Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoannaK.

Dlaczego tak trudno zrozumieć i uwierzyć, że dziewczyna

Polecane posty

Gość JoannaK.

faktycznie nie uznaje sex-u bez miłości, i że może być dziewicą w wieku 24 lat, do tego dziewicą bardzo ładną, dlaczego każdy sądzi o takiej dziewicy, właśnie z tego powodu, że jest dziewicą,że ma problemy natury psychicznej, zły wygląd i inne, dlaczego??? niedobrze mi się robi od postów na temat dziewictwa, ale z drugiej strony, dlaczego taka osoba ma być postrzegana jak"wybryk natury;)" ps. nie chciałam używać innych epitetów.

Nie rozumiem czym Ty się dziewczyno przejmujesz i dlaczego zależy Ci w tej kwestii na opinii innych. Tak naprawdę to Twoja i tylko Twoja sprawa i uwierz mi opinii na ten temat na kafeterii nigdy nie bierz pod uwagę. Trzymaj się ! :D 🖐️

Gość lilalunaaaaa
a co ty sie innymi ludzmi przejmujesz...to twoja pupa i twoja sprawa..posiadanie dziewictwa w tym wieku jest powodem do dumy a nie kpin i co to za odstawianie szopek..a mowia ze cos jest nie tak,zreszta co sie dziwic skoro gimnazajlisci po kiblach juz sie p.......!

Gość Koń kawaleryjski
Otóż to - nieuznawanie współżycia bez miłości jest bardzo dobre. Nie należy dawać się zwariować i popadać w konformizm. Jestem dumny z autorki topiku.

Powinienem napisac pracę naukową pt. \"Dlaczego kobiety wstydzą się dziewictwa\".

Gość Koń kawaleryjski
Ale to już od dawna wiadomo dlaczego. Winne są lewicowo-libertyńskie tendencje i mody dziś panujące i w tej przeklętej demokracji pleniące się jak ameba.

Gość koniu lepiej zrobisz
jak włączysz sobie Radio Maryja, bo już mi się rzygać chce od twjego maralizowania, a przedtym wpisz na śmietniku żeby wykasowali ten wpis

Gość inka2703
wstydzą się, bo czytając np. kafeterię( posty im ubliżające)dochodzą do wniosku, że coś z nimi nie tak, jeśli w wieku 24-26lat są dziewicami, to wszystko!!!

Gość Koń kawaleryjski
Ty od tego radia maryja - dlaczego grasz w pomidora ? Jak ci się nie podoba temat, to nie zaglądaj.