Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona wiekiem

Czy mając 23 lata ma sie szanse na znalezienie miłości? Czy to juz za dużo lat?

Polecane posty

Gość zasmucona wiekiem

Wiecie co jestem załamana faktem ze mam juz 23 lata i moja kilkuletnia milosc skonczyła sie. Boje sie ze jestem juz za stara na znalezienie milosci. Chciałabym wrocic do wieku 19-20 lat

Gość kaviii
ja mam 25 :O

Gość jkergfd
jak jestes dziewicą to masz duze szanse. Jak masz dzieci czy nie jestes dziewica to szanse spadaja o odpowiednio 90 % i 60 %

Gość zwariowalas
powinno sie juz mowic na ciebie stara panna :D

Gość jkergfd
no i jesli jestes pasztetem to twoje szanse tez spadają. NAjwieksze szanse masz jesli jestes ładną dziewicą. O jesli wygladasz tak jak ta od rubika kiedy była dziewicą. BO juz nie jest wiec jej szanse sa mniejsze.

Gość FANSÓFKA WYCHODZI Z ZAMKA

Gość zastanawiajaca sie
Brzydka nie jestem:P Ale kochałam juz raz przez wiele lat i ten któs mnie bardzo zranil, dlatego straciłam sens zycia i lat mi przybyło:(

Gość zasmucona wiekiem
powyzej to moja wypowiedz podałam zły nick

mam taka sama sytuacje :O 3 lata w zwiazku z dupkiem :O

Gość I wyszedł gwózdek kremowy z
zamka FANA i mnie ókół !

Gość prosze nie wzbudzać tak
groźnego zjawiska bo fansófka czeka by ókóć !

Gość zasmucona wiekiem
prosze o madre odpowiedzi a nie robienie sobie zartow, jestem poprostu negatywnie nastawiona juz do zycia, wszystko widze w czarnych barwach:(

Gość pocieszycielka
Nie martw się. Ja wogóle nigdy nikogo nie miałam (brak czasu na imprezy, studia, itd) a mając lat 22 przez przypadek i zupełnie nieoczekiwanie spotkałam moje kochanie :) Masz jeszcze dużo czasu:) Nie załamuj sie tylko uważnie rozglądaj wokół . Pozdrawiam ciepło.

Gość to sem ja..
chcialam napisac ze ja tez mam 23 lata a tu niespodzianka:/ tozto mam juz 25. jak miałam 23 to mnie chłopak zostawuił po 4 latach, miałam to samo co ty... potem skupiłam sie na znajomych, przyjaciołach i jestem szczesliwa.. faceta "na stałe" nie mam, na sile nie szukam, jestem mega pogodna, stwierzam ze "znajdzie sie głupi co kupi" taka prawda... co ma byc to bedzie...

Gość a co ja mam powiedzieć
jak mam prawie 30 lat i nigdy nawet dziewczyny nie miałem? :-O

Gość to sem ja..
a co ja mam powiedziec wszystko zalezy dlaczego tak sie stało? a wiec? czekam na odpowiedź, bo ja np nie chce "byl kogo" to że ktos sie we mnie zakochał nie znaczy ze automatycznie ja go uczuciem obdarze... taka jest prawda... ja jeszcze po prostu nie spotkałam "tego jedynego" dobrze ze towarzyska jestem i na nude nie narzekam :) a jak u was? robicie cos w tym kierunku zeby samymi nie byc?

Gość a co ja mam powiedzieć
Dlatego, że nie ufam ludziom (sobie też) i boję się, że ktoś mnie w jakiś sposób wykorzysta, więc nawet nie szukałem dziewczyny, bo po co?

Gość prosze nie wzbudzać tak
PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK UKÓJ

Gość moi rodzice codziennie mnie
dolują tym faktem, ze juz nikogo nie znajde i za pozno dla mnie. tez mma 23 lata.

Gość moi rodzice codziennie mnie
u mnie dochodzi ten problem, ze nie umiem proawdzic normalnje rozmowy (zacinam sie i jakam), poza tym jestem atrakcyjna, ale co z tego :o

Gość zasmucona wiekiem
widzicie jesdnak jest sie czym martwic:(

23 lata i takie pstro w głowie ooo luduuuuu

kobiety sie rozwodza ...majac po 40lat...i zakładaja nowe szczesliwe rodziny a wy? wolne,młode przestancie bredzic

do lekcji! matematyke odrobić:) a nie myslec o chłopakach:)

Gość ale pierdoły
ja pierwszego faceta poznałam mając 22 i też zerwaliśmy po pół roku. Dajcie spokój, teraz mam 26 i męża.

Gość nie masz szansssssssss
Nie masz szansy> przecież miłośc można znależc do 22 lat. Niesttey przekoryczłaś magiczną granicę, przykro mi:( teraz musisz sobie jakoś radzic, zanelżc pasję.

Gość Kocham Cię Misiej
czy wy jesteście chore????? o ja pierdzielę!!!! Ja ma 36 i wiecie co jestem super babka mogę się umówić z gościem 22 letnim bo i tacy zwracają na mnie uwagę :)) Ale ja kocham swojego Misieja i jestem wierna... macie coś popieprzone w głowach, czy jak????

Gość zasmucona wiekiem
:(