie chce gadac z dana osoba buehehehe

w ogole nie rozumiem zagadnienia zagladal mi do telefonu ... to jest tak samo jego telefon jak i moj i odwrotnie :D

lepiej niech sie martwia ci co cos tam ukrywaja heheeh a nie ci co zagladaja haahha

Ja traktuje jego telefon jak moj wlasny, kiedys czesto gralam w gierki na jego telefonie, ale teraz mam lepsze na swoim :P W ksiazke telefoniczna mu nie wchodze, bo i tak wiekszosci ludzi tam nie znam, smsy tez mnie nie interesuja. Kiedys nawet dal mi swoj stary telefon jak sobie kupil nowy, ze wszystkimi smsami i cala lista znajomych, musialam to potem kasowac, to wiem, ze nie ma tam nic ciekawego :) On tez czasem uzywa mojego telefonu, nie wiem nawet czy czyta moje smsy czy nie, mam to generalnie gdzies :)

Gość Patrycja P.
Ja czasem zaglądam z czystej ciekawości. On nie ma nic przeciwko temu.

Gość na chwile
sisi00 jestes taka durna ze nie dziwie sie ze ten twoj facet wydzwania do innych i otrzymuje slodkie smsy :) kopara ci opadla i bardzo dobrze !! wez mu jeszcze przejzyj kieszenie moze znajdziesz tam jakis pognieciony bilet do kina , zajrzyj do portfela moze znajdziej prezerwatywe , a najlepiej tak jak pisalam wyzej powachaj mu majtki bo z twoja podejrzliwoscia na pewno wyczujesz damskie perfumy na jego bieliznie. Zapamietaj sobie dziewcze ze kazdy ma PRAWO do jakiejs swojej drobnej prywatnosci pa !

Szczesciary z Was....moj sie rzuca na mie i wyrywa mi swoj. tel nawet jak chce go tylko przelozyc...twierdzi, ze ma prawo do prywatnosci... :((( dlatego go sprawdzam no i za kazdym razem jest o co sie klocic ....

Gość telefonistka
ehhh weźcie dziewczyny mnie nie straszcie że (niektóre z was) zawiodłyście się na facecie po przeszukaniu telefonu... jutro jak się z nim zobaczę i będę miała okazję to jednak do smsów zajrzę... Ostrożnego Pan Bóg strzeże! A jutro napiszę, czy coś ciekawego znalazłam :classic_cool:.

do "na chwile" widze,ze kultury Cie nikt nie nauczyl no i chyba czytac ze zrozumieniem tez....no ale coz i takie tepoty musza zyc na tym swiecie. Jak dla mnie to fantazjujesz za bardzo...pisalam tylko o tel...a ty mi juz przypisalas inne sposoby sprawdzenia faceta....tak swoja droga skad wiesz o takich sposobach????czyzby facet w ten sposob dowiedzial sie ,ze sie szmacisz?????? zalosna jestes!!!

Do telefonistki....jezeli nie masz podejrzen to nie musisz tego robic...ja niestety je mialam...

Gość na chwile
sisi durna jestes i tyle

Gość telefonistka
No niby podejrzeń nie mam... Ale nie zaszkodzi sprawdzić :P Tak mnie dzisiaj na przemyślenia o tym sprawdzaniu zebrało, bo mój facet pokazywał mi dziś jakieś gry i dodatki w telefonie - oglądałam je sobie, a on nagle powiedział, żebym mu dała telefon, bo idzie do toalety (bo on niby nie może się załatwić jak siedzi na kiblu i nie gra w jakąś gierkę :P). No i to mnie trochę zdziwiło, że nie chce mnie na chwilę sam na sam z tym telefonem zostawić...

Prywatnosc prywatnoscia, ale z doswiadczenia wiem, ze jak facet ukrywa telefon to nie wrozy to nic dobrego! Bo na tej prywatnosci zalezy najbardziej tym, ktorzy maja cos do ukrycia. Prawda jest taka, ze jak facet nie zaczyna strzec telefonu jak oka w glowie, to dziewczyny ten telefon w ogole nie interesuje (chyba ze jest przesadnie podejrzliwa).

Gość Abbanita
Dokładnie tak! mnie telefon mojego Skarba nie interesuje. Ale też on go przede mną nie ukrywa.

Gość stokrotne
tel mojego faceta znajduje sie przy jego pasku u spodni; dodatkowo zablokowany jest jakims kodem, ktory zna tylko wlasciciel; kiedy raz mialam dzwonic z jego tel, zrobil sie troche spiety... sadze, ze kogos ukrywa w telefonie i poza nim tez:D

Nieraz się bawię telefonem mojego faceta, oglądam zdjęcia, itp. Nigdy jednak nie czytam smsów, nie sprawdzam listy połączeń. Nie chciałabym go kontrolować, mam do niego zaufanie i mam nadzieję, że gdyby miał jakąś inną, powiedziałby mi o tym wprost.

Gość stokrotne
ojjjjjjj zebys sie nie zdziwila Moja Droga... ja i moj eks obiecalismy sobie, ze jak cos wymontuje sie na boku, to sobie powiemy:D aha! szedl w zaparte jak nie wiem.....:D

nie wiem ktory raz to pisze na tym forum...ale jesli ktos prowadzi uczciwe zycie wobec siebie,innych itd to i partnera nie bedzie oszukiwac.