Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zizu2008

njapiękniejszy makijaż. Fotki.

Polecane posty

Gość vanquish
ej,ja ten makijaz tez kiedys widzialam i strasznie mi sie podobał...strasznie! piekny jest

ale faktycznie piękny. Szkoda że nie mój typ urody :(

Gość vanquish
no moj tez nie,jestme blondynka,kiedys sie farbowałam na taki kolor,w efekcie skonczylo sie na czarnym;) no ale nawet jakbym zrobila wlosy to pozostaja jeszcze roznica w oczach,brwiach,rzesach...szkoda

Gość ewka5463
Ten makijaż jest wykonany metodą ....komputerową:-) Tylko przeróbka zdjęcia wygląda tak idealnie

dobra tapeta i oświetlenie też daje nieziemski efekt ;) nie mówię, że bym umaowała idealnie jak ona ale na ile się da zbliżenie :D

Gość Zizu2008
ja mam ciemne włosy, fryzure dałoby sie zrobić(też ładna) ale mam inny kolor oczu, cera jasna, ale niestety noska to nie mam takiego małego zgrabnego (widać ze jest komputerowo pomachlowany, tak samo oczy ;) ). Nom i cera nieskazitelna, huh, o to to cieżko naprawdę. Wszystko ładnie pieknie na zdjeciu, jak to ze wszystkim... Ale warto mieć dobry wzór ;)

znależć wzór to podstawa w makijażu :) ja wyszperałam sobie na studniówkę i korzystam cały czas z niego :P bo na codzień po przeróbkach jest świetny :P

Gość Zizu2008
;) nom, ale cieżko wyszperać czasem na necie itp makijaż który by pasował do naszych włosów, kształtów itp ;-) Fajnie by było gdybyśmy tu powrzucały linki do ładnych makijaży ( w necie jest taki bałagan i trzeba sie sporo naszukać...). Zachęcam. A może nawet własne 'metamorfozy' ;)

Gość Zizu2008
o, ładny, takie jakby przydymione oko, ale delikatnie, też często robie coś podobnego ale innymi odcieniami bo mam zupełnie inną buźkę ;)

Gość jhjkas
ja tak jestem codziennie umalowana :D:P

Ja tez mam inną :D Ale używam szarości :) Ostatnio zakupiłam taką fajna mini-paletę z miss sporty do tego eyeliner i kombinuję ;)

Bo to makijaż chyba na każdą okazję :D tak jak i na codzień :P :D

Gość Zizu2008
też ładny, bardzo dużo modelowania różem, jakimś roświetlaczem :) Lubię mocno zaakcentowane oczy :)

Ładny, aale nigdy w życiu bym się na niego nie odważyła :P

a nom :) już myslałam, że temat popadł w zapomnienie :D

to ma być ładny makijaż?? Proszę Cie, tylko nie ta lalka doda, twarz-heban, narysowane brwi i w ogóle tak sztuczna że feeee

Gość a macie jakiś
dla blond włosów i bardzo ciemnych oczu?

Gość zajebiste oczy
wklejajcie więcej tych ślicznych oczek bo chce sie przypatrzyć dobry pomysł z tym topikiem popróbuje takie zrobić super ta ostatnia to w ogóle wymiata