Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filifionkaaaa

Bardzo przesuszona cera mieszana.Czym ją nawilżyć żeby nie spowodowac świecenia?

Polecane posty

Gość filifionkaaaa

Stało się! Przesuszyłam moją buzię kosmetykami antytrądzikowymi! Jest teraz sucha jak wiór, a nadal wydziela za dużo sebum. Jest strasznie odwodniona. Jaki krem polecacie? (Wypijam ponad 2 litry wody mineralnej dziennie, moze to cos da.)

Gość open
tez tak mam,odkad smaruje buzke kremem ziaja oliwkowym lekka formula jest lepiej

Nawadniaj organizm od wewnątrz! Stosuj kremy do cery mieszanej. Proponuje raz w tygodniu maseczke zwężającą pory a raz w tygodniu maseczke nawilżającą i tak na przemian. Poolecam stronke www.monimar.pl Tam masz wiele cennych informacji na temat fajnych kosmetyków. Powodzonka

np. Avene Hydrance Optimale Legere, Eris Octopirox, LRP Effaclar H. bierz też kapsułki omega 3.

Gość sokkkkkkkkkk
mam ten sam problem, krem oliwkowy ziaj nei bardzo pomaga, ja robie tak ankladam gruba wartswe kremu i czekac z 2 godzinki az sie wchlonie, delikatnie wmasowując krem, potem na wacik nakladam tez krem i mocniej scieram, potem tonik i maseczka nawilzajaca, fajna jest z dax cosmetix z migdałami, u mnie juz po 1 zastosowaniu widac ze skora jest bardzeij jedrna

Gość przesatńcie reklamować
te stronke monimar, do ********

Gość a wiec tak..............
Ja miałam ten sam problem a teraz jest już ok ja poleam krem COLIN do cery mieszanej ,jest dośc drogi.A od wewnątrz łykam tabletki drożdzowe z bratkiem też fajnie wpływają na cerę 2*dziennie przed posiłkiem.A do mycia zwykłe szare mydło nie tam żadne kosmetyki antytrądzikowe

Taki AA uzywałam z jasno-niebieską nakrętką... super jest

Gość alice__alice
kosmetyczka123, ja bym się wstydziła pokazywać stronę z taką wersją "angielską": Our mission and a thirst it is that cosmetics whose we are with distributors could carry the joy of as greatest crowd of customers. Now you can use the e-shop and make the order, and our consultant quickly it will realize it and will give the professional advice, On the price the schoolboy conquers both the theoretical knowledge as and practical. ROTFL

no, rewelacyjne tłumaczenie normalnie, uśmiałam sie jak nie wiem ;)) No a reklamowanie jej na forum jest juz nudne...

Gość Emilianna
Moja skóra też się trochę wysuszyła od stosowania środków przeciwtrądzikowych dlatego postanowiłam się w końcu zabrać za poprawę nawilżenia i jakiś czas temu kupiłam sobie dardie krem, nawilżam raz lub dwa razy dziennie i cera jest już znacznie przyzwoitsza

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin