Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraszka..

Opisujemy swoją figurę

Polecane posty

Gość kraszka..

Moja: Małe stopy, kształtne łydki, niestety krzywe nogi, płaski brzuch,duże piersi, krągły tyłek,małe wcięcie w talii, długa szyja:p A Wy

Gość ngktjkrgjkgr
duze stopy , dlugie nogi, uda troche grube , dupa duuza i obwisla , plaski brzuch , male piersi , szerokie ramiona :-o

Gość no więc ja
mam długie nogi, chude łydki, za grube uda, szerokie biodra, wąską talię, małe cycki, wąskie ramiona. Beznadzieja.

Gość normalne nogi mały tyłek
biodra są ok,piersi nawet spore ale za duży brzuch,za szerokie ramiona no i za niski wzrost(tylko 160😭)

a ja : wysoka 177cm, duze stopy, grubawe łydki, szerokie biodra, płaski brzuch, małe piersi ...

No to ja mogę :classic_cool: kurdupelek:P stopa rozmiar 37 :D + platwus :P ładne łydki, kolana, proporcjonalne uda, jędrny zadek:P, oponka, wcięcie w talii, biust taki sobie (70b pełne:P), lekko zgarbione plecy, szczupła szyja :P

Gość iigbiguv
niska, ładnie ukształotwane nogi (mały! zarys mięsni od basenu, ogólnei szczupłę, ale chyba krótkei bo niska), normalne stoy, płaski bruch i ładna talia, małe biodra i tyłek, piersi ok (60E), długa łabędzia szyja... no i paksudny krzywy kręgosłup :(

Gość lolololollxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
167, duza pupa, mocne uda, zgrabne lydki, ladna talia, maly biust, ramiona szerokie, szyja normalna buzia ladna :) a brzuch bedzie ladny za 2 tygodnie ;)

Gość hehehehehehhefsg
duze stopy, ladne nogi, (podobno) fajny tylek, sredni brzuch (moim zdaniem), duzy biust, mocne ramiona, dluga szyja. :)

Gość hehehehehehhefsg
no i jetsem wysoka mam 180 cm. :)

Gość if only you
170 wzrostu dlugie nogi szczule uda szczuple lydki piersi miseczka d rozmair 38/36 zalezy od fasonu brzuch troche duzy ale da sie naprawic tylek przecietny plaski ;/

o:D 172 cm wzrostu, chude łydki, szczupłe nogi, brzuch płaski, szyja średnio dluga, talia taka sobie:p, piersi średnie, 75b, ramiona szerokości bioder,stopa 40, jędrny, lekko odstaj.ący, uniesiony w górę tyłeczek:D:classic_cool:

Gość Shinead
niski wzrost (152cm), w biuscie 82, w talii 62, w biodrach 82, plaski brzuch, male stopki

Gość Angellss19
Szczupła (53kg), wysoka(174cm), długie nogi, srednie piersi (75C) :D, pupka w miare :):): brzuszek lekko wypukły :)

Gość
Kant ale jestes zayebista :classic_cool: tez chce tak wygladac 😭 😭

Gość Madzialenka176
Moja figura jest nieokreślona, niby gruszka, ale NIE! Bo gruszka to: małe piersi,mniejsze ramiona od bioder,masywne uda i biodra, a płaski brzuch, a ja znowu nie mam 1 cechy z tych .. nie mam płaskiego brzucha, a przeciwnie .. jestem najbardziej z niego niezadowolona z całej figury, mam 176 cm wzrostu, ważę 67 kg, ćwiczę a6W[aerobiczna 6 Weidera] i szczerze do DU*Y to jest ;/ Nic nie działa, ani milimetra nie straciłam, dobijam do 20 dnia, a dni ćwiczeń jest 42 ;/ I nic .. nawet przytyłam 1kg bo ważyłam 66 kg ;/ Co ja mam robić, piszcie 1431018 lub na maila: ladymaggie@amorki.pl PROSZĘ, POMÓŻCIE!!

Gość kubek niedobrego kakao
175cm, 60kg stopy 40, okropne baleronowate łydki, krzywe i krótkie jak na moj wzrost nogi, brzuch odstający, straszne boczki, płaska klata, wielka dupa, długa szyja mogło być gorzej? :D

Gość jamaajka23
generalnie szczupła jestem ale to z racji wykonywanego zawodu :) więc płaski brzuch, średni biust, długie nogi, szyja w miarę, szerokie biodra, z tymi stopami .. mam 23 lata i rozmiar 38 więc chyba małe ;)

Gość jamaajka23
a jeśli tak to wzrost 170 , ważę 56 - 57 kg :D

Gość shazz
180 cm, 65 kg, szczupła talia, mały biust, chude ramiona i plecy, szerokie biodra, tyłek standardowo płaski :/ nogi długie, w miarę zgrabne (chociaż tyle mojego hahaha). ogólnie nieciekawa jestem z figury :/

Gość wkurzona złotowłosa
170, 56-58 kg. Relatywnie "zbita" szczupła, grube łydziska, szczupłe uda, wąskie biodra, nogi relatywnie za długie do tułowia, wcięcie z przodu średnie, z boku duże, bo brzuch mam superpłaski, tyłek też raczej nie odstający, lekki garb :P bo się garbię, cycki z przodu śliczne, z boku jak się patrzy mało odstają, szyja gruba i dość krótka, mała główka :D A, stopy i dłonie też mam dość małe, ale nie jakieś super drobne :D

Gość ktosskaxd
Mam 170cm wzrostu,chude rece,waska talie,szerokie biodra,szczuple,zgrabne(podobno) nogi,normalna szyje i roz.buta 38... I tak uwazam ze mam za grube nogi i za szerokie biodra do gornej czesci ciala ;((

Gość ktosskaxd
tzn.do gornej PARTII ciala...A brzuch plaski ale jak cos zjem to od razu lekko odstaje ;/

Szczuple ale muskularne lydki, mocne uda, okragly tylek, waska talia, umiesniony, plaski brzuch, male piersi, chude ramiona i rece (zero miesni, nadgarstki jak patyki) :( , dluga szyja. Generalnie byloby OK ale mam za chuda "gore" w porownaniu do "dolu: :S

:) Małe stopy (35-36), szczupłe łydki i kostki, szerokie biodra, bardzo duże wcięcie w talii (różnica powyżej 30cm), niestety duża doopa :( piersi bardzo cool (65G) :) ogólnie figura klepsydry, ale taka szczupła, bo drobna jestem... Chyba trochę krzywy kręgosłup...:( Wzrost...1,64, waga 50kg Ogólnie jest oki:)

Gość kasia.....
44kg,172cm wzrostu,biust średni,wcięcie w tali,stopy małe -38,płaski brzuch,tyłeczek ok.

Gość ok kasiu?????
172 cm i 44 kg to u Ciebie jest ok????? :O Ja przy wzroscie 159, kiedy wazylam 44kg wygladalam jak chucherko, zyczliwi radzili mi trzymac kamienie w kieszeniach... ze nie wspomne o siedzeniu na twardych krzeslach :O Zartujesz? Teraz waze 50 i uwazam, ze jest ok, z tym ze jestem dosc umiesniona :) Planuje zrzucic kilogram ale nie wiecej!

Gość kasia.....
wiem,że jestem b.chuda,ale mi sie to podoba. Akceptuje siebie. Mam na tym punkcie bzika ,ale nie odchudzam sie. 10mies temu urodziłam pierwsze dziecko,duzego chłopca 3940g,59cm. Nawet w ciąży nie przytyłam ,tylko brzuch miałam taki sobie. Wszyscy mi gadaja,ze nawet nie widac,ze w ciazy bylam. Od zawsze bylam taka chuda.

Gość kasia.....
w lutym ważyłam niecałe 42,więc i tak troche przytyłam.