Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotel bodajze Hilton

Studia..Wasze wspomnienia

Polecane posty

Gość hotel bodajze Hilton
no piszcie

Gość ------desperatka
no to może jeszcze ja sie wypowiem - studiowanie jest super jeśli nie masz na głowie nic innego poza tym. Ja miałam taki lajcik tylko na pierwszym roku. Potem postanowiełam pójśc na jeszcze jeden kierunek i teraz studiuje dziennie i zaocznie czyli prawie cały tydzień bo mam zajęcia na zaocznych w każdy piątek i sobotę. Nie żałuję, chociaż mam full roboty a z racji, ze studia zaoczne kosztują - no to w każde wakcaje pracuję - za granicą bo więcej zarobię. No ale, jak by nie było 3 miesiące wakacji uciekają.... Poza tym dwa kierunki to już nie taki hop siup - sama zauważyłam, ze niektóre rzeczy załatwiam po łebkach, zeby tylko zaliczyć - a to jest przwdziwa sztuka wyboru - nie uczę się tylko z tego, co uważam za najmniej rozwijające. Studiuję angielski więc nie mogę się opuszczać bo nie zalicze egzaminu praktycznego - a drugi kierunek (prawo) tez wymaga maximum czasu i wysiłku. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu - kiedy nie trzeba sie uczyć z jednego to wypadałoby z drugiego i tak w kółko. Ale nigdy nie myślę, ze coś tracę - co prawda mam mniej czasu na surfowanie po internecie czy zakupy ale jak jest jakaś impreza to chocbym miała nie spać 2 dni pod rząd to pójdę :) Kocham być w ciągłym ruchu, coś załatwiać, śpieszyć się, bo ciagle sie rozwijam w dwa razy szybszym tempie niż gdybym uczyła sie tylko na jednym kierunku. Ale nagadałam - cały worek i kto to teraz wyniesie? A powinnam sie przygotowac do jutrzejszego egzaminu... a wieczorkiem idę do kumpelek na likier orzechowy... pozdrawiam studentki

Gość było fajnie choć nie miałem
znajomych, ale byłem najlepszy na roku i co miesiąc stypendium wpływało na konto. Teraz już drogi rok siedzę na bezrobociu :-(

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeee
polskie realia ;) nie martw sie anglia czeka

Gość było fajnie choć nie miałem
Nie zamierzam nigdzie wyjeżdżać ani do Anglii, ani do większego miasta.