Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna117

jak przytyc

Polecane posty

Gość Czarna117

wygladam coraz gorzej,mam 17 lat:(165:(42 kg:(:(Pomozcie,coraz gorzej wygladam:(juz nie bede mowic o komentarzach ludzi

Gość pchlasachrajka
a szukalas przyczyny swojej wagi u lekarza ?

Gość kjojiki
wiecej jesc. To chyba proste. ? JAk na sniadanie jesz 1 kromke to jedz 2 kromki . Zwiksz porcje 2 krotnie i zadziała.

Gość Czarna117
moja mama w moim wieku byla taka sama,pozatym moj tata jest bardzo wysoki i szczuply:(lekarze mowia o przemianie materii:(:(juz nie mam sily

Gość pchlasachrajka
a jak sie czujesz ? masz jakies dolegliwosci bolowe ? jestes oslabiona ? czy po prostu jestes chuda i Ci to wizualnie przeszkadza.

Gość kjojiki
moze jedz pokarm ktory ma duzo kalorii .

Gość Czarna117
wizualnie:(rzekomo nie jestem brzydka ale wygladam coraz gorzej:(:(zle wygladam:(zaden chlopak mnie nie bedzie chcial i wcale nie zartuje,ale problem ze ja sie sama sobie nie podobam:(:(

Gość kjojiki
bierz sie za makarony , kurczaki itd.

Gość kjojiki
jedz tlusto i wciagaj czipsy. Z pewnoscia przytyjesz.

Gość Czarna117
czy ma ktos jakies inne propozycje???prosze bardzo mi zalezy

Gość kjojiki
pij mleko pełnotluste jedzi czipsy ziemniaczne (580 kcal) i frytki

Gość kjojiki
nie sporzywaj musztardy bo ma tylko 182 kcal tylko majonez ( 700 kcal)

Gość plusiczek
kjojiki - Twoje rady sa beznadziejne, jeśli ktoś ma taką przemianę materii to wierz, że rady typu: "jedz wiecej " tylko denerwują. Bo można jesc i jesc a i tak sie nie grubnie. Czarna117 - ja mam ten sam problem. Jestem zupełnie zdrowa (pzrebadana przez lekarza), bardzo dobzre sie czuję, jestem silna i.... wyglądam jak anorektyczka. Spozywam tyle kalorii, bialek i węglowodanow ile jest potrzebne dla osoby ważącej 55 kg a waże 48 i moja waga stoi. Nawet gainery mi nie pomagają. Taka "moja natura" jak to ujął lekarz i tyle.

Gość kjojiki
moje rady sa genialne bo moze ona je wszystko a powinna sie tylko na tłuszcze przestawić.

Gość Czarna117
tez mam badania dobre,ale ja niechce sie z tym pogodzic;(tragicznie wygladam:(:(na twarzy,przeguby reki jak u noworodka a nawet gorzej.:(zero biust;(i w ogole lipa:(

Gość kjojiki
biszkopty - 400 kcal Chipsy ziemniaczane 100g - 552 kcal Czekolada alpen gold- 500 kcal zaraz idz do sklepu po te produkty i codziennie zjadaj . PRzynajmniej 1 tabliczke czekolady.

Gość pchlasachrajka
hmm, a moze sprobuj pic odzywki dla sportowcow, ja kiedys tez mialam problemy z przytyciem i wlasnie pilam takie rzeczy, bo taki jeden napoj ma mnostwo kalorii i pijac 2 razy dziennie taki napoj masz szanse przybrac na wadze. i moze idz do dietetyka, ktory dobierze diete odpowiednia dla Ciebie - mi te odzywki zalecila wlasnie dietetyczka

Gość pchlasachrajka
kjojiki - ale przy takiej ilosci "tlustych" rzeczy szybko skoczy cholesterol a to nie bedzie dobre dla organizmu ;)

Gość kjojiki
w Tygodniu zjedz pynajmniej 3 tabliczki czekolady. Przynajmniej 2 razy w tygodniu jedz frytki i spozywaj duzo profuktow na oleju i miesa. Powinnas przytys. Natomiast ogranicz spozywanie warzyw do minimum POniewaz maja mniej kalorii.

Gość kjojiki
zrob tak jak mowie . I zaraz lec po czekolade . Nie zapomniej zjesc frytek i czegoś na oleju.