Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelek

Dziewczyny czy mieliscie chłopaka narzeczonego ktory był prawiczkiem?

Polecane posty

Gość praaaaawiczek
nie dziewica do mnie nie pasuje, nie jest mi pisana, to nie jest dziewczyna odpowiednia dla mnie

Gość Zabijcie mnieeee
ale Ona i tak Cie zdradzi :P

Gość praaaaawiczek
jesli bym sie zwiazal z nie dziewica to na pewno nie bylaby moja ostatnia partnerka, na pewno potem jeszcze inna bym mial

Gość Zabijcie mnieeee
jestes jakis pusty, jak słoik po czeresniach Czekej na dziewice i tak Cie zdradzi:)

Gość praaaaawiczek
nie rozumiem co wartosciowego moze byc dla mnie w kobiecie, ktora miala kilku partnerow? co ona moze mi dac? zero ciepla i czulosci

Gość Zabijcie mnieeee
ale czy ty rozumiesz ze tu chodzxi o kobiete, ktorego stracila dziewictwo z byłym i miala 1 paernera ty taki tepy jestes i wciaz swoje ???? Nie mowimy o dziwkach co maja 15 partnerow tylko o babce co miala 1.

Gość praaaaawiczek
rownie dobrze mozesz gadac, ze jesli prawiczek wezmie slub ze swoja pierwsza partnerka, a ona dziewica nie byla to napewno on ja zdradzil. tym samym odradasz mi branie slubu z pierwsza partnerke i utwierdzasz mnie w moich pogladach. czyli jak pierwsza moja kobieta w lozku nie bedzie dziewica, to bede ja musial porzucic dla "wyrownania rachunku", bo jakbym z nia zostal to bym ja potem zdradzil

Gość Zabijcie mnieeee
co Ty pierdolisz o wyrownaniu rachunku? Zreszta sam powiedziales, ze zdradzilbyś ją, a ld amnie cżłowiek, ktory z gory deklaruje zdrade to pusty tępak bez uczuc !!To jaki będzie związek zalezy od tego KIM jestesmy debvilu jeden wypierdalaj stad bo rzygac sie chce jak sie takie ciemnoty czyta.

Gość praaaaawiczek
wiekszosc dziewczyn w moim wieku mialo juz kilku partnerow a np. dziewictwo stracilo z kolega :(

Gość Zabijcie mnieeee
spadaj bo głupoty pierdolisz

Gość praaaaawiczek
nie zdradzilbym, tylko odszedlbym od niej

Gość praaaaawiczek
mam 22 lata juz skonczone i mnostwo moich kolezanek mialo przynajmniej 3 partnerow, a cnote tracily w wieku 16-17 lat :(

Gość Zabijcie mnieeee
Związałbyas sie, obdarzyl kobiete zaufaniem i odszedl bo by dziwica nie byla??? Ty jestes idiota idź sie rozpędx i rozpieprz o jakis mur problem bedziesz mial hehe doslownie z głowy . Nie ma tu widze ludzi na poziomie, z ktorymi mozna pogadac, a szkoda. Z tą imitacją cżłwoieka gadała nie bede.

Gość praaaaawiczek
poza tym chyba bym wyl z rozpaczy wiedzac ze moja dziewczyna robila komus wczesniej loda

Gość praaaaawiczek
specjalnie bym od niej nie odszedl, ale z czasem pewnie bym chcial innej, wiedzac, ze ta pierwsza dziewica nie byla

Gość praaaaawiczek
to normalne, ze prawiczka boli, ze dziewczyna ma jakas tam przeszlosc seksualna. nie boli to tylko facetow co juz prawiczkami nie sa

Gość praaaaawiczek
Czekam na dziewice, bo chce mieć wąską szparke, nieużywana, bez usterek z gwarancją na 2 lata :)

Gość praaaaawiczek
nie mam dla kogo sie szanowac:( dziewczyny w moim wieku przewaznie juz byly gdzies w 3 zwiazkach z seksem lub wiecej

Gość praaaaawiczek
ale po co mi dziewczyna co miala kilku partnerow i spala z kazdym swoim chlopakiem? przeciez ona do mnie nie pasuje, nie jest w moim stylu

Gość praaaaawiczek
nie mam dla kogo sie szanowac, "porzadna" dziewczyna, ktora spala z kilkoma facetami, to dla mnie zadna porzadna dziewczyna

Gość praaaaawiczek
chcialbym nawet miec jedna kobiete, ale to by musiala byc dziewica, a teraz trudno o taka co nawet tylko z jednym spala

Gość dziewica orleańskaaaaa
ja taka jestem.

Gość dziewica22
praaawiczek, nie dziwię się że żadna Cie nie chce, pierdolisz głupoty...inaczej się tego nie da nazwać. Wiadomo, że fajnie byłoby razem z kimś zacząć życie seksualne, ale jak spotkasz kogoś idealnego kogo pokochasz i się dowiesz że nie jest dziewicą to ją rzucisz? Jeśli odpowiedź brzmi "tak" to jest mi Ciebie naprawdę żal:O Świat wystawia ludzi na różne próby i czasami się komuś może wydawać że spotkał swoją drugą połowę, ale i to się może skończyć. Dlatego ja nie dyskryminuję facetów nieprawiczków, dyskryminuję tylko takich dżolo co chcą zaliczyć wszystko co się rusza:P

Gość dziewica22
zmień trochę pogląd na świat, zmądrzej może a z pewnością Twoje życie stanie się pełniejsze... 🖐️

Gość praaaaawiczek
a dlaczego ja mam zanizac ambicje i dume i wiazac sie z dziewczyna co miala 3-4 partnerow i moze juz miala przygode bez milosci albo szybko z kims do lozka poszla? przeciez taka do mnie nie pasuje

Gość dziewica22
no skoro to tak odbierasz... :O napisałeś "miala 3-4 partnerow i moze juz miala przygode bez milosci albo szybko z kims do lozka poszla" a jak miała jednego partnera, którego bardzo kochała i myślała że z nim zostanie do końca życia, a przespali się załóżmy po 2 -3 latach znajomości?

Gość praaaaawiczek
malo takich dziewczyn, moje kolezanki mialy po kilku partnerow

Gość Mam taki
sam pogląd jak Dziewica22, właśnie mówimy o takiej sytuacji, gdzie kobieta miała 1 partnera, kochała Go i przespała się z Nim,a związek sie rozpadł. A ten pieprzy swoje i na dodatek ciągle to samo w kólko.

Gość dziewica22
ja mam zupełnie inne koleżanki i sama też jestem inna:P nie wiem w jakim Ty środowisku się obracasz:P znajdź jakieś inne koleżanki albo dostrzeż piękno w tych co masz tylko ich nie zauważasz. Proste. Tylko radzę zmienić swój sposób wyrażania o niedziewicach, ja też bym mogła napisać że to kurwy i się sekszą na prawo i lewo:P ale to by wskazywało na pewną frustrację z mojej strony, a tak nie jest:) pozdrawiam wszystkie koleżanki z forum:)🖐️ Moje życie, podobnie jak i Twoje jest naszym wyborem, a świat jest taki jaki jest, całego nie zmienisz, możesz wpływać "tylko" na swoje otoczenie i na samego siebie.

Dwóch mi się takich trafiło.