Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaa23lata

Poznałam chłopaka szumowine co robic?

Polecane posty

Gość Justynaa23lata

Jak sie odkochac nie mam juz siły doradzcie jetsem w nim zakochana mino krótkej znajomosci i nie potrafie przestac myslec o nim

Gość Justynaa23lata
szumowina ze miał mnóstwo kobiet dziewczyn zaliczył ja nie chec zeby mnie tez to spotkało ale mi zalezy i nie umiem sie odkochac

Gość Justynaa23lata
doradzcie cos wiem ze miał tych kobiet bardzo bardzo duzo a ja znam tylko 20 ok bo one sa z tej samej miejscowości

Gość Justynaa23lata
te dziewczyny które z nim spały bo ja je znam

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
szumowine sie zbiera i wyrzuca do kosza ;)

Gość Justynaa23lata
Mnie niestety zaczęło zalezeć na nim serce pracuje na najwyzszych obrotach a on tak ze mną pogrywa raz ciepło raz zimno tak włąsnie robi raz jest miły raz pewny siebie nie zwraca na mnie uwagi na spotkaniach dyskutuje z kolegami

Gość Justynaa23lata
uwierz mi chciałam skonczyc ale on zaczał znajomosc w taki sposób ze od razu mi zaczełlo zalezec poprostu nie podszedł on sam do mnie nie zagadał tylko jakis facet mnie na dyskotece zaczepił i powiedział ze chłopak który siedzi w rogu jest zainteresowany zaproszeniem mnie na impreze.Ja sie zgodziłąm bo uznałam ze ten facet robi jaja i faktycznie od razu ten chłopak mnie wział za reke i prowadził na impreze gdzie gospodarz tej imprezy jego kolega przyniósł dla mnie talerz z pięknie przystrojonymi owocami od mojego"adoratora" taks sie zaczeło ja z ciekawosci zaczełam przyjmowac ta adoracje a ze Błazej ten któremu sie spodobałam niczego nie obiecywał nie sodził jakimis tanimi tekstami tylko same konkrety zaskoczenia niespodzianki zawrócił mi w głowie

Gość Justynaa23lata
tzn kolezanki to sa takie ze znamy sie z widzenia i one tylko mnie ostrzegły takie znajome ze szkoły nie jakies blizsze kolezanki

Gość Justynaa23lata
Jestem poprostu bardzo zauroczona Błazejem bo dotad poznawałam samym nudziarzy lub cwaniaków typu ze duzo gada i obiecuje mało robi słodzili jakies tanie podrywy a on zachowuje sie przeciwnie i na dodatek w przeciwienstwie do tamtych nie ciagnie do łózka nie namawia sprawia wrazenie faceta tak pewnego siebie ze wie ze ja sam bede chciałą

Gość Justynaa23lata
własnie sie tego boje ze mnie wykorzysta ta zanjomosc mnie zbiła z nóg nie moge spac jesc jestem cała chora i wierzcie mi chce sie tego pozbyc a swiadomosc ze on nie był nigdy w stałym zwiazku z dziewczyna sprawia ze mnie bardziej zalezy zamiast sie odkochac jeszcze bardzeij w to brne

Gość Justynaa23lata
to poradzcie jakis sposób jak zapomniec

Gość Justynaa23lata