Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

mój problem...chce go rozwiązać prosze o pomoc

Polecane posty

Witam! Mam 13 lat i kuzyna który ma 2 córki w moim wieku. Na różnych przyjęciach np. urodziny.. itp. one nie odzywają się chciałabym z nimi pogadać ale one tylko ze soba gadają i się okronie wstydzą .. kto ma pierwszy zacząć gadać . prosze o pomoc ale nie chce aby tu osoby nieżyczliwe nie pisały że na przykład jestem głupia..

Gość agami.13
tak w ogóle to mam ochotę oprawiać z nimi sex grupowy ale sie wstydzę im o tym powiedziec

a no właśnie niech nikt się podemnie nie podszywa bo agami,13 to podszywacz uwaga ja jestem agami13 bez przecinka

dzięki oszustko tylko ty piszesz tu normalnie bo inni to szkoda słów .... dziwie się że tacy ludzie są...

dzwine, że ze sobą nie gadacie... podejdz pierwsza, nie bedzie tak zle ;) dziewczyny moga okazac sie super :)

Gość chwileczke....
wiedziałam ze wreszcie powstanie temat gdzie : -pedofile -onanisci -zoofile -politycy - i wszelkiego rodzaju zboki spoleczne beda mogli spokojnie opowiadac o swoich przezyciach..... ALE NIE WIEDZIALAM ZE ZALOZY GO 13-STO LATKA KTORA BOI SIE WLASNEJ RODZINY! [ w sumie to tez zobczenie.... ]

nie boje sie rodziny! to nie jest zboczone nie zakładałam że beda ty zboki te dziewczyny wstydzą się gadać. po prostu ty ''Chwileczko'' jesteś zboczona...

Gość chwileczke....
oh agami nie chcialam cie urazic przepraszam.....:/ lecz sama widzisz........... co sie tu dzieje radze ci zaloz nowy temat

Gość nie wiem ktora ......///
to ty nie czytaj a twoj topik nie ma sensu po prostu do nich zagadaj

Gość oooohooo
te panienki ze zdjecia wygladaja jak tanie dziwki z programu dla lesbijek..... szkoda mi takich..... naprawde. moglbym im pomoc.... dac cos do jedzenia do picia nie musialy by sie lesbi8c na srodku jakiegos zadupia [ jak pokazuje to zdjecie ] .... szkoda mi ich.,... pewnie byly molestowane przez rodzicow.... eh ta nowa polska........:/

Gość zalałem sie obficie nasieniem