Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko-20

co robic ? pomozcie!!

Polecane posty

Gość up**
ale nie pisz mu nic w stylu: zrywam z toba, to koniec. po prostu go olej, tzn. jak ci napisze maila to nie odpowiadaj nic, siedź cicho. ciekawe co zrobi. a smsow sobie nie piszecie? nie masz komorki? moge jeszcze zapytac ile on ma lat?

Gość sloneczko-20
mamy oboje komorki ale albo ja albo on nie mamy kasy...on ma 20lat

Gość up**
zacznij lepiej rozgladac sie za jakims innym chlopakiem. ten niech na razie sobie bedzie, ale radze ci szukac innego, bo nie wydaje mi sie, zeby to przetrwalo.

Gość up**
a i ewentualne rozstanie bedzie dla ciebie mniej bolesne jak juz kgoos nowego (na miejscu) bedziesz miala u boku ;)

Gość ahhaha23
moj tez pisal kobiecie znanej tylko przez net, ze jej pragnie, uwilbia, zazdrosci jej facetowi, a pozniej nie odzywal sie do niej z 4 miesiace i tak wkolko a ta glupia myslala,ze on rzuci swoje zycie dla niej

Gość sloneczko-20
to jak teraz do mnie napisze to mam go olac ? i jak dlugo ma to trwac ??

Gość sloneczko-20
ale my sie nie znamy tylko przez net ja mieszkalam u niego na wakacje on mieszkal u mnie.To nie jest wirtualny zwiazek.

Gość up**
tak olej go, zobacz jak sie zachowa i co bedzie pisal, czy sie zmartwi. ot tak z ciekawosci tylko.

sloneczko-20 .......... wiesz co porzeczytaj to może jakos Cie pociesze: kilka miesięcy temu poznałam wspaniałego faceta, który nie mieszka w Polsce, a od czasu do czasu przyjeżdza tu by odwiedzić swoich znajomych. Jesteśmy w jakimś związku tylko jeszcze nie wiem jakim. On tam ma dziecko, mieszka z jakąs kobietą i podobno nie ma zadnych zobowiazań wobec niej.Na początku codzienn8e do mnie dzwonił, mówił że mnie kocha, ja sie bardzo cieszyłam że nareszcie znalazłam faceta któremu tak na mnie zależy. Po jakimś czasie przestał dzwonic, pisać esy. Teraz jak jest w Polsce spotykamy się, kochamy,m zapewniamy o miłości, ale jak wyjeżdza to cisza tak na ok miesiąc. Nie mam pojęcia czy mu na mnie zalezy czy jestem jego zabawka gdy przyjeżdza do Polski. Ja go bardzo kocham, wydaje mi się że jemu tez na mnie zalezy, ale dlaczego przystał dzwonic i pisać tego nie wiem.

Gość up**
wirtualny moze i nie, ale na odleglosc na pewno ;)

Gość up**
Anul ale jestes naiwna. facet ma cie tylko do lozka, taka prawda

Gość sloneczko-20
to ja mam taka sama sytuacje jak ty tylko ze on nie ma dziecka i mieszka z rodzicami...nie wiem co mam zrobic...

Gość sloneczko-20
moj normalnie to sie odzywa tylko teraz mu cos odwalilo i nie wiem co

Gość sloneczko-20
a ta olewka na niego ile ma trwac ??

Gość up**
hm... nie wiem ile. sama zobaczysz co ci bedzie pisal, czy sie bedzie niepokoil czemu mu nic nie odpisujesz. jak sie tym nie przejmie i tez cie oleje to sprawa bedzie jasna, nie byl ciebie warty i czas o nim zapomniec. ja np. jakis czas temu olalam pewnego chlopaka, widze, ze on mnie potem tez, wiec dalam sobie z nim spokoj. z kolei kiedys tez olalam innego ( ale wtedy komp mi sie zepsul wiec nie zrobilam tego swiadomie), zaraz zaczal sie o mnie martwic i pisac po 5 maili co sie stalo itp. to mi sie spodobalo i wciaz z nim pisze i ejst fajnie.