Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuję prawdy o

jak mam sprawdzić czy mnie zdradza?

Polecane posty

Gość
niedobrze mi sie robi => też mi dowód...

oj, Apostoł, życia nie znasz? jak się mocno chce, to "dowód" zawsze sie znajdzie :P

Proponuje zakupić, dostępny w kazdym sklepie szpiegowskim wykrywacz wydzielin pochwowych... Nie odbywaj z nim stosunków przez kilka dni a następnie podczas snu, dyskretnie zarzuć mu na penisa takie urządzenie.. zazwyczaj przygotowywane jest ono jako przedmiot zupełnie nierzucający się w oczy - np czapeczka swietego mikołaja, albo mały kask w panterke... nawet jesli Twoj mężczyzna przypadkowo obudzi sie powiesz, że chciałas urozmaicić wasze życie sexualne....

mam jeszcze kilka sposobów, ale niktóre są nieco niemożliwe do zrealizowania :D

Choć najprostszym w sumie sposobem, jest zdopingowanie mężczyzny do tego by został prezydentem kraju - najlepiej USA (choc mogą byc małe problemy, jelsi nie jest obywatelem USA od urodzenia)... Jak uczy Kazus Billa Clintona, zdrady prezydentów szybko wychodzą na jaw i zdradzający, zostają napiętnowani... Tak wiec - działaj autorko, ja Ci juz podpowiedziałem

Gość
Ew. posłem samoobrony :o ;)

Gość agentka karolina
po co w ogole sprawdzac...jak ma sie do czynienia z imbecylem to sam sie zdradzi,albo COS wyjdzie przypadkiem,a jak sie ma do czynienia z kumatym facetem to nigdy nie zostawi po sobie dowodow. Wiem co mowie bo sama kiedys zdradzalam permanentenie i nawet nie mialam odrobiny nerwow ze zostawie slad po sobie-ale to trzeba umiec:classic_cool:

Gość __bliska__
nie rozumiem co to za związek, ze ludzie obok siebie siedzą, dzwonią, nie mówią kto i po co albo są gotowi to ukrywać.. nad szczerością w związku mozna by było popracować...choć nie wiem czy jest sens, czy nie za późno... moja kom lezy na wierzchu niezabezpieczona, do sięgnięcia w każdej chwili, jego też..do sęgnięcia w każdej chwili...oczywiście nikt tego nie robi, bo po co? ale jak zacząłby nosic ja staę przy sobie, założyłby hasło, ukrywałby rozmowy, to nawet nie musiałabym pytac, bo wiedziałabym na pewno, że coś jest nie tak...i na pewno bym nie zapytała... dla mnie każda zmiana zwyczajów byłaby sygnałem i nie widze możliwości, żeby tego nie dostrzec...mógłby to jedynie ktoś zbyt prawy i ufny, żeby nie powiedziec naiwny.. tez myślę, że jesli się mysli, że jest cos nie tak, to zwykle jest cos nie tak...na 99,9 % rozmowy i pytania mozna sobie darować..zbyt duże prawdopodobieństwo, ze bedzie kłamał... dziwie się wam, że sie dziwicie, ze ktoś chciałby wiedzieć...sami w podobnej sytuacji tez chcielibyście wiedzieć, a nie ęeczyc się i tkwic w, być moż,e chorym związku...

Gość KROPLA905200
NIE WIEM CZY MOJ CHłOPAK MNIE ZDRADZA CO MAM ZROBIC

Gość dawać mu co dzień
jak się nie spuści to znaczy, że coś kombinuje

Gość kaliro
czesc muj chlopak jest gupi i tempyt chodz ma 11 lat chodz jest starszy to gupszy i to bardzo poniewasz jest ............. nie powiem publicznie i chce robic SEX ze mna a ja chce to zrobic

Gość powiem wam że fajnie robić
sobie jaja ale nie zawsze tak łatwo namierzyć kłamcę, sa tacy co zdradzają i kłamią perekt... :O Ja napewno nie zastanawiała bym się nad dokładnym sprawdzeniem faceta gdyby coś wydawało się nie tak jak być powinno :O i nie czekała bym z tym aż samo wyjdzie, bo to może trwać kilka lat :O

Gość ELIZKA73
Tak!!! czytając widzę że sobie co niektórzy jaja robią a temat jest \"morze\" i może ktoś doradzi szczerze!!! A więc jestem mężatką 17 lat mamy dwoje dzieci i przyłapałam męża na imprezce migdalącego się z żoną jego przyjaciela. Wcześniej jak coś podejrzewałam (takie nie udowodnione ale podejrzane sytuacje) to atakował mnie że jestem psychiczna że wstyd jemu za mnie że mam obsesje itp., nawet po tym incydencie twierdzi że to alkohol że nie pamięta i nigdy z nią nic nie miał A ja własnie te nic nieznaczące sytuacje kojarząc sądzę że to chyba trwa już kilka lat. Co w takiej sytuacji robić jak to sprawdzić? Dodam że żona jego przyjaciela jest łatwa w użyciu on często wyjeżdża za granicę, a ona szuka.....! Jak to udowodnić, jak to rozwikłać i co robić???

Gość taka sobie cwierc-wieczna
Prawie mam pewnosc,ze Cie zdradza po tym co napisalas o tym telefonie i jego zachowaniu w samochodzie i restauracji.Gdyby szedl do ubikacji sie zalatwic,to by zostawil telefon na stoliku przy tobie.Po co mu telefon w kiblu?

Gość estonia
kaliro !!! dam ci rade wiem kim jestes i nie rub sobie jaj bo robisz kolejke a pozatym WIESZCIE MI ONA NIE MA CHłOPAKA i co teraz zrobisz jak bedziecie widziec jej texty to nie piszcie

Gość kaliro
przestan ciskac taki bzdety bo zygac sie chce a i powiem chlopake z ołatza mi zabrala i co teraz wszyscy wiedza zy masz na imie roxana karolak masz 18 lat a sobie szukasz mlotszych

Gość andra90210
jak sie chcecie klucic to nie publicznie zachencam do pisania i nie zwracanie na nich uwagi

Gość cdfyfg
jnjhasggghfhfvsdhgvsdhv

bosz jak sprawdzic ;) mój ojczym miał romans- wcześniej jakieś pare tygodnie przed zdarzeniem u takiej babki kładl glazurę żeby dorobic - tak się składa że mama miała jej numer telefonu- ojczym powiedzial mamie że jedzie do córki z poprzedniego małżeństwa - córka oczywiscie telefon wyłączony;) zadzwoniła mama do mnie podala numer tej babki i mój mąż zadzwonił jakby nigdy nic i poprosil ją czy może do telefonu dać Władka:O a ta pipka woła władziu telefon do ciebie.....bosz.....bardziej myślącej nie mógł sobie znaleść ?? oczywiście mama się rozwiodła :)

Gość nie ma zbrodni doskonalej
;-) jak ktos bedzie szukal, to znajdzie dowody albo poszlaki:-P;-)

Gość takija3
taaa.. mądre baby jesteście.. Mi tez laska keidys telefon sprawdzała bo myslala ze ja zdradzam. no i zadzwonila pod numer ktory nie byl w ksiazce telefonicznej a tylko w odebranych (czyli same cyferki). numer niestety tak sie zlozylo ze mialem przez pare dni mase rozmow z ta osoba, i bylo duzo nieodbranych polaczen itd.. Niczego nie swiadom przychodze pewnego dnia do pracy.. szefowa wola mnie do siebie, i z pyskiem na mnie ze sobie nie zyczy zeby jakasa gowniara (szefowa 40 lat, moja laska 24) do niej wydzwanialy i ja wyzywaly itp.. Ze ona z rodzina gdizes na wyjezdzie i musi jakies telefon do glupich panienek odbirac.. Wstyd mi sie zrobil za moja (juz byla) dziewczyne.. Zerwalismy po tym fakcie.. a W pracy szefowej unikalem przez nastepne dwa tygodnie ze wstydu.. Dajcie czasem na luz i te swoje paranoje schowajcie, albo pogadajcie z facetem!

Gość moj zmienil zwyczaje
i wychodzi z telefonem do kibla (zlapal mnie kieyds na szperaniu w jego komorce), ciagle gdzies pisze, uwaza ze mam paranoje, a poprzednia dziewczyne zdradzal przez 2 lata. co ja mam zrobic? jak go podpuscic bo przeciez sie nie przyzna?

Gość nie ma zbrodni doskonalej
sprawdz jego skrzynke mailowa, gg, znajdz jego rachunek telefoniczny z komorki, musi chyba tez ladowac kiedys komorke, przegladnij jego rzeczy, a najlepiej zatrudnij detektywa;-) zachowanie Twojego faceta jest bardzo typowe w sytuacji zdrady i jak koles zdradza, to zawsze swoja dziewczyne wyzywa od psychopatek, a z ta komorka, to klasyka

Gość samotnazdradzana
Chyba nie ma takiej możliwości. mój mąż od 3 lat mnie zdradza( tak sądzę, choć to może trwać trochę dłużej). Niestety, nie potrafię tego udowodnić, choć dowody pośrednie (drobiazgi) świadczą o tym . Doprowadził mnie raz do skraju załamania nerwowego, zaczęłam pić. Na szczęście mam 3 dzieci i pozbierałam się. Bardzo go kocham mimo, że ostatnio zauważyłam, że ten romans nadal trwa ( choć przysięga, że jestem jego miłością, skarbem itp.). Zaczynam dojrzewać do rozstania, bo znów bardzo to przeżyłam... Nie wiem tylko czy starczy mi sił. Mam jej nr kom, wiem , gdzie mieszka, ale nie mam odwagi skontaktować się z nią, bo wtedy potwierdziłabym swoje przypuszczenia. I co z tym fantem zrobić?

Gość ciaoamore
nie boj sie spojrzec prawdzie w oczy; facet cie oszukuje, to chociaz ty nie oszukuj samej siebie

Gość Mam Twoj Szalik
zobaczyłam sms od nieznanego numeru na jego telefonie w esemesie bylo ze ona go kocha jednak jego wysłanych sms niebylo czy to znaczy ze czegos sie boi czy moge z nim o tym porozmawiac czy odrazu wyrzucic za dzwi?

U mnie jest tak: Słyszę co raz częściej ze mój chłopak działa na tzw. dwa fronty.. że chodzi ze mną a jeździ do innej .. Tak usłyszałam np. dzisiaj. Pomóżcie Mi. Zależy mi an nim bardzo!! Chce sprawdzić czy mnie na parwdę kocha i czy mu zalezy.. i oczywiście czy działa na dwa fronty. pomóżcie. Jak mam to sprawdzic?