Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistka.

hm...sama nie wiem.

Polecane posty

Gość egoistka.

Poznałam chłopaka, umówiłam się z nim. Był pociągający i intrygujący. Na spotkaniu spotkaliśmy się z jego najlepszym kumplem, który z wyglądu, no cóż....jest przystojniejszy od Niego. Po spotkaniu zapytał, czy nie wolałabym się umawiać, z tym jego kumplem. Zdenerwowało mnie to, bo on mnie tak po prostu "oddał" ;/ powiedział, że go pociagam jak sam skur wysyn, ale on jest dla niego jak brat, więc może mnie oddać. Zgodziłam się bo byłam zła na niego, że się poddał i mnie oddał.;/ Zaczęłam być z tym drugim, całowaliśmy się na drugim spotkaniu. Ale im bardziej z nim bylam, tym bardziej zauroczyłam się w tym pierwszym. Dlatego zerwałam z jego kumplem. Ten pierwszy znów zaczął do mnie świrować, umówiliśmy się na samo całowanie;/ ale ja głupia byłam ;/ byłam zauroczona to poszłam na to. potem wyszłam na niewiadomo co, że sie całuję zkażdym.powiedzieli, ze mnie nie szanują. ;\ ale lubią. Pierwszy powiediał, że jestem inteligentna, bystra itd. ale mnie nie szanuje. Ceni, ale nie szanuje. Ja nie wiem już....pierwszy raz się zauroczyłam, ale wyszłam na idiotkę ;(