Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuję prawdy o

jak mam sprawdzić czy mnie zdradza?

Polecane posty

Gość Olciaa0000
ale czy to fer ze ja nie wiem o tym ze on ma konto na tych portalach i do tego lewe????po co mu to?? ja mialam konto normalne i wiedzial nawet haslo a mi nie poda..to mu powiedzialam zeby usunął ale wątpie ze to zrobil.

nikt na 100% nie jest w stanie stwierdzić czy cię zdradza ale jeśli nie to i tak każdy potrzebuje mieć jakąś prywatność, ciągłe podejrzliwości w perspektywie kilku lat razem mogą powodować efekt zaciskania pętli na szyi i ludzie się rozstają zwyczajnie nie mogą tego wytrzymać

Gość Olciaa0000
wiem ze kazdy potrzebuje prywatnosci..ale po co komu lewe konto..dziwne...

aby rozwiać swoje wątpliwości poszukaj tego ukrytego konta wśród znajomych waszych znajomych w ostateczności możesz się włamać, nie polecam

Kolejna znudzona baba, doszukuje się zdrady, po co wogóle być ze sobą jak sie ciągle mysli czy facet mnie nie zdradza. A gdzie zaufanie. Jak są problemy to się rozmawia a nie szpieguje. Może jest coś czym nie chce Cie martwić. A nawet jak zdradza to nie pomyślałaś że powód może być w Tobie, że może mu za duzo marudziłas, albo byłas upierdliwa albo cos innego.

Gość Olciaa0000
jego znjaomi tez nie maja jakis portali ..on ma pewnie te lewe konto zeby podgladac jakies inne dziewczyny..do mnie kiedys tez napisal z takiego lewego konta..zanim bylismy para..ze mu sie podobam itp..i przez to sie zaczelismy spotykac..wiec myslisz ze moze teraz pisze do innej jak do mnie kiedys????

Gość Olciaa0000
kanciastoporta nie wiem czy wina jest we mnie..bez powodu mu nigdy nie marudzilam..

Gość Olciaa0000
rozmawialam z nim ..ale on przysiągł ze mnie nie zdradza. ze to sa moje wymysły..ze jestem chorobliwie podejrzliwa o wszystko.. wsumie sama nie wiem..moze faktycznie wymyslam..:( ale za kazdym razem jak nie odbierze i nie odpisze itp.wydaje mi sie ze mnei zdradza.

no cóż jeżeli szuka innej to ma jakiś powód wszelkie podejrzliwości i wkręcanie się w tym nie przeszkodzą a nawet przyspieszą skutek będzie odwrotny i znajdzie inną

Może mówi prawdę, ja nie zdradzam swojego faceta ale jakby mnie pytał o cos takiego to tez bym sie wkurzyła, że mi nie ufa. A przez takie podejrzenia możesz tylko popsuć związek po ci to ?! Nie słuchaj tych wszystkich podejrzliwych bab na kafe. Ty byś się nie wkurzyła gdyby Cie zaczał o to podejrzewać ?!

Gość Olciaa0000
czyli mam przestac byc podejrzliwa i nic mu nie mowic na temat tego ze go o cos podejrzewam??? moze calkiem zaprzestac pokazywac ze jestem zazdrosna itp???moze tak bedzie lepiej...a wtedy on zobaczy i zacznie myslec co sie stalo ze sie zmienilam????

Zazdrośc jest fajna w związku ale w rozsądnych ilosciach, to jak przyprawy do zupy jak wsypiesz za duzo to będzie niezjadliwe. Ale przestan mu przeszukiwac telefon, czy kompa, czy co tam bo przez brak zaufania mozesz rozwalic zwiazek. Rozmawiajcie ze sobą szczerze a nie tylko tak na odczepnego.

Gość Olciaa0000
rozmawialam z nim szczerze w niedziele..powiedzial mi ze mnie kocha i ze przysiega ze nigdy mnie nie zdradzil..ze nie szuka innej bo lepszej nie znjadzie a jest w takim wieku ze chce sie ustatkowac..a ja mimio tych jego slow nie wiem czy mu wierze.. moze powinnam wyluzowac..on twierdzi ze ja zachowuje sie jak dziecko ze non stop dzownie a on za granica ato kosztuje itp..moze powinnam wyluzowac/?

Gość ja tez pytalam swojego
czy mnei zdradza to on mowi ze nie jest głupi i nie bedzie zmienial Lamborghini na malucha...

Gość Olciaa0000
wiem postaram sie zmienic..moze to przezemnie i o tym ze ciagle gadam o mojej podejrzliwosci wszystko psuje..postram sie zmienic..moze nam to wyjdzie na dobre..a mialas racje bo wsumie po co sie doszukiwac zdrady ...moze lepiej sie nie katowac sama..

Gość Madziulka;(
Kurcze jak tak czytam wasze wypowiedzi to już sama nie wiem. Doradźcie coś bo normalnie oszaleje nie długo ... mój chłopak chyba kogoś ma ale nie jestem pewna na 100%. w ogóle do mnie nie pisze całymi dniami ,raz może zadzwoni i to wszystko, albo jak ja do niego napisze trzy SMS i zadzwonię z 5 razy to wtedy się odezwie tak to nic .Przyjeżdżać do mnie przyjeżdża ale czasem mam wrażenie że jak mu nie powiem żeby po pracy przyjechał to nie przyjedzie . w ogóle mało ze mną rozmawia prawie nic ja tylko cały czas mowie a on tylko albo tak odpowie albo że aha i tyle rozmowy kiedyś mówił więcej opowiadał mi a teraz .ciągle jest zamyślony jak go zapytam o czym myśli to odpowie ze niby o mnie . ostatnio pojechał sobie na dyskotekę z kolegami i mi w ogóle nie powiedział a do mnie w ten sam dzień nie mógł przyjechać nawet na pięć minut a przejeżdżał koło mojego domu. i dzwonie do niego i mowie żeby po mnie przyjechał i że może bym z nimi pojechała nawet mnie nie zapytał a on że już wyjechali i ze maa szkołę i coś tam ... a na następny dzień do mnie przyjechał i się okazało że jakaś dziewczyna z nimi pojechała jeszcze i ona mieszka nawet niedaleko mnie jakaś ich koleżanka ... To kurcze do niej mógł pojechać ze swoim kolegom a do mnie nie ..;( przeszukałam jego tel, nk ale nic nie znalazłam może z nią nie pisze albo kasuje...:( a w ogóle ostatnio napisał do niego kolega jak mnie odwiózł do domu na nk że co robi wieczorem , że nudy i coś tam i się go pyta czy jest sam , a co nie ma żadnych dziewczyn a mój odpisał że no właśnie nie a ten kolega na to że nawet Justyny czyli tej koleżanki i uśmieszek do tego mój nic nie odpisał ... To co ja mam sobie myśleć na to . może napisał to na żarty ale dlaczego tak napisał o tej koleżance... ja już normalnie nie wiem może tylko panikuje i nic się nie dzieje nie wiem . doradźcie coś bo idzie zwariować...

Gość jkhjkhjkhjkhjkhkhjh
Żaaaaaal

Gość lolalalo
Hej. Mój facet nigdy nie mówił mi dokąd wychodzi. Nigdy nikomu nie mówi gdzie jest i co robi. Widzi sie ze mną praktycznie codziennie, zostawia telefon na wierzchu, komputer włączony, bez problemu. Ale czasem znika. Po prostu na jeden, bądź dwa dni. Nie mówi nic. Gdy dzwonię mówi tylko, że nie ma go w domu. To wszystko... Jest psem na baby, bo wiem to o nim od początku, widzę po prostu. Mówi że mnie kocha bardzo często. Ale ja nie mogę znieść tego znikania....czasem sie tłumaczy, że nie chce mnie denerwować mówiąc, że idzie do koleżanki. No zaczynam go podejrzewać o zdradę..... Odcina mnie od swojego świata.... Co o tym myślicie?

Gość gość
bylam kiedys z chlopakiem przez dwa lata i po tym czasie powiedzial mi ze musimy sobie zrobic przerwe, pytalam czy chodzi o inna odparl ze nie i podal tak glupi powod ze szkoda pisac. Po roku znowu sie zeszlismy ale ja postanowilam sie zbytnio nie angazowac, nie sprawdzalam go, dodam, ze nie mieszkalismy razem, zylo nam sie przyjemnie az po jakims roku pomyslalam ze sprawdze sobie z nudow jego tel kiedy poszedl sie kapac. Tak sie przyzwyczail do tego ze go nie sprawdzam, ze wiadomosci nie kasowal od paru miesiecy i tak niczego sie nie spodziewajac dowiedzialam sie o zdradzie

Gość gość
zobacz mu pisiorka, jak wisi to musi zdradza

Gość alicja54236
Ja nie będąc pewna czy mnie zdradza, zdecydowałam sie zadzwonić do wróżki http://ezowymiar.pl/nasi-eksperci/wrozka-idalia/ i powiem szczerze, że rozmowa z nią mi wiele wyjaśniła. Okazało się, że wcale mnie nie zdradza, po prostu ja popełniałam kilka błędów w związku których sama nie potrafiłam zauważyć i przez to on był bardziej oziębły. Teraz znowu się nam świetnie układa:)

Gość gość
Witam, zrobiłam swego czasu coś co jest moją najgorszą życiową klęską. Nie dałam chłopakowi szansy, gdyż byłam zapracowana i miałam sesję egzaminacyjną WSZYSTKO NARAZ, a teraz wiem KOCHAM GO, ale on już raz dostał kosza i nawet nie chciał próbować :( a ja musiała go mieć!!! Trafiłam na polecaną tutaj stronę http://urokmilosny24.pl i zamówiłam urok miłosny. Przyniosło skutek. Znowu chciał się ze mną umawiać i teraz jesteśmy już razem od ponad roku.

Gość Martyna23xxxxxx
Słuchajcie ja mam sprawdzony sposób jak sprawdzić czy ktoś jest wierny i nas nie zdradza. Przeczytajcie jego smsy bez dotykania jego telefonu. Wystarczy wejść na stronę http://sprawny.pl/szpiegujsms i dzięki niej możecie przechwycić i pobrać na komputer jego smsy. Sama korzystałam i naprawdę polecam, wiele można się dowiedzieć. ;)

Gość gość
wiem jak sprawdzić czy chłopak zdradza itd agss88@wp.pl

Gość lapesia45
Jest XXI wiek wiec metod wykrycia zdrady jest wiele: można wynajc detektywa lub na własną reke probowac wykryc zdrade zapomocą ukrytego dyktafonu, kamerki czy chocby takiego programu: www.alfatronik.com.pl/spyphone-android-rec-p-298.html który pozwala uzyskac dostep do wszystkich rozmów telefonicznych i sms-ów partnera

Gość Mariolka26xx
Polecam sprawdzić jego smsy. Mozecie tro zrobić przez komputer. Wystarczy wejść na stronę: http://szpiegsms.tk Korzystałam z niej wielokrotnie i naprawdę działa, polecam. Wszystko widać jak na dłoni

Gość pepeszka31
Może agencja detektywistyczna? Moim zdaniem to nie głupi pomysł. Są takie, które się spechjalizują w takich sprawach, choćby AD sprawdz wiernosci