Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelek

Dziewczyny czy mieliscie chłopaka narzeczonego ktory był prawiczkiem?

Polecane posty

Gość trrrrrrr
nie, nie chciałam takiego jakoś nie czułabym że jest ode mnie silniejszy, bardziej doświadczony, martwiłabym się że nie umie docenić piękna mojego ciała skoro nie wie jakie są inne dziewczyny, że nie umie docenić mojej niewinności skoro koncentruje się na swojej, sądziłabym też... że jest w jakiś stopniu nieudacznikiem lub ma jakieś skrajne poglądy

Gość To przykre.....
... że w dzisiejszych czasach prawiczka/ dziewicę postrzega się jako jakąs niedorozwiniętą, napewno nienormalną i z problemami. Ludzie, nie pomysleliście, że czasem można tak chcieć??? Chcieć być dziewicą, prawiczkiem ? Ja chciałem i czekałem na odpowiednią osobą, prawiczkiem przestałem być w wieku 23 lat. Moja dziewczyna nie była już wtedy dziewicą, przedtem miała chłopaka, z którym była dośc długo, ale rozstali się. I co to niby jest powód żebym Ją zdradził? Bardzo się kochamy i wiem, że moja dziewczyna nie ma poczucia, że jestem słabszy, niedoświadczony. Bardzo ją kocham i bardzo się o nią troszczę i wiem że DZIĘKI TEMU nasz związek przetrwa. A nasz seks jest wręcz cudowny. Dla mnie ona jest najcudowniejszą kobieta pod słońcem, niezaleznie od tego, czy była dziewicą, czy nie. A po co mam Ją zdradzać , skoro jest mi z nią tak dobrze :) Jestem szczęsliwy :P

To przykre - szkoda mi Ciebie :) 22 lata bez sexu ale musiales przypakowac prawa reke pewnie roznica w rozwoju miesni jest znaczna , sex to nie kurwa start wachadlowca kosmicznego to fajna zabawa , ja pierdole ludzie traktujecie to dalej w sposob sredniowieczny albo jak muzelmani.... zastanowcie sie nad soba. E.

Gość To przykre.....
A mi szkoda Ciebie. Po co miałem ciągnąc do łózka dziewczyny, których nie kochałem ? Opłacało się zaczekać, bo teraz jestem szczęsliwy i seks mam świetny. I przede wszystkim nie traktuję mojej dziewczyny, jak zabawkę. Gdybym przedtem bzyknął 150 panienek, pewnie bym nawet nie zauważył, jaka z Niej cudowna osoba, tylko potraktował, jak tamte. Żal to tylko takich ludzi. Boże, świat zszedł na psy:/

Gość frk to
gnuj strzeszcie sie go na tym forum to transwestyta

Gość zgadzam sie To przykre...
o wiele fajnie jest na kogos poczekac i seks nawet z prawiczkiem/dziewica moze byc SUPER!!!

Gość praaaaawiczek
warto czekac tylko na dziewice, jesli strace cnote z nie dziewica, to i tak ja z czasem rzuce

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

Gość Pomozcieeeee
tak więc jesteś pustym debilem, bez krzty serca i rozumu. Boże świat w istocie zszedł na psy./

Gość praaaaawiczek
ale docelowo szukam dziewicy, jak sie dowiaduje, ze jakas nie jest dziewica to dla mnie staje sie jak powietrze i mnie przestaje interesowac

Gość praaaaawiczek
co mi jest w stanie dac dziewczyna co miala kilku partnerow? jakie uczuciem ona jest w stanie mnie odbarzyc? zadnym. szukam wartosciowej, wrazliwej dziewczyny

Gość w gore topic w gore w gore

Gość upupupupupupppppp

Gość Wkurzają mnie tacy jak Ty
Ja miałam 1 partnera przed moim obecnym chłopakiem, byłam z Nim dośc długo, ale związek się rozpadł (z Jego winy), uprawiałam z Nim seks. Potem poznałam obecnego chłopaka i On był prawiczkiem. Na szczęście nie miał takiego szablonowego myslenia, jak Ty ! Jestem wrażliwą dziewczyną i obdarzyłam Go ciepłem i uczuciem , co z tego, że nie byłam dziewica ??? Bardzo się oboje kochamy i to nie ma najmniejszego znaczenia. Jesteśmy zgodną, kochająca się parą. Czy to, że ktoś stracił dziewictwo z osobą, którą kochał oznacza, że jest niewrażliwy i nie może kogoś obdarzyć uczuciem.... nie może związać sie z kimś, kto nie uprawiał seksu ??? Ale bzdura. Ja i moj chłopak jestesmy dowodem na to, że jednak KAŻDY związek jeśli opiera sie na szacunku, zaufaniu i miłości ma szansę !! Niewazne, czy byłam dziewica, czy nie. Tak samo byłoby, gdyby On nie byłam prawiczkiem i w kazdym innym przypadku w kwestii dziewictwa !!!

Podpisuje sie pod wypowiedzia kolezanki wyzej. Bylam w tej samej sytuacji. Ja nie-dziewica on prawiczek. Nasze zycie seksualne jest fantastycznie. Nadajemy na tych samych falach i...on nigdy nie urazil mnie wiedzac,ze nie byl moim pierwszym.

Gość praaaaawiczek
miec tylko jedna partnerke w zyciu i nie znac smaku dziewicy - to nie dla mnie

Gość praaaaawiczek
odmawiajac sobie szalenstwa za mlodu licze na dziewice. po co mi jakas dziewczyna, co miala 5 partnerow, jak ja nie mialem zadnej

Gość Jesteś chłopcze
żenujący. A dyskusja z Tobą do niczego nie prowadzi. A już napewno nie na temat uczuć wyższych.

Gość Taka co miala
5 partnerów to dziwka sie nazywa !! Młówimy o sytuacji, gdy kobieta straciła dziewictwo z byłym idioto !! Spadam, bo żenujący jestes rzeczywiscie na maksa..zaraz to chyba pokaże chłopakowi, który był prawiczkiem, niech zobaczy, jaki bidulek z Niego hahah troche sie wspolnie posmiejemy z Ciebie

Gość praaaaawiczek
mam uczucia wyzsze, i jestem wrazliwy i uwazam, ze jesli 2 osoby sa dla siebie pierwsze to jest to po prostu piekne

Gość Taka co miala
ale nie neguj tego, że związek nie-dziewicy i prawiczka może być równiez piękny, bo może !!!

Gość praaaaawiczek
ale to ciezka sprawa miec przez zycie tylko jedna partnerke, na dodatek nie byc dla niej pierwszym

Gość praaaaawiczek
taki rachunek zycia mi sie w ogole nie kalkuluje

Gość Taka co miala
dla jednych cięzka, dla innych nie. Proste . Przynajmniej dla mnie !

Gość Taka co miala
a dla Ciebie związek i miłośc to kalkulacja ? Czyli jednak nie masz uczuć wyższych i wrażliwy nie jesteś ! Potwierdziłeś to tym postem. Ktoś dla kogo związek jest kalkulacją nie ma uczuć wyższych. Żałosny jestes.

Gość zdesperowany kutafon
napewno jestes prawiczkiem dlatego, ze żadna nie chce takiego zgreda i se tak tłumaczyć , ze czekasz na dziewice ahahaha

Gość praaaaawiczek
po prostu jestem niesmialy i z dziewczynami mi sie nie chce gadac. poza tym boje sie, ze zakocham sie w nie dziewicy i wezme z nia slub i to bedzie moja jedyna kobieta, a nie chce takiej sytuacji

Gość Zabijcie mnieeee
Aha to odpowiedz mi teraz na zasadnicze pytanie : czy lepiej wziąc ślub z DZIEWICĄ, która po ślubie będzie Cię olewać, siedzieć i oglądać seriale, nabijać milionowe rachunki na telefon, ogólnie nic nie robić w dodatku będzie Cię zdradzać z listonoszem....czy też lepiej będzie wziąc ślub z NIE-DZIEWICĄ , która całe życie będzie Cię kochała, dbała o Ciebie, obdarzała ciepłem, dawała oparcie . Sam sobie odpoedz. A Ty bys skreślił taką dziewczyne, bo nie była dziewica i uwazasz ze błedu bys wtedy nie popełnił?

Gość praaaaawiczek
nie dziewice sa ok, ale dla facetow co tez juz prawiczkami nie sa. w sumie chcialbym miec tylko jedna kobiete w zyciu, ale wtedy to musialaby byc dziewica

Gość Zabijcie mnieeee
nie mam słów. jestes totalnym debilem. Czekaj se na dziewice, a Ona i tak Cie zdradzi :P