Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotel bodajze Hilton

Studia..Wasze wspomnienia

Polecane posty

najlepszy okres w życiu ? naprawdę jest tak fajnie ? kurcze już się nie moge doczekać aż pójdę :D mieszkaliście w akademiku czy wynajmowaliście mieszkanie ? opowiedzcie jakieś swoje najlepsze wspomnienia z tych czasów...bo może mi się tylko tak wydaje a wcale tak fajnie nie jest...dużo wolnego czasu mieliście ? mówcie wszystko :D 🌻

Gość gwiazdkaaaw
pewnie że fajnie...duze miasto..wypady do kina..na rynek... ;) luz bluz...żyć nie umierać..najlepiej wieczorkiem z chłopakiemdo kinepolis... ;)

Gość ja wlasnie swoje rzuciłam
ale spoko :O🖐️

dlaczego rzuciłaś ?

Gość na pewno lepszy od poprzednich
bo wreszcie jestes dorosła:) poza tym to już od Ciebie zależy. ja np. jeszcze nie skonczylam, ale duzych zmian nie bylo bo urodzilam sie i studiuje w Warszawie, wiec to samo... tyle ze jestem starsza, mam mozliwosc pracy i wolność, ale to raczej z powodu skończenia szkoły niz tego czy studiuje czy nie. o imprezach niech sie wypowie ktos inny, bo jak dla mnie studia to tylko formalność i skupiam sie na pracy.

Gość princessa nie polo
Kurcze...ehh kiedy to było ,,te 'imprezy' w akademiku...wogóle się odstawiało..

Gość ja wlasnie swoje rzuciłam
bo prawdopodobnie nie dożyłabym swojej magisterki. szkoda mi marnowac tego czasu, ktory pozostał ale ogolnie bylo fajnie :)

Gość princessa nie polo
no i ten strach przed sesją :D bezcenne

Gość tunika pika
moje studia wyglądają tak : -wykłady -nauka -kiedyś tam zakupy -piątek wieczór- chłopak=kino itp... -weekend- jakies tam imprezki małe... ale wiadomo masa z nauki ;)

princessa nie polo- mozesz rozwinac swoja mysl ? :P co za odsawki ?

Gość na pewno lepszy od poprzednich
do ktorejs z poprzedniczek: tez mam wrazenie ze czas spedzony na uczelni jest stracony, dlatego ograniczam go do minimum:) ale studia jako okres w życiu obleci:) pod warunkiem ze nie jest zwiazany tylko ze studiami, a dalej co kto lubi (imprezowanie/praca/facet/...) :P

Gość chwileczke....
ja wynajmuje mieszkanko z kolezanka i chlopakiem od starszego milego pana na starowce w krakowie:) jest powiem tak: zajebiscie ale i przejebane zajebiscie gdyz: -wreszcie samodzielna - wreszcie mieszkam z chlopakiem i przyjaciolka - JUMPREZY:D - staly doplyw kaski od rodzicow/ nie musze pracowac - zakupy, zakupy, zakupy - kocham krakow!! przejebane gdyz: - na sesje chodzic trzeba - przeciez musze sie uczyc......... na moim kierunku to AZ ZA DUZO - jak zbliza sie kolokfium to idzie sie zarypac tyle nauki....czasem sie zastanawiam czy nie zaczne bracjakis dopingujacych swinstw.....:/ - tesknie za moim konikiem:( to jest chyba najgorsze:( ;(;(;(;(;(;(

Gość chwileczke....
a no i te wyklady..................................... tez chodzic trzeba.....:/

chwileczke... no to raczej żyć nie umierać ;)

Gość kaj o je
a ja dopiero zaczelam, mieszkam nadal z rodzicami,ale Ci ludzie na roku, ta atmosfera, ciagle zjebyy... jesli mialabym wyleciec to mi bedzie brak najbardsiej ludzi ,a nie wyksztalcenia:D

Gość chwileczke....
na moja dzielnice tak mowia:) ja tak mowie w sumie.....:/ moja kamienica ze to tak nazwe sie sypie jak z reszta wszystkie dookola..... P.S: mieszkam niedaleko rynku:P

Gość burK
no wlasnie...starowka to stare miasto w wawie ktos tu sciemnia...

chwileczke... okej,wiesz ja sie czepiam bo jestem krakuska ;-) dzielnica to stare miasto pewnie. kiedys mnie babka zaczepiła i sie pyta jak dojdzie na starówke? :D ej ja dopiero po dłuzszej chwili skapowałam o co biega:)

w sumie nijak nie wspominam :O mieszkanie -> zajęcia -> mieszkanie jeżeli tak miałby wyglądać najwspanialszy okres w moim życiu to ja dziękuję beznadziejny jestem :(

Gość kaj o je
liceum ot był shit! studia to bajka! :D

Gość burK
studia są spoko...trmwajem na wyklady i git :D

Gość a too tylko ja
liceum beznadzieja. chcesz byc dorosla, jestem o krok, a jednak nie jestes...rodzicoe trzeba o wszystko pytac, na lekcje chodzic, stres z powodu głupot w szkole i mnostwo problemow ktore tylko denerwuja a nic nie wnosza (oceny, usprawidliwienia, co wolno w szkole czego nie) zenada studia to bajka w porownaniu z tym

Gość a too tylko ja
pewnie zalezy na jakich, u mnie sprawdzaj obecnosc tylko na jezykach:) zreszta popieram chodzenie, tylko takie bez presji:)

Gość chwileczke....
zalezy od wykladowcy.....

to zalezy na jaka uczelnie trafisz. moja pierwsza byly tak zjebana, ze szok :O z przyjemnoscia sie z niej wynioslam i jedyne czego mi z niej brakuje to ludzie. obecne uczelnia: wszystko na poziomie, swietni ludzie. jak ebda chcieli mnie wyrzucic to sie do muru przykuje :P a mieszkam ze znajomymi :)