Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i zrozum tu faceta

jemu zalezy tylko na seksie

Polecane posty

Gość i zrozum tu faceta

takie mam w kazdym razie wrazenie ;| dlatego nie chce sie z nim kochac,chociaz mam na to ochote. nie lubie czuc sie jak przedmiot a tak by bylo gdyby faktycznie chodzilo mu tylko o jedno. zaloze sie ze jutro bedzie chcial mnie przeleciec i dam reke sobie uciac ze nie powstrzymam sie...a nastepnego dnia kac moralny

Gość setebos
wiesz co?? a mówi ci ze cie kocha?? bo my faceci w wiekszosci tak okazujemy miłosc namietnosc przywiazanie albo jak was długo nie widzimy to tez kończy sie w łózku, hehe posprawdzaj go troche... czy on cos o tobie wie wogóle:)

Gość i zrozum tu faceta
nie mowi ze mnie kocha bo jestesmy razem dopiero dwa miechy. w tym nie widzimy sie czesto bo on czesto wyjezdza. nie wiem mam dziwny opr ze chodzi mu tylko o jedno. moze to efekt przeszlosci. a moze znow intuicja mi podpowiada eh

Gość ALE LUDZIE MAJA PROBLEMY

Gość i zrozum tu faceta
zamartwiam sie tylko tym,ze zalezy mi na facecie a obawiam sie ze jemu na mnie nie i utrzymuje ze mna znajomosc tylko ze wzgledu na to,ze chce seksu

Gość edwef etrg
to może się go głupia cio spytaj o co mu chodzi?? I wtedy bedzie wwzysto jasne !

Gość i zrozum tu faceta
kazdy normalny facet chyba logiczne ze odpowie,ze nie jest tak :|

Gość pdsngriej
przynajmniej jestescie razem. ja sie zmoim spotykam od pol roku, tez zalezy mu tlyko an jednym i na dodatek jestesmy tlyko kumplami.