Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuję prawdy o

jak mam sprawdzić czy mnie zdradza?

Polecane posty

Gość poszukuję prawdy o

jakie sa symptomy, zachowanie..?

Gość spakuj go i wywal za drzwi
jak nie zapyta dlaczego, to zdradza :P

Gość linda24
całkiem dobry pomysł z tym pakowankiem;))

Gość poszukuję prawdy o
a ja nie zdradza to wyjdę na wariatkę. spakowac można jak ma sie już dowody..

Gość napisz z jego telefonu
do wszystkich kobiet z książki -kocham Cię Kotku i czekaj na odpowiedzi ps potem można napisać ze to było przez pomyłkę, a Ty bedziesz wiedziała z którą przyprawia Ci robi

to niestety nie daje 100% pewności bo zawsze ta druga może być na innej karcie :o

Gość nic nie da sprawdzanie
najważniejsze są pierwsze objawy: - większa dbałość o higienę, ciuchy i wygląd -ciągły brak czasu na bycie z tobą -zdenerwowanie z byle powodu, najwięcej jak zadzwoni telefon -dłuższe godziny pracy ;) a najlepiej wypytać go jak będzie majaczył przez sen :D

chora fantazja???? taa też mi to mowił wiele razy, idz się leczyć... :o ale potem wyszło a dokladniej znalazłam dowody-4 kobiety przez 3 lata :(( a może to intuicja??? jeśli masz takie podejzenia to musisz znaleźć sposób aby to sprawdzić, inaczej wykończysz się psychicznie..

Gość poszukuję prawdy o
Wiec muszę obserwować. Ma dobry humor, ze mna mało gada. jak byłam na nartach to dzwonił raz na 3 dni:-( Pisze sms-y do nie wiem kogo ale w godzinach normalnych w miarę. Ale dziś zrzucił rozmowę jak byliśmy w samochodzie razem...niby przez przypadek coś przycisnął.Jak ten ktos 2 raz zadzwonił to powiedział że później oddzwoni ...za kwadrans już coś skrobał.a jedząc ze mna obiad w knajpie nie oddzwaniał do tej osoby tylko poszedł do łazienki...i tam to pewnie zrobił. Jak wrócilismy do domu pobiegł niby po zakupy ale zanim odjechał jeszcze siedział w aucie i znowu skrobał coś...widziałam z okna. wrrrrrr

wiesz dla mnie to co napisałaś już jest oczywistym dowodem, ale może postaraj się jakoś dopaść ten telefon w swoje łapki i zobacz co się tam kryje..

Gość wyglada podejrzanie
bardzo dziwnie sie zachowuje! choc ogolnie jestem anty, to moze sprawdz jego telefon i badz czujna, jakby nie mial nic do ukrycia, to by sie nie kryl!

Gość gbver
sprawdz jego nasienie . Nie idz z nim do lozka pprzez 5 dni . JAk bedzie geste to znaczy ze cie nie zdradza . JAk bedzie rzadkie to znaczy ze cie zdradza z wlasna reka albo z inną

dokładnie jak się nie robi nic złego to nie trzeba tego ukrywać...

Gość poszukuję prawdy o
Ale wy tu od razu o sexie...zdrada to nie tylko sex. Wcale mi nie zalezy na tym żeby sie dowiedzieć jak zaawansowane jest jego zdradzanie. Liczy się czy to ma miejsce czy nie. Ok zobaczę z tym nasieniem ale ...nie do końca w to wierzę. Poprosze o więcej opisów zachowań

Gość tez_zdradzam
Jezeli masz z tym problem - to sie z facetem rozstan, nie widze innej opcji. Zapytasz go - nie powie Ci prawdy. Nie zapytasz - bedziesz dumac i podejrzewac. I tak zle, i tak niedobrze. Jest sens sie zadreczac? Moim zdaniem nie ma. Uwazam, ze pisanie smsow z jego komorki do kobiet, ktore ma zapisane w ksiazce, jest ponizej krytyki.

Gość syrakuzja
wszelkie rozmowy na temat zdrady sobie daruj-stracisz nerwy itd a on sie nie przyzna i pojdzie w zaparte. obserwuj: - mniej czasu dla Ciebie -mnie telefonow i smsow do Ciebie - rozdraznienie -problemy -duuuzo pracy -zmiana wygladu-nowe ciuchy, dbanie o wlosy, cere -oschly -unika kontaktu seksual. i wzrok.

Gość syrakuzja
no i oczywiscie trzymanie telefonu przy sobie, wymykanie sie do wc celem dzwonienia

Gość DOREMIJA
OTO SYMPTOMY ZDRADY: -nosi telefon zawsze przy sobie, a jeśli nawet zostawia go w widocznym miejscu, to jest wyłączony, -jest nieobecny myślami, nie koncentruje się na tym co mówisz, -okazuje zdecydowanie mniej czułości, -często cię krytykuje, -kiedy się z tobą kocha, to tak jakby odbierał ci szacunek i często po akcie masz dziwnego moralniaka, -kiedy przeczuwasz coś niedobrego i próbujesz sygnalizować mu co cię martwi, bagatelizuje sytuację lub przesadnie wybucha poirytowany, nazywając cię często psychopatką, która wiecznie przesadza i ma paranoje.. coś by się jeszcze znalazło, ale te punkty to PEWNIK!.

Gość syrakuzja
ooo przedmowczyni ma racje - kiedy dociekasz mowi , ze przesadzasz, cos wymyslasz i sie czepiasz; jak jestes slaba psychicznie zaczniesz myslec, ze masz faktycznie obsesje i schize; ale pamietajcie, ze jak czujemy ze cos jest nie tak, to na 99% tak wlasnie jest...

Gość szukam prawdy o
mam nadzieję że się mylę, ale teraz już wiem na co zwracać uwagę.dziękuję.nie rozumiem czemu ludzie ciągną na 2 fronty!

Gość syrakuzja
mysle, ze powodow moze byc wiele tak naprawde

Gość atakajakas
jak chcesz to mogę napisać do niego..:)np tak...to ja kochanie tylko zmieniłam nr, tęsknisz za mną ? Bo ja za toba bardzo..:)

Gość upupup

Gość statystyki rozwodowe wzrastają
nie wiem jak ale radzę to sprawdzić jakoś musisz mieć pewność zanim wiesz, zabrniecie w to za daleko..

myślę, że nie można jednoznacznie ocenić czy facet zdradza - czasami poirytowanie, nieobecność myślami itd. świadczyć mogą o przemęczeniu i stresie w związku na przykład z pracą. Czasami zdradza facet, który nie przejawia żadnych opisanych symptomów

Gość uoupup

Gość ANDREA 90210
czesc z moim jest zupełnie inaczej . mam duze powody do niepewnosci . 1. jak go pytam czy mnie kocha to nie odpowiada przez5 min a potem muwi ze zadaje te same pytanie i muwi ze pisze z kolega. 2 . na waletynki nawet zyczes mi nie zlozyl. 3 mam go dosyc lecz co robic mam10 lat i to pierwszy zwiazek od 2 lat a on jeszcze bulu nie doznal bo dziewczyny nigdy nie mial . ZUCIC GO !!!!????

przejrzyj telefon, konto mailowe, archiwum gg, podaruj mu mirofon w kszatłcie spinki do krawata, zainstaluj kamery we wszystkich pomieszczeniach i do tego wynajmij detektywa...

Gość niedobrze mi sie robi
sprawsz samochod- znajdziesz inne wlosy i juz masz dowod